All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (3)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Spectalight Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Jessica Budiman
    19 February 2024 | Bride at Kevin & Jessica Wedding

    Beautiful Lighting!

    Thank you bgt ya Spectalight udh jd bagian dr wedding aku & Kevin. We really loved it. Aku ga abis2 ngomong ke Kevin, stagenya tuh moodnya beda bgt stelah kena lighting, di foto warnanya jd cakep bangettt. Once again thank you yaa untuk ko Vio & semua tim Spectalight!
    Leony Lusiana
    01 December 2023 | Bride at Oki & Leony Wedding

    LIGHTINGNYA SPECTALIGHT KEREEEN POL!

    lightingnya spectalight BEST! harganya best deal, tapi qualitynya boleh di adu!! Service 100/100 Quality 100/100 Price 1000/100!! keren bangettt ko vio super passionate, sabar bgt juga adepin aku yang mau ini itu, semuanya bisa terealisasi dengan baikkk. yang pasti semua tamu WOWW sama lightingnya, trs jg bikin dekornya jd lebih nyalaa dan hidupp. thank youuuu ko vio & spectalight, you are THE BESTTTT! see you next time, semoga kita bertemu lagi di event lain yaa :)
    cindy apriani
    17 October 2023 | Bride at Eduard & Cindy Wedding

    Lighting dari Spectalight gokil

    Thank you spectalight udah bikin suasana wedding aku bener2 idup. dari yang tadinya gamau pake lighting tambahan cuma mau pake bawaan dekor aja, terus berubah pikiran sehabis meeting dg Vio , ditunjukkin bedanya gimana pake professional lighting dg engga. Wedding cuma sekali seumur hidup, sekalian all out aja mumpung uda di dekor. ga nyesel sihhh, vio jg oke banget diajak diskusi. bisa ikutin tema aku dikasi lampu campur biru2 gitu, terus di kasih tambahan2 dari harga yang udah deal. recommended bgt !!!

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Event lighting
    Minimum and maximum number of guests
    50 - 5000
    What is the style of your decorations?
    Other (Please specify)
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    What supporting equipment do you provide?
    Lighting
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    DP 40%, H-14 pelunasan
    When was your business established?
    2018
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    No
    What makes your services unique?
    .
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    .
    How far in advance should your client contact you?
    .
    Address
    Gading griya residence 14140
    Location(s)

    Lighting

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.