All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (10)
  • projects (15)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • All Products
    View All (10)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Blessing Decoration Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Rica
    05 October 2022 | Bride at Eko & Frederica Wedding

    AMAZING DECOR

    Thankyouuuuuuuuu buat Blessing Decor, hasilnya bener2 memuaskan, jauh melebihi ekspetasi aku bagusnya, BAGUS BANGET 😊 Jelasin ke cicinya cuman by WA kayanya kalo inget2 gak detail2 amat hehe eh hasilnya luar biasa aku suka banget khususnya decor panggung pelaminan bener2 keren 👏👏 SUKSES TRUS BLESSING DECOR 🤗
    Shella Cahyadi
    03 October 2022 | Bride at Thomas & Shella Wedding

    THE BEST DECORATION

    Dekor terbaik dan terbagus yang pernah aku dan paksu liat.. Hasilnya luar biasa bikin pangling, sampe gak fokus sama entrance masuk pengantin.. terbaik deh BLESSING!! sukses terus buat BLESSING DECOR! harga terjangkau, tapi kualitas melebihi harganya. Terus berikan yg terbaik yah BLESSING!! sukses!!

    Vendor Reply

    03 October 2022
    Thanks yak Shella Senang bisa menjadi bagian dalam acara pernikahan kakak. bahagia selalu ya kak
    081316619800
    27 September 2022 | Groom at Farhan & Dian Wedding

    Perfect Decoration

    Thankk youu blessing decoration (ci jeanet) sangat membantu bangett jadi weddingan kami spesial, ga salah pilih pokoknyaa the bestr, sukses selalu blesing!

    Vendor Reply

    01 October 2022
    Happy Wedding Farhan and Dian Bahagia selalu
    natalisa420
    29 August 2022 | Client at Lisa Wedding

    Dekornya keren

    Terimakasih Blessing sudah mewujudkan pernikahan kami menjadi lebih berkesan.

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event lighting
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Modern,  Romantic, Classic,  Vintage,  Cultural (Please specify),  Eclectic,  Glamorous
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    pasang dan bongkar
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% Setelah tanda tangan kontrak dan 50% 7 hari sebelum hari H event
    When was your business established?
    2006
    How far in advance should your client contact you?
    30 hari sebelum hari H
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor, Chairs
    Do you provide services in other cities or countries?
    JABODETABEK
    Do you offer consultations?
    Yes
    Address
    Kayu Putih I blok B3, Pulo Gadung, Kota Jakarta Timur, Daerah Khusus Ibukota 13210
    Location(s)

    Wedding Decoration terbaik di Jakarta dengan mengedepankan kebutuhan client yang telah bekerja sama dengan kurang lebih 30 hotel di Jakarta, dengan gaya dekorasi modern, simple dan elegant. Venue: 1. Whize Prime Hotel 2. Marina Batavia Sunda Kelapa 3. All Season 4. El Royale Hotel 5. Swiss bell Hotel 6. Omah Sendok 7. Pasadenia Garden 8. Midtown Hotel

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.