All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (43)
  • Product (1)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 5

    All
    view 9
    The Wedding of Laras & Adnan by MORS WeddingThe Wedding of Laras & Adnan by MORS Wedding
    The Wedding of Laras & Adnan by MORS WeddingThe Wedding of Laras & Adnan by MORS Wedding
    +6
    MORS Wedding & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    The Wedding of Amanda & Adrian by MORS WeddingThe Wedding of Amanda & Adrian by MORS Wedding
    The Wedding of Amanda & Adrian by MORS WeddingThe Wedding of Amanda & Adrian by MORS Wedding
    +9
    MORS Wedding & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    The Wedding of Arinta & Danan by MORS WeddingThe Wedding of Arinta & Danan by MORS Wedding
    The Wedding of Arinta & Danan by MORS WeddingThe Wedding of Arinta & Danan by MORS Wedding
    +6
    MORS Wedding & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    The Wedding of Steffy & Icat by MORS WeddingThe Wedding of Steffy & Icat by MORS Wedding
    The Wedding of Steffy & Icat by MORS WeddingThe Wedding of Steffy & Icat by MORS Wedding
    +8
    MORS Wedding & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    The Wedding of Nadhilah & Naufal by MORS WeddingThe Wedding of Nadhilah & Naufal by MORS Wedding
    The Wedding of Nadhilah & Naufal by MORS WeddingThe Wedding of Nadhilah & Naufal by MORS Wedding
    +6
    The Wedding of Nia & Luthfi by MORS WeddingThe Wedding of Nia & Luthfi by MORS Wedding
    The Wedding of Nia & Luthfi by MORS WeddingThe Wedding of Nia & Luthfi by MORS Wedding
    +9
    MORS Wedding & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    The Wedding of Seda & Ryan by MORS WeddingThe Wedding of Seda & Ryan by MORS Wedding
    The Wedding of Seda & Ryan by MORS WeddingThe Wedding of Seda & Ryan by MORS Wedding
    +9
    MORS Wedding & 5 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    MORS Wedding Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Laras
    19 October 2020 | Bride at Laras & Adnan Wedding

    Intimate wedding dikala Pandemi

    So happy bisa kerja sama dengan Mors! Awal tau Mors dari rekomendasi salah satu sahabatku. Dan bersyukur bisa dapet Wedding Planner yg sabar, dan gercep kaya Mors gini. Kebetulan aku di handle lgsg sm Steffy, orang yang realistis dan diem diem tapi gercep (bukan tipe yg iyaiya tp no action gt). Dan Mba Inta wedding stylist yg super assssik bisa menanggapi ke BM-an ku. Mba Inta & Steffy saling melengkapi bgt deh! Oh ga lupaaa sm bride assistant ku yg perhatian bgttt pa acara nikahku, selalu didampingi dan diingetin ini itu. Terimakasih kepada mereka, aku & Adnan bisa tetap melangsungkan pernikahan sesuai dengan keinginan kami ditengah pandemi ini
    Olivia Kemaladevi
    10 August 2020 | Bride at Olivia & Yudhi Wedding

    Perfect Wedding

    Aku dan Yudhi dulu rencana menikah mendadak dalam waktu 2 bulan. Aku yang tidak punya banyak waktu karena bekerja setiap hari dan Yudhi yang tidak begitu mengerti urusan perintilan wedding sangat terbantu sekali dengan MORS. Aku hanya mengarahkan sedikit seperti aku mau nuansa putih dan hijau, simple tapi elegant. Lalu ketika hari H di pagi hari aku lihat hasil dekornya sangat memuaskan. Detail acaranya pun dirancang dengan sangat rapih oleh MORS. Aku merasa tidak perlu banyak perintah karena team MORS sangat gesit dan penuh inisiatif. Thank you MORS Wedding!
    Priscilla Anggerina
    10 August 2020 | Bride at Arief & Scilla Wedding

    Stress Free Wedding

    Sebelumnya mau terima kasih sekali sama Mors Wedding terutama Kak Steffy yang sudah urus rangkaian acara nikahan aku mulai dari lamaran sampai resepsi. Aku yang super sibuk sampai H-1 lamaran posisiku masih diluar kota semua beres aman. cari vendor nikahan itu susah-susah gampang bgt, karena harus bisa nengahin antara banyak maunya bride & groom dan orang tua yang juga BM. Apalagi klo vendor terkait kurang memuaskan kerjanya (kebetulan harus pindah lokasi akad 2 minggu sebelum acara karena venue managementnya banyak galau :)), Alhamdulillah Mors bisa cepat tanggap untuk siapin plan B & C. terima kasih untuk pengalaman stress free nya! semoga bisa ktemu lagi di lain kesempatan!
    kendra benita
    09 August 2020 | Bride at Kendra&Kevin Wedding

    MORS Review- intimate wedding&matrimony

    So it all started when they replace bride’s assistant with a newbie that didnt know anything. She did not know which floor is the ballroom, which floor is my room, she didn’t even acted as a timekeeper; sampai2 salah satu petinggi WO yg ngmg ke saya ‘eh gak liat jam ya skrg jam brp?’ Hello? Bride emg pake jam tangan? Saat saya hrs ganti baju, udh dikamar hrs nunggu sampai 20 menit krn koper saya ada di ruangan lain. Gak disiapin? And then i missed my bestfriend’s singing performance bcos of that. Dan, dissat dia jemput bridesmaids utk photoshoot ke kmr bride n groom, dia jmpt tanpa bawa kartu akses dong udh turun lift -_-‘ smp temen2 sy bngg dan cerita ke saya.. NEVERTHELESS, wlwpun saya sgt appreaciate owner’s/other team member’s goodwill, gak bs dipungkiri kalo itu ruining my day. Keluarga yg udh standby dr jam 4, jd pd gak kebagian foto, jd buru2. Wlwpun pd akhirnya ada pihak dr WO yg mnt maaf, tp saya gak bs lupa kalau dia mnt maaf di saat after party, samperin saya dr outdoor area(tmpt smoking) dgn mulut bau alkohol dan rokok. Reading other’s great review about them, how i wish it could’ve happened during my special day. Gak brarti saya gak enjoy hari pernikahan saya ya, it it was and it IS totally one of the best day of my life. Tapi kalo inget aspek WO nya aja duhh rasanya senewen deh. Smg bisa di improve kedepannya.

    Vendor Reply

    10 August 2020
    Dear Kendra, Thank you for posting a review and we’re sorry to hear that your experience didn't match your expectations. Please know that your situation was an exception. We are normally known for our exceptional attention to detail and delivering great experience, and we regret that we missed the mark. We can’t fix the past but you have my personal commitment to improve the way our crew serves every client. Until then, please accept my sincerest apologies on behalf of everyone on the team. Best regards, Steffy Lani Owner
    Daniela Dea
    07 January 2020 | Bride at Dea & Reza Wedding

    Wedding of mine, 29th Sept 2019

    One thing that sums up my experience with MORS is that they are no fuss but make it done. All the team is very hustle-ready, dan meskipun kita melakukan persiapan hanya sebentar, but my wedding night (and morning matrimony) went smooth and well. They simply know what they do, and do it with great attitude. Special thanks to Mbak Steffy for being patient and helpful. Thankyou Mors Team! <3
    Dian Fitrah Hervianti
    16 August 2019 | Bride at Dian & Micko Wedding

    MORS

    WOnya saat membantu dari awal konsep pengennya kaya gimana, nyari vanue yg tepat, vendor2 yg tastenya sesuai dan masuk budget, ngurus doc di KUA, pergi ke toko kain buat baju pengantin - seragam sampai drama2 sebelum nikahpun dibantu Mors biar semua pihak win-win solutions. Thanks Mors 💕💕💕

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for a client to contact us would be 3-12 months prior to the wedding.
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding
    What is your payment terms?
    Initial booking: 30% after the invoice is sent, 40% 2 months before the event, and 30% 1 month before the event.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    When was your business established?
    MORS Event was established in 2010 as Perusahaan Terbuka
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English and Spanish
    Address
    Mayapada Tower, 11th floor Jl. Jend. Sudirman, Kav. 28 Jakarta, DKI Jakarta 12920 Indonesia 12920
    Location(s)

    MORS Wedding is here to assist you. Our approach is simple, we genuinely care and take time to understand your personal interests. Your wedding is about you and the tone of your wedding must communicate your personality and values. We will offer you objective advice and work with you to develop a wedding that represents your core beliefs, your truest feelings and the things most important to you.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.