All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (18)
  • projects (3)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Meilleur Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Clairine
    18 January 2023 | Bride at Yudi & Clairine Wedding

    Puas banget!

    Thank you banget Meilleur Planner udah bantu wedding kita dari awal sampai akhir. Kita puas banget ada complain apa langsung di eksekusi sampai tuntas. Team nya juga gercep semua. Helpfull banget pokoknya. Sampai kita gak berasa capek pas selesai acara padahal dari subuh. Thanks once again untuk Meilleur❤️
    Friso & Juliana
    14 December 2022 | Groom at Friso Palilingan Wedding

    Sangat mengecewakan

    Semua yang di proposal dan technical meeting tidak sesuai. Food serving kacau, acara kacau, sampai terakhir masalah dokumentasi kacau.
    Matthew Entertainment
    07 September 2022 | Partnering Vendor at Wedding

    Wedding Planner paling Detail !

    Wah kerja bareng meilleur kelihatan banget seberapa detail hansel dkk bekerja. Ditunggu project bareng berikutnya !!
    Melissa
    31 July 2022 | Bride at Christian & Melissa Wedding

    Super recommended!!

    Thank you sudah support wedding kita dari 2 bulan yang lalu dari preparation sampai sekarang. Dari awalnya kita nggak mau pake WO sampai akhirnya kita memutuskan untuk nyerahin semua acara kita ke Meilleur. Kami dan keluarga semua puas dengan hasilnya di hari H. Thank you sukses terus ke depannya yaa...
    Steffany Wijaya
    16 July 2022 | Client at Steffany dan Indra Wijaya Wedding

    Sangjit dan Wedding Organizer

    Pertama kali tau Meilleur Planner ini dari iklan di instagram... coba di contact dan bandingin harga dengan vendor lain harga masih tergolong murah masuk budget. yang aku suka dari Meilleur ini karena kesan pertama dari adminnya very welcome, fast respon dan sangat detail Aku dan indra akhirnya percayakan sangjit dan wedding ke Meilleur.. bener2 terhandle dan team sangat care.. aku yang takutan ada miss saat acara pun dibuat tenang . Keluarga semua memuji kalau wo nya bagus dan rapih. pokoknya rekomendasi banget buat yang lagi cari2 untuk sangjit dan wedding. Thx Meilleur Planner ❤

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning, Photography & Videography
    What sort of planning do you cover?
    Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    please contact our WhatsApp for book an appoinment
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50-1000
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    english
    How far in advance should your client make a booking?
    maximum 6 months before
    How many hours are included on the day of the wedding?
    16 hours working
    What makes your services unique?
    all in one Package with the best price
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    10% down payment, 40% before final technical meeting, 50% 1 month before the event
    When was your business established?
    2021
    Do you provide services in other cities or countries?
    Bali, Bandung, Jakarta, Tangerang
    Address
    The Nest Jalan Raden Saleh RT1/RW6, Karang Mulya, Karang Tengah 15157
    Location(s)

    Meilleur adalah Organisasi yang bergerak di bidang Wedding Organizer & Wedding Planner

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.