All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (7)
  • projects (34)
  • reviews (23)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    MEIJER Creative Review(s)

    23 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    siti fatimah fauziah hijri
    29 November 2022 | Bride at Hijri dan Ihsan Wedding

    The best WO

    Terima kasih banyaakkk Mba Joana dan Team, aku sangat sangat dibantu di acara tanggal 27 november kemarin acara akad yg beda tempat sama rsepsi yang mana waktunya mepet banget.. tp acara bisa berjalan dengan baik dan lancarrr.. ditambah semua crewnya baikkk dan fast respon juga sangat bantu banget ditambah ramah-ramahhh semuaaa… Ini honest review dari aku dan bener bener rekomendasiin Meijer untuk jadi WO wedding bagi para calon pengantinn.. Semangatt terusss Meijer Team keep a good workkk❤️❤️

    Vendor Reply

    01 December 2022
    With our pleasure... thank you for trusting your special day with us ❤️
    xxx xxx
    22 November 2022 | Groom at Marza Wedding

    Gokilll!!

    detilnya dapet, ramahnya pas, ketegasannya oke, yg paling keren fleksibilitas buat akomodir semua perubahan, kekurangan, keribetan di lapangan, recomended bgt! \n\nTerutama buat Joanna yg assist kita dari awal sampe akhir, semuanya ga ada yg bikin gelo, puas bgt!

    Vendor Reply

    01 December 2022
    With our pleasure... thank you for trusting your special day with us ❤️
    Felita Budiono
    17 November 2022 | Bride at Felita & Clay Wedding

    Their service is the best!

    Semua team Meijer sangat2 helpful dan cepat tanggap. Walaupun acara kita sangat dadakan, tapi persiapan dari team Meijer bener2 mateng… ga ada yang kurang 1 pun pas di hari-H nya. Bersyukur bisa ketemu team Meijer utk jadi WO di pemberkatan wedding kita. Thank you so much kak Joanna & team Meijer❤️

    Vendor Reply

    01 December 2022
    With our pleasure... thank you for trusting your special day with us ❤️
    cella google
    09 November 2022 | Bride at Rizki& Sella Wedding

    Wedding 29 0klct 2022

    Thankyou very much for Joan, Bojo and all meijer WO team. Very professional,good team work, very helpful, good MC. Amazing. Perfecto. We are very happy and lucky to have you as our WO. Good job.

    Vendor Reply

    01 December 2022
    With our pleasure... thank you for trusting your special day with us ❤️
    Naomi Nenih
    19 October 2022 | Bride at Hanny Tj & Naomi Nenih.A Wedding

    Greatful to have you as our WO !! ^^

    Thank you so much Meijer & Team.\nDari awal tanya-tanya, deal, preparation, sampai hari H, mostly no complain dan seneng bgt dg semua hasil nya.\n\nSuka dg cara gmn Meijer handle Client (Specially their team Leader Ka Joanna Helena).\nSuka bgt dg cara komunikasi dan cara respon mereka, dengerin request client sampai dg memberikan solusi apapun yg dibutuhkan client. \nKerjasama dengan vendor lainnya pun menyenangkan, jd aku bisa rest assure. \nPuas bgt dg hasil decor yg sesui dg request. Cantik bgt decor nya, sukaaakkk !!\nUtk Live Streaming, Invitation, Entertainment dan semua hal yang sudah di handle langsung dg Meijer jg memuaskan.\nThank you bgt udah byk dibantu utk prepare printilan lainnya dan memberikan inputan jg. Maaf kalau aku byk request yaa Ka :)\n\nGreatful to have you in my journey to prepare my wedding until D-Day. \nSee you in another chances.\nPastinya akan rekomendasikan kalian ke orang-orang terdekat ^^\nGod bless.

    Vendor Reply

    28 October 2022
    With our pleasure... thank you for trusting your special day with us ❤️
    yosefa ivone
    03 October 2022 | Bride at Yansen & Ivone Wedding

    couldn't imagine our wedding without them!

    so helpful, very dedicated team! Bisa bikin acara terasa santai, aku dan pasangan bisa menikmati hari bahagia dan meresapi momen, keluarga pun bisa enjoy, tanpa keburu buru, tanpa mikir ini itu. ga kebayang wedding day kami tanpa Meijer, thank you ka Joanna and team!

    Vendor Reply

    28 October 2022
    With our pleasure... thank you for trusting your special day with us ❤️

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    What sort of planning do you cover?
    Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Venue selection
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    30-1000
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    English
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for couple to contact us would be 3-12 months prior to the wedding.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 hours
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    When was your business established?
    Established in 2017
    What is your payment terms?
    25% after confirmation of contract, 75% before the wedding day (latest D-3)
    What makes your services unique?
    We like to take an extra mile on your weddings, we have professional team and also cooperative vendors to make your special day are well-organized. Kindly check on our package or contact us to find your unique deals.
    Address
    Jars of Clay, Bintaro 15224
    Location(s)

    Holla lovebirds! Haven't found a right team for your wedding? We are MEIJER Creative, our professional team will assists with the planning and management of wedding, we will ensure that your weddings are well-organized, and it can take away a lot of anxiety during the months leading up to your wedding and the last minute-stress on your big day. Kindly meet our team, we will be your partner on your special day and keeping problems away while you relax and enjoy your special day.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.