All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (64)
  • reviews (23)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Red Hat Organizer Review(s)

    23 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Klara Windi
    05 February 2024 | Client at Nicho & Windi Wedding

    The Best!!!

    AAAAA sukaaakkkk!!! thank youuu so much RedHatOrganizer!!! yang udh dengan sabar mengarahkan aku, nicho, dan ortu xixixixi sampai acara bnr2 selesaii dan aman semua! luar biasaaa thank you banyak semuanya jauh melebihi ekspektasii ❤️❤️❤️ sukses2 terus redhat dan definitely bakal rekomen redhat ke temen2 yg mau nyusul!! aaaaa pokoknya makasii banyak yaaaaa 🥹😆
    Eva Silviana
    22 January 2024 | Bride at Radit & Silvi Wedding

    Thank you for making my wedding dream came true!

    Dear RedHat, thank you so much for your endless support during my wedding day! Especially untuk Ci Nathania yang udah sabar dan detail banget untuk setiap step2 wedding kita. Bener2 ngerasa sreg banget di saat pertama kali ngobrol karena super responsif dan ga ribet. And of course to all the team, semuanya kompak dan helpful banget. Will definitely recommend you to my family and friends 🥰 Regards, Your happy client 🫶
    alverina.wang
    12 December 2023 | Client at Michael & Alverina Wedding

    Appreciation Post

    I want to thank you so much for organizing our wedding so well ! Everything went amazingly well that day and I cannot express how appreciative we are for everything that you guys did for us! I will be sure to recommend you to others in the future. 💙 Especially for Ms.Caroline, With love, Michael & Alverina
    sintya
    07 December 2023 | Bride at Christ & Sintya Wedding

    CS

    Dear Red Hat team, we cannot thank you enough for everything especially to Ko Irwan 😊, thank you banget sudah membantu saya dan pasangan dari awal persiapan pernikahan kami dan juga pada hari yang spesial buat kami. Setiap saya dan pasangan ada pertanyaan, kami selalu dibantu dengan response yang sangat cepat. Thank you banget semua WO sangat take care kami dan keluarga bahkan bikin naik mood kami pada serangkaian acara dari tanggal 01 Des (Sangjit) ke 02 Des (Wedding) yang mana sangat padat. We really enjoy every moment. Kami sangat bersyukur dipertemukan dengan team Red Hat. Kalian keren, luar biasa dan sangat dapat diandalkan 💕❤🥰. Semakin Sukses dan Lancar untuk Red Hat 🙏
    Handy Hartanto
    06 December 2023 | Groom at Handy & Yesenia Wedding

    Wedding Handy Yesi 2 Des 23

    thankyou koko cici semua dari awal emg aku sm yesi bener2 ga salah milih redhat dari awal cm iseng mau liat2 pameran nikah smp kita ditemuin sm ci @⁨Caroline⁩ dan akhirnya kita bs yakin buat married taun ini dengan tim redhat ❤️ jujur aku sih yg mungkin lebih vocal drpd yesi, jd mungkin sesekali ada kalimat2 yg maybe dirasa kurang pantas aku minta maaf bgt yaaaa semua. kita berdua sangat seneng dan puas udah dbantu dari awal persiapan, dr awal ga ngerti apa2 dijelasin satu2 smp dibantu arahin jg terkait tradisi2 married org2 sblmnya hahaa sm buat crew wo semua dari redhat, tim yg satsetsatset luar biasa ngebantu bgt. di hari H kemarin kita kebantu bgt sm ko morry, ci oline, ci paolin terutama ❤️ jd gausah bnyk mikir2 lagi sih kemarin. sekali lagi thankyou, sukses terus ❤️ next event kalo ada acara tmn atau apa, redhat bakal jd rekomend utama dari aku sm yesi 🙌🏻🙌🏻 @⁨Irwan⁩ @⁨Caroline⁩ @⁨Nathania
    abadeus1
    05 December 2023 | Groom at Christ & Sintya Wedding

    Another safisfied customer

    Thank you team Red Hat, especially buat ko Irwan, yang udah wujudin wedding impian saya dan pasangan. Mulai dr perencanaan awal, konsultasi hal-hal yang perlu kami cari, saran-saran pilihan vendor, dan semua advise dari Redhat bisa diandalin dan membantu banget buat kami. Thank you juga udah available 24/7 selama beberapa bulan persiapan acara. Jam berapapun kami message, Redhat selalu bisa kasih fast response dalam itungan detik. Di hari H, kami bersyukur jg pilih redhat Organizer karena mereka paham dan bisa mengakomodir semua tatacara yang sesuai dengan groom & bride beserta keluarga. Personel yang bertugas membantu di hari H juga kerennn dan berpengalaman. Mereka tau apa yang harus dilakuin untuk bantu kami. Pokoknya sangat sangat bersyukur bisa dibantu Redhat Organizer di acara spesial kami. Kalau berdasarkan jumlah follower, mungkin banyak WO diluar sana yang lebih banyak dari redhat. Tapi kalau berdasarkan rating, review, dan kepuasan Customer, kami yakin kalau redhat itu salah satu yang terbaik. Highly recommended.

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    We offer Wedding Planner, Wedding Consultant, Wedding Organizer, Entertainment & Photobooth
    Do you support or cater to any specific religions?
    We support Jakarta,Tangerang, Bogor
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    We handled about min.500 pax and max.1500 pax
    How many weddings do you plan a year?
    50 weddings
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    How soon should I book your services?
    Clients should booked as soon as possible which is approx.8-12 months before
    What is required for booking your services?
    We provide service contracts, so if you already sign the contract and pay downpayment, we will booked it for you
    How many hours are included on the day of the wedding?
    For Half Day Services, We will serve 6-7 hours For Full Day Services, we will serve around 12 hours a day
    What questions do your customers ask you frequently?
    What do you normally answer?
    What questions do your customers ask you frequently?
    What do you normally answer?
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    We have coordinated 500 - 1500 guest in one wedding event
    How soon should I book your services?
    The client should book our services min. 5 months before the wedding
    What wedding planning services do you offer?
    We offer : * Full Day Organizer Service * Half Day Organizer Service We also offer : * entertainment packages * Photobooth Packages
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    How many weddings do you plan a year?
    Our plan : 20-30 weddings a year
    How many hours are included on the day of the wedding?
    For Full Day : around 10-12 hours for Half Day : around 6-7 hours
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Venue selection,  Ceremony planning,  Budget preparation
    What is your primary expertise?
    Grand wedding, international wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to 2000 persons
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    english
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    5 months prior to wedding
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 hours for full day service, 6 hours for half day service
    What makes your services unique?
    We serve the couple from morning call, we also have a solid team with spec detail job desc.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% Down Payment, 40% 3 months before wedding and 30% 7 days before wedding
    When was your business established?
    we are established from 2008.
    Address
    Ruko Tabespot Blok G6 no 8, Kab Tangerang, Pagedangan, Pagedangan 15339
    Location(s)

    Established on January 2007, Red Hat Organizer was specialized in Wedding Organizer. In 2018, Red Hat Organizer restructured its internal board to answer today’s need in various type of events. Currently, Red Hat Organizer focuses on several field of businesses that are One-Stop Wedding Package, Wedding Planner and Organizer, Pre-wedding & Wedding Photography and Wedding Car Rental. Red Hat Organizer has served over 800 local & foreign clients.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.