All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (29)
  • reviews (13)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JP Wedding Enterprise Review(s)

    13 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Kathleen Angelia
    27 April 2021 | Client at Kathleen & Elmo Wedding

    Five stars for all JP team!

    Thank you so much to all JP team!!! You're all did an excellent service. Kita berdua dan keluarga semua bener2 seneng sama kegercepan, detail, dan service kalian dari mulai pemilihan vendor, komunikasi dan chat tengah malem yg selalu dibales sm James dengan sangat cepat, even sampe diassist bukain jepit konde ibu2 kita sebelum tidur. LOL I know we can trust on you guys James & Pat since the beggining. Imagine, JP ngebantu detail seluruh acara dimana ada 5 susunan acara dalam sehari! Dari blessing ceremony, tea pai, lunch resepsi, kerja adat Karo, sampe resepsi malam (Aku & Elmo adalah pasangan Chinese & Karo.) It was fun and we're all enjoy every moment working with you guys. Suskes selalu buat kalian yaa🙏🏻🤍 ps: Bagi calon bride & groom multiculture, terutama Batak- Karo, they're know how to handle it😝
    Stefani Veronica
    10 April 2021 | Bride at Stefani Wedding

    Efficient Wedding Organiser

    I’ve experienced how efficient James is in his job. Even though we ended up didn’t hire him at the end because of the preference of my parents. He was very helpful and was super fast, and v understanding. I believe any bride or groom to be will be very fortunate to have them to assist on your big day! I definitely recommend.(:

    Vendor Reply

    10 April 2021
    Hi Stefani! Thank you for your very kind words and review
    Felicia Marsella
    13 March 2021 | Bride at Felicia & Clifford Wedding

    BIG THANKS TO JP TEAM!

    JP TEAM ARE THE BEST!!! BIG THANKS TO JAMES, PATTY, ESTER AND TEAM! Gak bisa bayangin kalo gak ada mereka. Bener2 very helpful from the beginning. Bantu cari2 vendor juga (beberapa vendor aku pilih dari referral mereka). Mereka fleksibel, profesional and detail bgt apalagi di musim pandemi ini, dari yang tadinya standing berubah semua jadi seating arrangement, trus berubah venue, dll. Sering bgt diingetin (ini makasi banget, soalnya anaknya lupaan). Di hari H juga semua plan and the rundown execute very well!! Semua keluarga dan bridesmaids ku juga bilang kalo our WO are superb. They are very happy for JP team assistance. I can say, salah satu best decision pilih mereka jadi WO di nikahan kami. Keep up the good work guys and stay healthy!!

    Vendor Reply

    20 March 2021
    Feli & Cliff! Thanks a lot for all the kind words 🤗🤗🤗 Thank you for trusting us yaaaa. Happy banget bisa jadi part of your very special day dengan keluarga yang seruuuuu dan kooperatif bangettt. It was our pleasure to assist you and the whole family. Wish you both a lifetime Love & happiness! stay happy and healthy kapanpun dan dimanapun!
    Benita
    25 February 2021 | Bride at Jeff & Benita Wedding

    The best vendor on our wedding day!

    Yay!! Thank you JP wedding enterprise! Huge thanks to James, Patty, Ester, and team! Mulai dari prep wedding sama James, sampai hari H semua lancar. Dan yang paling bikin happy bukan cuma James & Patty doang, leadersnya, yg kerjanya oke, tapi yg bantu2in pas hari H pun mantap kerjanya, suuuuper helpful. Thanks a lot yah!

    Vendor Reply

    20 March 2021
    Thank you so much Benita for trusting us! Pengantin yang super tenang dan chill untuk prepare wedding. It was really great our team can be part of your very special day! We wish you both have a happy marriage life! 🤗🤗🤗 Keep in touch!
    Alvin Inggrid
    10 December 2020 | Bride at Alvin Inggrid Wedding

    Professional and well-executed

    We feel very blessed to have procured James and team's help for our wedding, that was prepared within 3 weeks. Due to the pandemic, we were not prepared to have a wedding reception at all, but the families decided to do it at the eleventh hour. James and team helped us so much from procuring the right vendors close to our budget, and on the day, they ensured that everything was executed smoothly. Thank you James and Team. Sukses Terus!

    Vendor Reply

    20 March 2021
    Thank you so much ko Alvin & ci Inggrid! Thank you for trusting us! Short timeline happening because of the cooperation of you two & family! It was a very fruitful wedding prep. Fun yet challenging. We wish you both have an everlasting sweet journey :D
    Dewinta Utami
    28 November 2020 | Bride at Wina & Kris Wedding

    JP Wedding Enterprise is not the best, but it is the bestest

    Kita merasa beruntung karena ketemu JPWE di awal persiapan pernikahan kita (yang tidak sampai 6 bulan). Awalnya, kita menganggap bahwa Wedding Organizer adalah vendor yang dapat kita pilih di akhir, menyesuaikan dengan konsep acara yang terus berubah seiring situasi pandemic Covid-19, ternyata kita 'SALAH' HAHAHA (untungnya cepet sadar, setelah direfrensikan oleh Ci Tiffany Lim, another happy client from JPWE). Meeting pertama kita dengan James (The 'J' from the JPWE), kasih kesan yang sangat 'super professional, tapi juga super flexible'. Dari meeting pertama yang gak sampai satu jam, kita dapat gambaran sejauh mana proses persiapan kita (ternyata masih jauh dari 'siap'), gambaran di hari H, dan lainnya. Di hari tersebut juga kita sudah tau estimasi biaya yang dibutuhkan untuk WO berdasarkan service yang diberikan. Dalam perjalanan persiapan pernikahan kita, James banyak kasih kita solusi atau refrensi untuk item-item terkait pernikahan, vendor-vendor, kelengkapan, schedule dan lain-lain (terlalu banyak yang diurus ama dia sampai kita lupa). James juga selalu maintain progress, check-list, vendor-vendor kita yang lain (hahaha ampunn…, kita lelet). Hal ini sangat menjelaskan, betapa pentingnya deal sama WO, sebagai 'orang ketiga' dalam persiapan acara pernikahan (WO yang tepat ya!) jauh-jauh hari sebelum hari H, karena adanya mereka sangat membantu kita dalam menyelesaikan satu per satu masalah atau kebutuhan dari sekian ratus hal yang harus dipersiapkan. Kurang dari seminggu menjelang hari H, banyak hal yang belum pasti. Mulai dari kapasitas venue, menu makanan resepsi, table arrangement, teknis pemberkatan di gereja, pakaian keluarga inti, dan banyak hal-hal 'perintilan' lainnya. Namun demikian, satu per satu dapat diselesaikan dengan baik dengan bantuan dari James & Patty. Di hari H, gak usaha ditanya lagi! Terlepas dari banyaknya kendala dan drama karena adanya perubahan pertauran, situasi, cuaca, semua berhasil berjalan dengan smooth, dan yang lebih penting acara kita sangat mengesankan! Hats off untuk JPWE (James, Patty, Ester, Caroline, Evelyn, Rudi, Zain, Lensia). Pujian tertinggi untuk JPWE gak datang dari kita, tapi dari keluarga inti, kerabat dan tamu… semua orang bisa lihat betapa kerennya kerja kalian! Last but not least, bagi kita cukup satu keputusan yang tepat, yaitu pilih WO yang super keren. Satu 'best decision' kita ini bisa mengoreksi 'bad decision' kita yang lain. Satu 'best decision' kita ini bisa men-tackle hampir semua masalah yang ada dan berpotensi ada waktu itu. Satu 'best decision' kita ini bisa meningkatkan mood semua pihak ditengah prosesi yang ribet, bikin stress, bikin capek. Maka dari itu, pilih WO yang bener! Thank you guys, you made our special day 'SPECIAL'! Super happy client, WK

    Vendor Reply

    20 March 2021
    Thank you so muchhh Wina & Kristian! a very sweet review❤️🤗 We were all really happy to be party of your Wedding! Klien yang gak stressful bawaannya dengan perubahan2 yang ada. Semua keluarga superr asikkkkkkk. It was a pleasure for our team to assist both of you & family! Keep in touch and wish you both have an everlasting Happy marriage life!

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    1 year before the wedding day
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Appointment before Dealing
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Pricelist is provided in Pricelist Tab
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes All across Indonesia
    What is your payment terms?
    DP 30% in advance Other 70% 2 weeks before The D-day
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  International wedding Standing Party & Sitting Dinner
    What makes your services unique?
    We help to assist on the whole preparation for your Big day, run the rehearsal for any procession. We do in charge of Holy Matrimony as well, just to ensure the Bride and Groom with the entire family will get the clear direction on the D-day program. We always put attention on details, trying to wrap everything with the best angle for the footage of your special moment.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English and Chinese
    When was your business established?
    experienced since 2014
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning,  Other Payment Vendors Follow Up
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full day service - Morning preparation until End of the reception
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Starts from 200 guests for Intimate wedding until 2.000 guests for International wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Address
    Jakarta Barat 11460
    Location(s)

    JP Wedding Enterprise is a Professional Wedding Organizer and Planner that established in 2019. We're experienced in the Wedding industry since 2014. We help our clients to create a memorable day within a special touch through the details and options. We'd love to give our best to reach the client's convenience by providing our professional crews with their magic hands. No more Bridezilla, now all you have is your fairy Wedding Team. Reach our representative for more Glam wedding day!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.

    Other vendors you may like

    Or you may want to browse Wedding Planning in Jakarta