All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (14)
  • Product (2)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JP Wedding Enterprise Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Dewinta Utami
    29 November 2020 | Bride at Wina & Kris Wedding

    JP Wedding Enterprise is not the best, but it is the bestest

    Kita merasa beruntung karena ketemu JPWE di awal persiapan pernikahan kita (yang tidak sampai 6 bulan). Awalnya, kita menganggap bahwa Wedding Organizer adalah vendor yang dapat kita pilih di akhir, menyesuaikan dengan konsep acara yang terus berubah seiring situasi pandemic Covid-19, ternyata kita ‘SALAH’ HAHAHA (untungnya cepet sadar, setelah direfrensikan oleh Ci Tiffany Lim, another happy client from JPWE). Meeting pertama kita dengan James (The ‘J’ from the JPWE), kasih kesan yang sangat ‘super professional, tapi juga super flexible’. Dari meeting pertama yang gak sampai satu jam, kita dapat gambaran sejauh mana proses persiapan kita (ternyata masih jauh dari ‘siap’), gambaran di hari H, dan lainnya. Di hari tersebut juga kita sudah tau estimasi biaya yang dibutuhkan untuk WO berdasarkan service yang diberikan. Dalam perjalanan persiapan pernikahan kita, James banyak kasih kita solusi atau refrensi untuk item-item terkait pernikahan, vendor-vendor, kelengkapan, schedule dan lain-lain (terlalu banyak yang diurus ama dia sampai kita lupa). James juga selalu maintain progress, check-list, vendor-vendor kita yang lain (hahaha ampunn…, kita lelet). Hal ini sangat menjelaskan, betapa pentingnya deal sama WO, sebagai ‘orang ketiga’ dalam persiapan acara pernikahan (WO yang tepat ya!) jauh-jauh hari sebelum hari H, karena adanya mereka sangat membantu kita dalam menyelesaikan satu per satu masalah atau kebutuhan dari sekian ratus hal yang harus dipersiapkan. Kurang dari seminggu menjelang hari H, banyak hal yang belum pasti. Mulai dari kapasitas venue, menu makanan resepsi, table arrangement, teknis pemberkatan di gereja, pakaian keluarga inti, dan banyak hal-hal ‘perintilan’ lainnya. Namun demikian, satu per satu dapat diselesaikan dengan baik dengan bantuan dari James & Patty. Di hari H, gak usaha ditanya lagi! Terlepas dari banyaknya kendala dan drama karena adanya perubahan pertauran, situasi, cuaca, semua berhasil berjalan dengan smooth, dan yang lebih penting acara kita sangat mengesankan! Hats off untuk JPWE (James, Patty, Ester, Caroline, Evelyn, Rudi, Zain, Lensia). Pujian tertinggi untuk JPWE gak datang dari kita, tapi dari keluarga inti, kerabat dan tamu… semua orang bisa lihat betapa kerennya kerja kalian! Last but not least, bagi kita cukup satu keputusan yang tepat, yaitu pilih WO yang super keren. Satu ‘best decision’ kita ini bisa mengoreksi ‘bad decision’ kita yang lain. Satu ‘best decision’ kita ini bisa men-tackle hampir semua masalah yang ada dan berpotensi ada waktu itu. Satu ‘best decision’ kita ini bisa meningkatkan mood semua pihak ditengah prosesi yang ribet, bikin stress, bikin capek. Maka dari itu, pilih WO yang bener! Thank you guys, you made our special day ‘SPECIAL’! Super happy client, WK
    Nardi Erlandi
    10 November 2020 | Groom at Nardi & Amanda Wedding

    Perfect Intimate Wedding

    JP wedding made our intimate wedding runs very smooth. They did a very very very perfect job despite the PSBB condition. We have to wait until the last day of Jakarta's second total lockdown. When the news comes out that the goverment change the rule that allowed a small \"akad nikah\", Patricia let us know about it and she \"push\" our venue PIC to get a confirmation. We only have 1 week for final preparation and still JP Wedding handled it very well. There's no problem at all at the wedding day, everything went exactly the same with the plan, even for us it's beyond expectation. Many of our family member also appreciate their work. We are blessed to have a chance to know them and it's a perfect decision to put our trust in them.

    Vendor Reply

    10 November 2020
    Thank you Nardi & Amanda for the kind words ❤️\uD83E\uDD17 it was an unforgettable experience to prepare the wedding together especially during this uncertain time. Nardi & Amanda have been a very cooperative client, and we're glad that we've managed to have the wedding of your dream. Wish you both an endless happiness and a loving marriage life. Thank you for trusting us! \uD83E\uDD17
    La Oficio Entertainment
    20 September 2020

    Great Collaborator, Very Facilitating

    We were so glad we met JP Wedding Enterprise at our client’s wedding. James was so quick and responsive adhering a few changes and everything was sorted out smoothly until the D-day despite the COVID19 situation. We really enjoyed working with James and the team! One of the great organizers we’ve ever met. We certainly recommend them for brides and grooms to be. Can’t wait to have another collaboration in the future!

    Vendor Reply

    21 September 2020
    Thank you La Oficio team! It was really great working with you all! Cheers to more upcoming weddings!
    Mitzi
    19 August 2020 | Bride at Mitzi & Dicky Wedding

    Very Professional

    Sangat helpful apalagi we got married during COVID19 situation, so much last minute changes (bahkan H-3 ada perubahan drastis dari venue) tapi team James and Patty bener2 men-tackle semua itu dengan detail and the most important is we got the feeling that everything will be okay karena semua di handle sama JP. Overall we are very satisfied with their service 😁 Thank you guys!

    Vendor Reply

    21 September 2020
    Thank you Dicky & Mitzi! We're more than happy became part of your Big Day! Indeed many last minute changes but we all nailed it together! Thank you for being a very cooperative couple, Gak pake panikk on dealing with any adjustment. Hopefully, you both can happily live ever after! Stay safe & lovely as you both always be!
    Tiffany lim
    10 July 2020 | Bride at Bernard & Tiffany Wedding

    THE BEST

    Karena pandemi ini banyak banget last minute changes, mulai dari venue, jumlah tamu, protokol, dll banyak banget. Hingga satu titik saya sudah lelah dan berserah saja pada tim JP. But I knew I could count on James and Patty! Bener deh semuanya berjalan lancar, dan mreka sangat attentive sama para orang tua dan request kami. Sampai dibantu dipasangin IG live di TV di ruangan lain karena kapasitas ruangan booking kami tidak cukup akibat social distancing. Mereka berinisiatif sendiri, itu yang bikin kami merasa WOW... beneran deh, biar semua printilan details acara agar diserahkan kepada mereka aja, kita jangan terlalu pusing , because they gave their very best! Orang tua kami juga memuji-muji WO nya, tim selalu dekat dan ada di sekitar kami, dan very helpful! I call them the Ninja WO ! Thanks bangett James & Patty !

    Vendor Reply

    19 August 2020
    Thanks a lot Tiffany & Bernard! Baca reviewnya bikin pegel kaki tangan hilangg semuaa
    Evelyn
    11 February 2020 | Bride at Ivan and Evelyn Wedding

    Very Recommended

    Really helpful both in planning and organising the day. James and Patty pay attention on the details that we discussed from our first meeting until every last minute requests from us and the family. Each and everyone in the team have very good attitude and work well to make our wedding day runs smoothly.

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    1 year before the wedding day
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Appointment before Dealing
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Pricelist is provided in Pricelist Tab
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes All across Indonesia
    What is your payment terms?
    DP 30% in advance Other 70% 2 weeks before The D-day
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  International wedding Standing Party & Sitting Dinner
    What makes your services unique?
    We help to assist on the whole preparation for your Big day, run the rehearsal for any procession. We do in charge of Holy Matrimony as well, just to ensure the Bride and Groom with the entire family will get the clear direction on the D-day program. We always put attention on details, trying to wrap everything with the best angle for the footage of your special moment.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English and Chinese
    When was your business established?
    experienced since 2014
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning,  Other Payment Vendors Follow Up
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full day service - Morning preparation until End of the reception
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Starts from 200 guests for Intimate wedding until 2.000 guests for International wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Address
    Jakarta Barat 11460
    Location(s)

    JP Wedding Enterprise is a Professional Wedding Organizer and Planner that established in 2019. We're experienced in the Wedding industry since 2014. We help our clients to create a memorable day within a special touch through the details and options. We'd love to give our best to reach the client's convenience by providing our professional crews with their magic hands. No more Bridezilla, now all you have is your fairy Wedding Team. Reach our representative for more Glam wedding day!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.