All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (119)
  • reviews (55)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 14

    All
    view 9
    R & F by FIVE Seasons WOR & F by FIVE Seasons WO
    R & F by FIVE Seasons WOR & F by FIVE Seasons WO
    +13
    FIVE Seasons WO & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    C+S by FIVE Seasons WOC+S by FIVE Seasons WO
    C+S by FIVE Seasons WOC+S by FIVE Seasons WO
    +17
    FIVE Seasons WO & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    F & F by FIVE Seasons WOF & F by FIVE Seasons WO
    F & F by FIVE Seasons WOF & F by FIVE Seasons WO
    +2
    FIVE Seasons WO & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    Blush Pink Open Space Wedding by FIVE Seasons WOBlush Pink Open Space Wedding by FIVE Seasons WO
    Blush Pink Open Space Wedding by FIVE Seasons WOBlush Pink Open Space Wedding by FIVE Seasons WO
    +30
    V & N by FIVE Seasons WOV & N by FIVE Seasons WO
    V & N by FIVE Seasons WOV & N by FIVE Seasons WO
    +3
    FIVE Seasons WO & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    H & S by FIVE Seasons WOH & S by FIVE Seasons WO
    H & S by FIVE Seasons WOH & S by FIVE Seasons WO
    +20
    FIVE Seasons WO & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    A & P by FIVE Seasons WOA & P by FIVE Seasons WO
    A & P by FIVE Seasons WOA & P by FIVE Seasons WO
    +3
    Wedding Planning
    C & F by FIVE Seasons WOC & F by FIVE Seasons WO
    C & F by FIVE Seasons WOC & F by FIVE Seasons WO
    Wedding Planning
    J & N by FIVE Seasons WOJ & N by FIVE Seasons WO
    J & N by FIVE Seasons WOJ & N by FIVE Seasons WO
    FIVE Seasons WO & 1 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    FIVE Seasons WO Review(s)

    55 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Andre Jesslynne
    04 March 2021 | Bride at Andre & Jesslynne Wedding

    amazing service

    All the way dr awal deal dan planning ci ibel and team super attentive dan cekatan. WA tidak pernah telat di jawab dan selalu sigap bantu follow up semua vendor. Amazing service overall and we couldn’t have picked a better wo for our wedding day
    maria elfrida
    22 February 2021 | Bride at Maria & Hadi Wedding

    Professional WO

    Thank u so much Ci Ibel, Ko Alex, & team Five Season WO udh bantuin wedding kita dari perencanaan pas sblm pandemi sampe akhirny kemarin beres acara ;’) Walau panjang bgt drama nya krn pandemi dll, tp at the end aku sm Hadi bersyukur bgt dapet WO hebat kayak Five Season ♥️ Ko Alex & Ci Ibel kalo kita minta sesuatu jg lgsg gercep cari solusi beresin smuanya, team yg membantu di hari H jg semuanya super helpful & bener2 patuh prokes bgt.. jd kita sbg bride & groom jg ngerasa safe & tenang :’) Thank u sekali lg Five Season!♥️
    Christine
    11 February 2021 | Bride at Yodhi & Christine Wedding

    Sangat memperhatikan protokol kesehatan

    Terimakasih sekali atas bantuannya, crew nya sangat tanggap, dan sangat membantu. Sabar menghadapi segala kerempongan aku. Kerjanya juga cepat. Semua acara berjalan dengan lancar, tepat waktu, dan sangat memperhatikan protokol kesehatan. Ga kebayang klo tanpa kalian. Khususnya terimakasih untuk Ci Ibel, Ko Alex, Josh dan Novita.
    Anthony Kartika
    14 January 2021 | Bride at Anthony Kartika Wedding

    More than 5-star WO

    Bukan suatu kebetulan bisa kenal Five Seasons, dikasih tau ttg FS pas hunting designer wedding dress. Ketemu ci ibel & alex pertama kali dijelasin detail fungsi & tugas WO disitulah br ngeh pentingnya punya WO, karena wedding prep memang seribet itu pritilannya 😅 Ga lama konsultasi sm calon, akhirnya deal sm FS, karena dr awal Ci Ibel ngasi kesan leader yg bisa handle acara. Abis itu langsung dikasi list apa-apa aja yg harus dikelarin & diisi. Eh tiba-tiba PSBB, hrs postpone wedding, ci ibel bantuin utk hubungin semua vendor sampe bantuin ngomong ke vendor yg “ada-ada aja”. Sampe di hari H semua went smoothly, kami jadi stress free bride&groom. Semua beres sama ci Ibel & Alex, oia thanks to Novita juga yg seharian ngikutin aku 😂 1 kelebihan FS lainnya sangat fast response, bahkan midnight 👍🏻 Thank God bisa ketemu Ci ibel, alex, novita, hengky, tian, tere, cis, dkk. Terima kasih sekali lagi Anthony & aku ucapin utk FS team. Sukses selalu yaa Five Seasons 😙❤ God Bless
    Sandra Harry
    26 November 2020 | Bride at Harry & Sandra Wedding

    Timnya super cekatan, fast response

    Thank youuu banget buat fiveseasons, tim nya super cekatan, fast response, semua tau beres, aku minta tolong repotin banyak hal selalu diikutin, malam sebelumnya pun sempetin dateng buat cek venue dan lain lain. buat ci ibel yang banyak bgt bantu dan arahin kita untuk banyak hal yang kita clueless, mastiin semua jalan sesuai rundown, buat alex yang kreatif banget produktif diam diam 🤣, buat tere nat tian novi semua yang sigap bantu aku banget aku ga perlu repot tinggal bilang semua beres. Overall aku terbantu dan puas banget sama tim kalian ❤️❤️ begitu pertama ketemu langsung ngerasa cocok (padahal sebelumnya ketemu beberapa wo ada aja kurang sreg nya) ditambah rekomen juga pas tau ci ibel pernah jadi wo temen baikku juga dia juga bilang cinta banget sama wo nya jadi langsung tambah mantap mutusinnya\nThank you so much yaa fiveseasons \n💐💐💐💐💐
    Sonya R
    19 November 2020 | Client at friedz _ faradina Wedding

    Wooowww detail dan jelas

    Woooww laporannya sangat detail & jelas, mantap 👍makasih Tim WO Five Seasons yang sdh mensupport acara ini dgn baik. Sukses selalu utk kalian ya 👏👏God bless 🙏

    Wedding Planning

    Do you plan weddings internationally?
    Yes, We do
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please reach us at +62 818 0816 3700
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time would be 6-12 months before the wedding.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We'll be there from the beginning till the end of your Wedding Rundown :)
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    When was your business established?
    We've been planning and organizing beautiful wedding since 2006.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes with Additional Accomodation Charges
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your payment terms?
    30% for Down Payment and the rest of it at 1 month prior to your Wedding Day
    What makes your services unique?
    We are more than Planner or Organizer. We are the Creative one. We will make the concept that represent the couple for their wedding, And we care for every details of the event. Our team is just as excited as the couples are :)
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We serve for any number
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    Address
    Jl. Karet Pedurenan Mesjid Sudirman Jakarta Selatan 12940 12940
    Location(s)

    We are a Creative Wedding Planner & Organizer. Consisting of an experienced people in our team, we focus to make a wedding that represent the couple's personality and taste. We love to make an extraordinary yet well organized wedding :)
    https://www.instagram.com/p/CL_PTA0hS2s/
    https://www.instagram.com/p/CL_PGFPBPZY/
    https://www.instagram.com/p/CL_O3iDhOaC/
    https://www.instagram.com/p/CL3KQAlhMsF/
    https://www.instagram.com/p/CL3IC2chgWk/
    https://www.instagram.com/p/CL3FlDEBkxe/
    https://www.instagram.com/p/CLotsvsBbCV/
    https://www.instagram.com/p/CLotjSZh5w7/
    https://www.instagram.com/p/CLotaCZhA5P/
    https://www.instagram.com/p/CLnk_oJBda6/
    https://www.instagram.com/p/CLnk20LBN-S/
    https://www.instagram.com/p/CLnktrNBfc7/