All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (126)
  • reviews (61)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 14

    All
    view 9
    A & R by FIVE Seasons WOA & R by FIVE Seasons WO
    A & R by FIVE Seasons WOA & R by FIVE Seasons WO
    +6
    Wedding Planning
    E & L by FIVE Seasons WOE & L by FIVE Seasons WO
    E & L by FIVE Seasons WOE & L by FIVE Seasons WO
    +6
    Wedding Planning
    R & F by FIVE Seasons WOR & F by FIVE Seasons WO
    R & F by FIVE Seasons WOR & F by FIVE Seasons WO
    +45
    Wedding Planning
    A + J by FIVE Seasons WOA + J by FIVE Seasons WO
    A + J by FIVE Seasons WOA + J by FIVE Seasons WO
    +6
    Wedding Planning
    A + K by FIVE Seasons WOA + K by FIVE Seasons WO
    A + K by FIVE Seasons WOA + K by FIVE Seasons WO
    +5
    Wedding Planning
    J + Z by FIVE Seasons WOJ + Z by FIVE Seasons WO
    J + Z by FIVE Seasons WOJ + Z by FIVE Seasons WO
    +13
    Wedding Planning
    J  &  S by FIVE Seasons WOJ  &  S by FIVE Seasons WO
    J  &  S by FIVE Seasons WOJ  &  S by FIVE Seasons WO
    +14
    Wedding Planning
    R & F by FIVE Seasons WOR & F by FIVE Seasons WO
    R & F by FIVE Seasons WOR & F by FIVE Seasons WO
    +13
    Wedding Planning
    C+S by FIVE Seasons WOC+S by FIVE Seasons WO
    C+S by FIVE Seasons WOC+S by FIVE Seasons WO
    +17
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    FIVE Seasons WO Review(s)

    61 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Joan

    Joan

    Interviewed by Bridestory

    16 September 2021 | Bride at Joan dan Eko Wedding

    very professional, highly recommended

    its been great, very assisting and professional. We are very satisfied with how they handled the wedding, very adaptive to the situation. Ci Ibel was very helpful from the start until after the wedding. Thank you ci Ibel and team
    ivon s
    02 July 2021 | Bride at Try & Ivon Wedding

    Excellent Service

    Pertama kali cari wo sudah nentuin mau five seasons karna memang kenal dari salah satu temen.\nTernyata service nya oke banget detail dan sangat membantu.\nSemua acara lancar berkat bantuan wo.\nBahkan mama aja bilang bagus wo nya.\nSuper recomended.\nThankyou untuk bantuannya
    Raissa H
    16 June 2021 | Bride at Anton & Sasa Wedding

    Super puas! Bride& groom effortless, acara lancar jaya!

    - Terima kasih Ibel & tim (Tere, Alex, Yos)\n- Rekomendasi vendornya okeoke\n- Sangat berpengalaman, keliatan jam terbangnya udah banyak. Ga banyak tek-tok-an dengan tim tapi pas hari H lancar jaya. Dititipin pesan via chat doang sebelum hari H untuk koordinasi beberapa hal, bener2 mantap dilaksanakan dengan tepat\n- Pendengar yang baik. Contohnya: pas hari H cuman kasih arahan sekali tok letak barang2 untuk dibawa, di foto dan semua rapih terbawa\n- Walaupun super initimate acara kita, tapi Ibel & tim sangat profesional. Acara tersusun dengan baik dan sesuai dengan jadwal. Ini acara sangat super intimate tapi susuanan acaranya bikin jadi berkesan\n- Kreatif. Ada Yos yang tiba2 jadi MC dadakan\n- Dadakan ada acara surprise buat groom yang bday berjalan lancar dan dibantu juga koordinasi bday cakenya\n- Penuh inisiatif & tepat sasaran\n- Bantu koordinasi untuk memastikan semua vendor sudah melakukan tes swap dan semuanya negatif\n- Abis acara, masih juga dibantu untuk ngembaliin barang rental ke vendor\n- Kita bride & groom effortless dan semuanya memuaskan bahkan melebihi ekspektasi kita
    Ryan R
    10 May 2021 | Groom at Ryan & Fania Wedding

    Thank you banget bantuannya dari Sangjit sampai Hari H

    Ci ibel dan semuanya thank you banget ya atas bantuan selama ini, keren banget lancar acaranya dari sangjit sampe wedding day. Meskipun ujan tim WO sangat gercep buat bantuannya thank you banget. Sorry juga kalau2 ada salah atau merepotkan tim wo dari ryan , fania, keluarga atau tamu undangan. \n\nTerakhir terima kasih dan semoga bisa ketemu kerjasama lagi yaa,🙏😁😍👍❤️
    selly zhang
    01 April 2021 | Bride at Selly Zhang & Joseph Jonathan Wedding

    Intimate Wedding Organizer

    Dari awal komunikasi tanya ini itu (dealing) sampai memutuskan untuk milih FiveSeasons bener\" ngerasa terbantu sekali dari yang gatau harus ngapain di arahin semua dengan baik. Tau mau nya klien seperti apa, detail nya bener\" diikutin oleh team. \n\nDari acara Sangjitan sampai Wedding Day semua crew menerapkan protokol Covid-19 (physical distance, face shield, face mask, gloves).\nKu terharu dari awal persiapan sampai resepsi semua berjalan lancar, smooth dari lagu, GR, tamu di arahkan ke meja, standby dan fast respon dan sempet kaget mereka sampai menyediakan HandSanitizer kemana\" dan selalu ingetin BG untuk menggunakan itu sebelum/setelah memegang sesuatu. \n\nTerutama Mba Ina yang selalu dampingi aku dengan sabar bantuin semua keperluan Bride dan Groom juga 💕.\nKo Chris yang bantuin untuk Live IG Sampe sedetail itu videoinny, happy banget 👍\nKo Alex yang punya ide untuk sesi foto\" keperluan ku seperti undangan, cincin, dll. \nCi Ibel as leader yang bisa arahin semua team dengan baik. \nFor all crew yang gabisa di sebutin 1 per 1. Kalian hebat! \n\nDi last minutes aku minta dekor meja tamu dan nama\" tamu tim WO ini dengan cepet dikerjakan semua.\nSemua nya friendly, dan sigap banget. \nI'm so grateful that you are a part of my special day. \n\nHighly recommended WO ! 👍👍👍👍👍\n\nReview rating:
    zulia jasson
    24 March 2021 | Bride at jasson & zulia Wedding

    TERLALU BAGUS SERVICENYA

    Detail banget deh pokoknya\nGa tau mau comment apa \nuda terlaalu bagus..

    Wedding Planning

    Do you plan weddings internationally?
    Yes, We do
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please reach us at +62 818 0816 3700
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time would be 6-12 months before the wedding.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We'll be there from the beginning till the end of your Wedding Rundown :)
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    When was your business established?
    We've been planning and organizing beautiful wedding since 2006.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes with Additional Accomodation Charges
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your payment terms?
    30% for Down Payment and the rest of it at 1 month prior to your Wedding Day
    What makes your services unique?
    We are more than Planner or Organizer. We are the Creative one. We will make the concept that represent the couple for their wedding, And we care for every details of the event. Our team is just as excited as the couples are :)
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We serve for any number
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    Address
    Jl. Karet Pedurenan Mesjid Sudirman Jakarta Selatan 12940 12940
    Location(s)

    We are a Creative Wedding Planner & Organizer. Consisting of an experienced people in our team, we focus to make a wedding that represent the couple's personality and taste. We love to make an extraordinary yet well organized wedding :)
    https://www.instagram.com/p/CUCtQ2NBD3k/
    https://www.instagram.com/p/CT12uqehvmr/
    https://www.instagram.com/p/CTyeXsPB0Xn/
    https://www.instagram.com/p/CTwEn99BtEX/
    https://www.instagram.com/p/CToNdiXBw1C/
    https://www.instagram.com/p/CTmUdsRBzoJ/
    https://www.instagram.com/p/CTi9bnYhwsa/
    https://www.instagram.com/p/CTgZFmxh7i_/
    https://www.instagram.com/p/CTd1AJHBpL9/
    https://www.instagram.com/p/CTcTdYnBpoj/
    https://www.instagram.com/p/CTWUu7Sh1os/
    https://www.instagram.com/p/CTTheHNBH5M/