All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (122)
  • reviews (57)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 14

    All
    view 9
    A & P by FIVE Seasons WOA & P by FIVE Seasons WO
    A & P by FIVE Seasons WOA & P by FIVE Seasons WO
    +3
    Wedding Planning
    C & F by FIVE Seasons WOC & F by FIVE Seasons WO
    C & F by FIVE Seasons WOC & F by FIVE Seasons WO
    Wedding Planning
    J & N by FIVE Seasons WOJ & N by FIVE Seasons WO
    J & N by FIVE Seasons WOJ & N by FIVE Seasons WO
    FIVE Seasons WO & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Sangjit Of A & A by FIVE Seasons WOSangjit Of A & A by FIVE Seasons WO
    Sangjit Of A & A by FIVE Seasons WOSangjit Of A & A by FIVE Seasons WO
    +2
    FIVE Seasons WO & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    M & W by FIVE Seasons WOM & W by FIVE Seasons WO
    M & W by FIVE Seasons WOM & W by FIVE Seasons WO
    +2
    Wedding Planning
    K & S by FIVE Seasons WOK & S by FIVE Seasons WO
    K & S by FIVE Seasons WOK & S by FIVE Seasons WO
    +4
    Wedding Planning
    The Wedding Of Harry Sandra by FIVE Seasons WOThe Wedding Of Harry Sandra by FIVE Seasons WO
    The Wedding Of Harry Sandra by FIVE Seasons WOThe Wedding Of Harry Sandra by FIVE Seasons WO
    +3
    FIVE Seasons WO & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding Of Anggie Angel by FIVE Seasons WOWedding Of Anggie Angel by FIVE Seasons WO
    Wedding Of Anggie Angel by FIVE Seasons WOWedding Of Anggie Angel by FIVE Seasons WO
    FIVE Seasons WO & 1 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    FIVE Seasons WO Review(s)

    57 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    selly zhang
    01 April 2021 | Bride at Selly Zhang & Joseph Jonathan Wedding

    Intimate Wedding Organizer

    Dari awal komunikasi tanya ini itu (dealing) sampai memutuskan untuk milih FiveSeasons bener\" ngerasa terbantu sekali dari yang gatau harus ngapain di arahin semua dengan baik. Tau mau nya klien seperti apa, detail nya bener\" diikutin oleh team. \n\nDari acara Sangjitan sampai Wedding Day semua crew menerapkan protokol Covid-19 (physical distance, face shield, face mask, gloves).\nKu terharu dari awal persiapan sampai resepsi semua berjalan lancar, smooth dari lagu, GR, tamu di arahkan ke meja, standby dan fast respon dan sempet kaget mereka sampai menyediakan HandSanitizer kemana\" dan selalu ingetin BG untuk menggunakan itu sebelum/setelah memegang sesuatu. \n\nTerutama Mba Ina yang selalu dampingi aku dengan sabar bantuin semua keperluan Bride dan Groom juga 💕.\nKo Chris yang bantuin untuk Live IG Sampe sedetail itu videoinny, happy banget 👍\nKo Alex yang punya ide untuk sesi foto\" keperluan ku seperti undangan, cincin, dll. \nCi Ibel as leader yang bisa arahin semua team dengan baik. \nFor all crew yang gabisa di sebutin 1 per 1. Kalian hebat! \n\nDi last minutes aku minta dekor meja tamu dan nama\" tamu tim WO ini dengan cepet dikerjakan semua.\nSemua nya friendly, dan sigap banget. \nI'm so grateful that you are a part of my special day. \n\nHighly recommended WO ! 👍👍👍👍👍\n\nReview rating:
    zulia jasson
    24 March 2021 | Bride at jasson & zulia Wedding

    TERLALU BAGUS SERVICENYA

    Detail banget deh pokoknya\nGa tau mau comment apa \nuda terlaalu bagus..
    Andre Jesslynne
    04 March 2021 | Bride at Andre & Jesslynne Wedding

    amazing service

    All the way dr awal deal dan planning ci ibel and team super attentive dan cekatan. WA tidak pernah telat di jawab dan selalu sigap bantu follow up semua vendor. Amazing service overall and we couldn’t have picked a better wo for our wedding day
    maria elfrida
    22 February 2021 | Bride at Maria & Hadi Wedding

    Professional WO

    Thank u so much Ci Ibel, Ko Alex, & team Five Season WO udh bantuin wedding kita dari perencanaan pas sblm pandemi sampe akhirny kemarin beres acara ;’) Walau panjang bgt drama nya krn pandemi dll, tp at the end aku sm Hadi bersyukur bgt dapet WO hebat kayak Five Season ♥️ Ko Alex & Ci Ibel kalo kita minta sesuatu jg lgsg gercep cari solusi beresin smuanya, team yg membantu di hari H jg semuanya super helpful & bener2 patuh prokes bgt.. jd kita sbg bride & groom jg ngerasa safe & tenang :’) Thank u sekali lg Five Season!♥️
    Christine
    11 February 2021 | Bride at Yodhi & Christine Wedding

    Sangat memperhatikan protokol kesehatan

    Terimakasih sekali atas bantuannya, crew nya sangat tanggap, dan sangat membantu. Sabar menghadapi segala kerempongan aku. Kerjanya juga cepat. Semua acara berjalan dengan lancar, tepat waktu, dan sangat memperhatikan protokol kesehatan. Ga kebayang klo tanpa kalian. Khususnya terimakasih untuk Ci Ibel, Ko Alex, Josh dan Novita.
    Anthony Kartika
    14 January 2021 | Bride at Anthony Kartika Wedding

    More than 5-star WO

    Bukan suatu kebetulan bisa kenal Five Seasons, dikasih tau ttg FS pas hunting designer wedding dress. Ketemu ci ibel & alex pertama kali dijelasin detail fungsi & tugas WO disitulah br ngeh pentingnya punya WO, karena wedding prep memang seribet itu pritilannya 😅 Ga lama konsultasi sm calon, akhirnya deal sm FS, karena dr awal Ci Ibel ngasi kesan leader yg bisa handle acara. Abis itu langsung dikasi list apa-apa aja yg harus dikelarin & diisi. Eh tiba-tiba PSBB, hrs postpone wedding, ci ibel bantuin utk hubungin semua vendor sampe bantuin ngomong ke vendor yg “ada-ada aja”. Sampe di hari H semua went smoothly, kami jadi stress free bride&groom. Semua beres sama ci Ibel & Alex, oia thanks to Novita juga yg seharian ngikutin aku 😂 1 kelebihan FS lainnya sangat fast response, bahkan midnight 👍🏻 Thank God bisa ketemu Ci ibel, alex, novita, hengky, tian, tere, cis, dkk. Terima kasih sekali lagi Anthony & aku ucapin utk FS team. Sukses selalu yaa Five Seasons 😙❤ God Bless

    Wedding Planning

    Do you plan weddings internationally?
    Yes, We do
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please reach us at +62 818 0816 3700
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time would be 6-12 months before the wedding.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We'll be there from the beginning till the end of your Wedding Rundown :)
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    When was your business established?
    We've been planning and organizing beautiful wedding since 2006.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes with Additional Accomodation Charges
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your payment terms?
    30% for Down Payment and the rest of it at 1 month prior to your Wedding Day
    What makes your services unique?
    We are more than Planner or Organizer. We are the Creative one. We will make the concept that represent the couple for their wedding, And we care for every details of the event. Our team is just as excited as the couples are :)
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We serve for any number
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    Address
    Jl. Karet Pedurenan Mesjid Sudirman Jakarta Selatan 12940 12940
    Location(s)

    We are a Creative Wedding Planner & Organizer. Consisting of an experienced people in our team, we focus to make a wedding that represent the couple's personality and taste. We love to make an extraordinary yet well organized wedding :)
    https://www.instagram.com/p/CNwIrN3hSfC/
    https://www.instagram.com/p/CNwIWVZhvhV/
    https://www.instagram.com/p/CNwH-bJBBMw/
    https://www.instagram.com/p/CNsNMNAh7te/
    https://www.instagram.com/p/CNsM9gehbHR/
    https://www.instagram.com/p/CNsMtWwBfbI/
    https://www.instagram.com/p/CNUL2vgB7DL/
    https://www.instagram.com/p/CNUKsPdBcr1/
    https://www.instagram.com/p/CNUJnIOBFAy/
    https://www.instagram.com/p/CM1Q2QlB8v1/
    https://www.instagram.com/p/CM1P51eBEHk/
    https://www.instagram.com/p/CM1Pza5BSG4/