All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (138)
  • reviews (25)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 16

    All
    view 9
    [Bali] JAMES & NOVI by FIOR[Bali] JAMES & NOVI by FIOR
    [Bali] JAMES & NOVI by FIOR[Bali] JAMES & NOVI by FIOR
    +31
    Wedding Planning
    James & Novi Wedding by FIORJames & Novi Wedding by FIOR
    James & Novi Wedding by FIORJames & Novi Wedding by FIOR
    +7
    FIOR & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Hana & Lala Wedding by FIORHana & Lala Wedding by FIOR
    Hana & Lala Wedding by FIORHana & Lala Wedding by FIOR
    +11
    FIOR & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    Annya & Lutfi Reception by FIORAnnya & Lutfi Reception by FIOR
    Annya & Lutfi Reception by FIORAnnya & Lutfi Reception by FIOR
    +4
    Jefry & Elisa Part 1 by FIORJefry & Elisa Part 1 by FIOR
    Jefry & Elisa Part 1 by FIORJefry & Elisa Part 1 by FIOR
    +16
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    FIOR Review(s)

    25 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    02 October 2019 | Client at Marvin & Elizabeth Wedding

    Great support in Bali

    Thanks tuk effort nya sehingga acara berlangsung lancar dan tamu tamu puas. Duet maut FIOR ok banget dari awal diskusi, memberikan pilihan vendor, input sesuai dengan keinginan calon mempelai. Dan pada hari H team nya gercep, setiap afa kebutuhan, saling kòordinasi. At the end kinerja dari vendor yang di suggest oleh FIOR juga luar biasa, totalitas seperti WO nya :-) Bintang 4 bukan berarti kurang dari ekspektasi tetapi sebagai mood booster mencari peluang untuk menjadi lebih bagus lagi dari yang sudah bagus. Love you Neeke, Vinnie, Phowee & team
    01 October 2019 | Bride at Marvin & Elizabeth Wedding

    My Dream Wedding

    So glad we chose Fior as our wedding organizer.\n\nWe booked a deal with Fior, 1.5 years prior our wedding. Preparation time was a bit challenging due to my detail-orientedness and desire to settled everything asap, meanwhile Fior was handling lots of clients. I was a Bridezilla and my husband was very \"cuek\" in terms of wedding preps so I feel kinda irritated for having to ask and remind Fior for all things although I know they were very busy (you guys have to hire more people lol)\n\nBut H-1 mo suprisingsly was smooth and the wedding day was very enjoyfull. We had a little crisis and Fior managed it well.\n\nThank you so much for all your efforts (& bonuses of course), Vinnie, Nieke, and team. Thank you for taking care of Marvin, me, and our parents. Cheers to the happiest day of my life 🥂
    24 August 2019 | Bride at NOVI AND JAMES Wedding

    FIOR DA BESTTTTTTT

    Aku kenal sama fior itu dari koko aku, dia juga pakai fior wedding organizer (perkawinan merlina dan okky). Pertama aku meeting sama mereka, aku suka banget dengan cara mereka menyampaikan sesuatu.. clear dan with a fun way.. kayak udah nyaman aja sama mereka karena mereka tu lucu2!! Sebagai wedding planner aku ngerasa terbantu banget apalagi aku sama pasangan aku tu LDR jadi kadang2 keputusan aku banyak buat sendiri dan dibantu dengan fior juga.. mereka memberikan solusi dan inisiatif serta ide2 mereka yang oke banget ❤ . Tentunya dalam bikin sebuah acara ada permasalahan dan fior organizer bener2 wedding organizer yang dapat diandalkan.. aku merasa terbantu sekali sama kaliann guyssss love you so much!! Vinnie neeke stella dan semua kru mereka tu udah bener2 klop banget dahhhh.. semua selera dan permintaan aku sama pasangan bener2 sesuai ekspektasi bahkan lebih❤ . Semoga fior menjadi wedding planner and organizer yang paling kece kedepannya! Pengalaman dan candaan kalian guys curhat2an bareng.. semua itu ngk bisa aku lupain. Sekali lagi THANK YOU SO MUCH FIOR FOR MAKING MY WEDDING VERY ABSOLUTELY BEAUTIFUL! LOVE YOU ALLL GUYS!
    13 May 2019 | Bride at Risman Wedding

    Rosa Risman wedding

    Fior organizer bener2 bantu saya, suami, dan keluarga untu menyiapkan hari besar dlm hidup saya. Mereka membantu bukan hanya di hari H tp segala persiapan maupun printilan yg belum saya dapatkan, fior dengan baik hati dn sabar membantu. Saat di hari H, keresahan yg Saya dn suami takutkan adalah ketidaknyamanan para tamu. Namun, fior dengan detail dapat menanganinya dengan baik. Hari itu, aku, suami, keluarga, sahabat, dan tamu yg hadir berbahagia. Terimakasih fior.

    Vendor Reply

    13 May 2019
    Terimakasih kak Ochaa cantikkuu sayangkuu
    18 April 2019 | Bride at Danie & Carla Wedding

    Wedding Organizer with Vinnie & Neeke & Team

    Dear Vinnie & Neeke & Team yang gabisa disebutin 1 1, Dari awal ketemu kalian kita udah cocok banget dan decide gamau cari yang lain lagi. It turned out to be a great decision! Kalian sangat helpful di hari H dan selalu ada pas kita butuh bantuan. Even saat wedding dress aku sempet ada technical issue kalian nenangin aku dan bantuin! I won't ever forget that. Thank you all!

    Vendor Reply

    18 April 2019
    OMG CARLAAAAA KESAYANGANKUUUU!!
    25 December 2018 | Groom at Fredy & Inge Wedding

    Best Choice !

    FIOR Organizer Dari pertama ketemu kita udah sreg karena dari awal orangnya terbuka dan gak mundur saat kita mau bandingkan dengan yang lain. Dari sekedar hubungan client dan customer, sekarang kita udah lebih ke temen dan keep contact. Thank you vinnie yg bawel dan neeke yang bisa handle segala permintaan dan perubahan-perubahan, juga semua crew yang bertugas sebelum dan di hari H, semuanya mantap lah.

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Other Acoustic, Chamber, Orchestra
    What is the size of your musical ensemble?
    5 s/d 25 players
    What music genres do you offer?
    Acapella,  Acoustic,  Hip hop,  Reggae,  Big band,  International,  Blues,  Jazz,  Strings,  Cultural - Ethic Nusantara,  Classical,  Country
    What is your speciality? (max. 3)
    Jazz,  Strings,  Cultural - Ethic Nusantara
    What services do you offer?
    Rehearsal dinner music,  Sample performances,  Vocals,  Audio visuals,  Dance performance,  Instrumentals,  MC,  Reception music
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bali
    Do you have your own equipment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Fog machine,  Microphones,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes Yes (please give details if any)
    How far in advance should your client contact you?
    3 months maximum before the big day
    What is your repertoire?
    We are so proud to inform you all the strings lover, we are the master of it
    What rate do you usually charge at?
    We have our own package with wedding organizer or planner. Special price for you all happy couple
    What is your usual attire?
    By request
    What makes your services unique?
    Our players is really expert on their music specialist. Not just the good looking, but you will hear the sound of heaven.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Our Player achievement’s : MURI
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    30 % for Down Payment
    When was your business established?
    2017
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other Other (please specify), Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony (please specify), Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding (please specify),  Cultural wedding Cultural wedding (please specify)
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes whatsapp no 087876996092
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    max 1500 guests in total
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Indonesia
    How far in advance should your client make a booking?
    6 months for wedding coordinator on the day and 1 year for wedding planning service
    How many hours are included on the day of the wedding?
    flexible
    What makes your services unique?
    ™ We always prioritize client satisfaction. ™ Our price is flexible that can be adjusted with your budget. ™ We have comprehensive partner. ™ We have a solid team. ™ We always take critics and advices from clients for the advancement of Fior.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% after confirmation, the rest should be paid 3 months before D day
    When was your business established?
    2015
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Handling Indonesian Government as VVIP Guest
    Address
    Kencana Tower, Level M, Business Park Kebon Jeruk, Jl.Meruya Ilir No.88, Jakarta Barat 11620
    Location(s)
    Jakarta​.​Bogor​.​Bandung​.​Surabaya​.​Bali

    PT. Cerita Dua Hati - FIOR - from Irish Language, meaning Authentic, Pure, Genuine. Our tagline is Memorable Moments Through Genuine Hearts. We believe our networking with many vendors can customize the client needs. Which distinguishes us from others is we can make your memorable moments through genuine hearts. Fior can be your one stop wedding solutions. We can give you inspirations in any kind of visual form or in real form, also give brainstorm that can be a real wedding concept.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.