All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (4)
  • projects (146)
  • reviews (36)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 17

    All
    view 9
    Didi & Dian Wedding by FIORDidi & Dian Wedding by FIOR
    Didi & Dian Wedding by FIORDidi & Dian Wedding by FIOR
    +15
    FIOR & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Dessen & Nina Wedding by FIORDessen & Nina Wedding by FIOR
    Dessen & Nina Wedding by FIORDessen & Nina Wedding by FIOR
    +14
    Jerry & April Same Day Edit Movie by FIORJerry & April Same Day Edit Movie by FIOR
    FIOR & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Kevin & Vanessa by FIORKevin & Vanessa by FIOR
    Kevin & Vanessa by FIORKevin & Vanessa by FIOR
    +27
    FIOR & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    FIOR Full Movie by FIORFIOR Full Movie by FIOR
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    FIOR Review(s)

    36 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Wild Love Stories
    01 May 2021 | Partnering Vendor at Wedding

    WILD

    Sukses dan bahagia selalu buat tim FIOR, See ya next time guys. Chersss !
    steven setiawijaya
    17 March 2021 | Groom at Steven & Angelin Wedding

    01.11.2020

    THANK YOU BUAT FIOR TEAM!! Super puas banget sama hasil kerjanya, seluruh timnya yg bener” handal dan super berpengalaman sehingga sangat cepat menyelesaikan semua masalah yg terjadi tiba”, sangat koordinatif dengan para vendor sehingga semua lancar, sangat profesional semua tim standby 2 jam sebelum jam dijanjikan mereka hadir!! Semua keluarga, teman, dan vendor” sangat puas dengan pelayanan Fior!! Thank once again FIOR (Vinnie, Neeke, Andi, Powee, Albert, Octa, dan teman” lainnya) ☺️🙏🏻
    anasthasya marcellavia
    19 February 2021 | Bride at Anasthasya & Khrisna Wedding

    10.10.2020

    Terimakasih Banyak Fior! super love bgt mak sama fior and team dari awal emg uda nyari yg muda muda enerjik dan ga jaim , jd pas pertama ketemu uda sreg bgt apalagi krn sepanjang persiapan ditengah pandemi yg bikin panik bgt mesti pending, cancel sana sini, booking lg nyari nyari lagi tp semua dibantuin sama fior khususnya mak vinnie sama nieke padahal kita cm pesan jasa hari h tp dibantuin banget banget jauh dr sebelumnya 🖤 pas hari h semua teamnya juga baik baik bgt bikin ketawa mulu pdhl smua serba tegang krn pernikahan diadain di tengah psbb jakarta tapi dari awal sampai akhir smua berjalan lancar dan super fun bgt terimakasih banyak ya fior we really love you! semoga semua sukses selalu sehat selalu Tuhan Memberkati 🖤🖤🖤🖤
    Novia Ameliaa
    21 January 2021 | Bride at Adrian Hartanto Wedding

    ANOVA X FIOR

    So happyyyy bisa ketemu wedding planner kayak FIOR yang bener-bener profesional dan rapiiiiii ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Dr awal ketemu, friendly banget. Sepanjang persiapan pun bener-bener enjoy. Gak perlu worryy ada yang skip karena semuanya detil banget dipastiin. Amazing sih sm cara kerja FIOR yang seru banget. Di hari H pun dari awal udah bikin suasana yang nyaman ke keluarga. Cepet akrab sama semuanya. FIOR memeriahkan dan kasih sentuhan yang berbeda di acara kita. Highly recommended bangeeettt deh FIOR. LOVE YOU SO MUCH FIOR!! ❤️❤️❤️❤️
    Jesse Josephine Ang
    18 December 2020 | Bride at Irvan & Jesse Wedding

    FIOR dabesttt

    THANKYOU FIOR TEAM especially Vinnie & Neeke. Despite beberapa halangan dan rintangan, gue & cip puas banget sama semua yang fior udah bantu kita lakuin dari prep sampe hari H. The day was PERFECT! Hari H gue as a bride bisa chill banget dan ga panik at all karna tiap ada something yg out of place langsung fior gercep banget berlarian kesana kemarii. Our family juga gemes banget sama vinnie “itu wo kamu yg imut2 baik banget ya hebat lagi semua serba bisa” LITERALLY BEP KAMU PENYELAMAT HIDUPKU!! Dress sakit langsung buka pasang, kuku copot langsung cari lem, dan yang paling penting di covid pandemic gini fior selalu mengutamakan protokol kesehatan. jadi semua tamu juga berasa safe and secure during receptionnya. So once again THANKYOU BANGET FIOR FAMILY!! I love you to the moon and never come back. Please don’t be a stranger and keep in touch yaaa
    Meidy Fransiscus
    13 December 2020 | Bride at Bryan & Meidy Wedding

    Intimate Wedding

    Super TOP WO!! Sumpah ga nyesel ketemu fior’s family terutama cici vinnie dan kak neeke, the best dah mereka! Di bantu dari awal sampe akhir acara, walaupun pasti ad banyak tragedi yang ga di inginkan terjadi tp bisa di handle dengan sangat baik sama mereka, super duper salut banget. Seneng bget bisa di pertemukan sama mereka semua, yang tadi nya cuman sebatas wo dan client tp bisa jdi family juga 👍🏻 semuany ud di rencanain sama yg di Atas bisa di pertemukan sama fior family !! Super baik banget sama keluarga kita berdua, keluarga pun pada seneng sama crews fior katanya pada baik2 bget, sabar sama para ortu2 juga. Walaupun kita ngadain acara nikahnya mepet bget dari bulan agustus awal baru hub fior dan acara intimate wed nya nov tp tetep bisa berjalan lancar 🙏 bisa konsul juga di sesuain sama budget yg kita inginin sekaligus curcol 🤣 Super duper sibuk banget mereka, jadi kita sebagai client pun jg harus sabar dan harus ngertiin vendor2 kita pun sibuk ga cuman urusin pny kita aja tp byk client yg harus mereka urus, kalo merasa kecewa sama vendor lebih baik ambil sisi positif nya aja dan percayain ke vendor2 pilihan kita, pasti mereka bsa kasih yang terbaik ke kita. So that’s why we trust them so much!! Thank you so much fior !! don’t forget to also take care of yourself yaa semuanya! GBU all ! 🥰🥰

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Other Acoustic, Chamber, Orchestra
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Fog machine,  Microphones,  Sound/PA system
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Our Player achievement’s : MURI
    What is your speciality? (max. 3)
    Jazz,  Strings,  Cultural - Ethic Nusantara
    What is your repertoire?
    We are so proud to inform you all the strings lover, we are the master of it
    When was your business established?
    2017
    Do you have your own equipment?
    Yes Yes (please give details if any)
    What makes your services unique?
    Our players is really expert on their music specialist. Not just the good looking, but you will hear the sound of heaven.
    What music genres do you offer?
    Acapella,  Acoustic,  Hip hop,  Reggae,  Big band,  International,  Blues,  Jazz,  Strings,  Cultural - Ethic Nusantara,  Classical,  Country
    How far in advance should your client contact you?
    3 months maximum before the big day
    What is your payment terms?
    30 % for Down Payment
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bali
    What is your usual attire?
    By request
    What is the size of your musical ensemble?
    5 s/d 25 players
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes Yes (please give details if any)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What services do you offer?
    Rehearsal dinner music,  Sample performances,  Vocals,  Audio visuals,  Dance performance,  Instrumentals,  MC,  Reception music
    What rate do you usually charge at?
    We have our own package with wedding organizer or planner. Special price for you all happy couple
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other Other (please specify), Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    6 months for wedding coordinator on the day and 1 year for wedding planning service
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes whatsapp no 087876996092
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Indonesia
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Handling Indonesian Government as VVIP Guest
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony (please specify), Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding (please specify),  Cultural wedding Cultural wedding (please specify)
    What makes your services unique?
    ™ We always prioritize client satisfaction. ™ Our price is flexible that can be adjusted with your budget. ™ We have comprehensive partner. ™ We have a solid team. ™ We always take critics and advices from clients for the advancement of Fior.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    When was your business established?
    2015
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    flexible
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    max 1500 guests in total
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% after confirmation, the rest should be paid 3 months before D day
    Address
    Kencana Tower, Level M, Business Park Kebon Jeruk, Jl.Meruya Ilir No.88, Jakarta Barat 11620
    Location(s)

    PT. Cerita Dua Hati - FIOR - from Irish Language, meaning Authentic, Pure, Genuine. Our tagline is Memorable Moments Through Genuine Hearts. We believe our networking with many vendors can customize the client needs. Which distinguishes us from others is we can make your memorable moments through genuine hearts. Fior can be your one stop wedding solutions. We can give you inspirations in any kind of visual form or in real form, also give brainstorm that can be a real wedding concept.
    https://www.instagram.com/p/COmS8BOgJ54/
    https://www.instagram.com/p/COZ5TllAX-c/
    https://www.instagram.com/p/COPd_Tsgzvw/
    https://www.instagram.com/p/COMTYy-gyKq/
    https://www.instagram.com/p/COKxb4CgV5F/
    https://www.instagram.com/p/COCTp8rAfNW/
    https://www.instagram.com/p/CN-N_XyAtkf/
    https://www.instagram.com/p/CN5BhBUAqpU/
    https://www.instagram.com/p/CN42eJ6gOwP/
    https://www.instagram.com/p/CN2P_hKAKMH/
    https://www.instagram.com/p/CNzmHkIASSi/
    https://www.instagram.com/p/CNwzAgmAhmx/