All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (127)
  • reviews (22)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    FIOR Review(s)

    22 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    13 May 2019 | Bride at Risman Wedding

    Rosa Risman wedding

    Fior organizer bener2 bantu saya, suami, dan keluarga untu menyiapkan hari besar dlm hidup saya. Mereka membantu bukan hanya di hari H tp segala persiapan maupun printilan yg belum saya dapatkan, fior dengan baik hati dn sabar membantu. Saat di hari H, keresahan yg Saya dn suami takutkan adalah ketidaknyamanan para tamu. Namun, fior dengan detail dapat menanganinya dengan baik. Hari itu, aku, suami, keluarga, sahabat, dan tamu yg hadir berbahagia. Terimakasih fior.

    Vendor Reply

    13 May 2019
    Terimakasih kak Ochaa cantikkuu sayangkuu
    18 April 2019 | Bride at Danie & Carla Wedding

    Wedding Organizer with Vinnie & Neeke & Team

    Dear Vinnie & Neeke & Team yang gabisa disebutin 1 1, Dari awal ketemu kalian kita udah cocok banget dan decide gamau cari yang lain lagi. It turned out to be a great decision! Kalian sangat helpful di hari H dan selalu ada pas kita butuh bantuan. Even saat wedding dress aku sempet ada technical issue kalian nenangin aku dan bantuin! I won't ever forget that. Thank you all!

    Vendor Reply

    18 April 2019
    OMG CARLAAAAA KESAYANGANKUUUU!!
    25 December 2018 | Groom at Fredy & Inge Wedding

    Best Choice !

    FIOR Organizer Dari pertama ketemu kita udah sreg karena dari awal orangnya terbuka dan gak mundur saat kita mau bandingkan dengan yang lain. Dari sekedar hubungan client dan customer, sekarang kita udah lebih ke temen dan keep contact. Thank you vinnie yg bawel dan neeke yang bisa handle segala permintaan dan perubahan-perubahan, juga semua crew yang bertugas sebelum dan di hari H, semuanya mantap lah.
    21 December 2018 | Bride at Merlina dan Okky Wedding

    Crew da best

    Dear Vinnie n Neeke dan Fior crews.. Dua krucil (Vinnie dan Neeke) gw yg selalu kocak dan lucu.. Terima kasih udh nemenin gw sma okky di hari H, walaupun byk kendala dan miskomunikasi antara kita sama team Fior.. Terima kasih bantuan yg udh gw terima krg lbh 1 tahun, walaupun gw gk pakai jasa Fior utk wedding planner.. Terima kasih udh jd wo yg blak blakan, saklek, stress, pe a dan byk ketawanya drpd berantemnya.. Terima kasih utk semuanya dan buat calon pengantin yg perlu wo antik,beda, agak stress dan rada gila, pakai Fior, gk ada 2 nya ini wo.. Loonngggg Liivvvvee Fior..
    05 December 2018 | Bride at Fredy & Inge Wedding

    Best Team

    BEST TEAM, Dari awal planning sampai eksekusi, kita terbantu banget, mulai dari pemilihan venue, pemilihan makeup artist, pemilihan hal-hal detail yang kita belum mengerti sebelumnya. Kita juga terbantu dari planning financial, dari nego ke vendor, bantu komunikasikan hal-hal urgent ke vendor sehingga pernikahan kita baik dan lancar adanya.
    23 October 2018 | Groom at Philip & Stacy Wedding

    GOOD TEAMWORK !

    Team FIOR gak ada dua nya! The best banget. Owner nya masih turun hari H, dari planning bantuin gak batesin mau ketemu berapa kali. Seneng banget bisa kenal sama Neeke sama Vinnie dan team nya semua. Takjub nya lagi, semua team kerjanya kompak banget, semuanya ngerti rundown, paham banget harus ngapain kerjanya. Gue sebagai penganten sama sekali gak stres seharian, STRESS-FREE banget.. Salam dari Nyokap, Bokap, dan Opung gue. Semua keluarga puas sama kerja FIOR. Sesuai sama Tagline nya nih, membuat memorable moments through genuine hearts. FIOR, Thank you berat yah. Gue doain sukses terus buat kalian..

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Other Acoustic, Chamber, Orchestra
    What is the size of your musical ensemble?
    5 s/d 25 players
    What music genres do you offer?
    Acapella,  Acoustic,  Hip hop,  Reggae,  Big band,  International,  Blues,  Jazz,  Strings,  Cultural - Ethic Nusantara,  Classical,  Country
    What is your speciality? (max. 3)
    Jazz,  Strings,  Cultural - Ethic Nusantara
    What services do you offer?
    Rehearsal dinner music,  Sample performances,  Vocals,  Audio visuals,  Dance performance,  Instrumentals,  MC,  Reception music
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bali
    Do you have your own equipment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Fog machine,  Microphones,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes Yes (please give details if any)
    How far in advance should your client contact you?
    3 months maximum before the big day
    What is your repertoire?
    We are so proud to inform you all the strings lover, we are the master of it
    What rate do you usually charge at?
    We have our own package with wedding organizer or planner. Special price for you all happy couple
    What is your usual attire?
    By request
    What makes your services unique?
    Our players is really expert on their music specialist. Not just the good looking, but you will hear the sound of heaven.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Our Player achievement’s : MURI
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    30 % for Down Payment
    When was your business established?
    2017
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other Other (please specify), Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony (please specify), Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding (please specify),  Cultural wedding Cultural wedding (please specify)
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes whatsapp no 087876996092
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    max 1500 guests in total
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Indonesia
    How far in advance should your client make a booking?
    6 months for wedding coordinator on the day and 1 year for wedding planning service
    How many hours are included on the day of the wedding?
    flexible
    What makes your services unique?
    ™ We always prioritize client satisfaction. ™ Our price is flexible that can be adjusted with your budget. ™ We have comprehensive partner. ™ We have a solid team. ™ We always take critics and advices from clients for the advancement of Fior.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% after confirmation, the rest should be paid 3 months before D day
    When was your business established?
    2015
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Handling Indonesian Government as VVIP Guest
    Address
    Kencana Tower, Level M, Business Park Kebon Jeruk, Jl.Meruya Ilir No.88, Jakarta Barat 11620
    Location(s)

    PT. Cerita Dua Hati - FIOR - from Irish Language, meaning Authentic, Pure, Genuine. Our tagline is Memorable Moments Through Genuine Hearts. We believe our networking with many vendors can customize the client needs. Which distinguishes us from others is we can make your memorable moments through genuine hearts. Fior can be your one stop wedding solutions. We can give you inspirations in any kind of visual form or in real form, also give brainstorm that can be a real wedding concept.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.