All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (47)
  • reviews (32)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9
    Alvin & Poppy by Casablanca DesignAlvin & Poppy by Casablanca Design
    Alvin & Poppy by Casablanca DesignAlvin & Poppy by Casablanca Design
    +6
    Decoration & Lighting
    Michelle & Hojin by Casablanca DesignMichelle & Hojin by Casablanca Design
    Michelle & Hojin by Casablanca DesignMichelle & Hojin by Casablanca Design
    +7
    Casablanca Design & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Budi & Shelvy by Casablanca DesignBudi & Shelvy by Casablanca Design
    Budi & Shelvy by Casablanca DesignBudi & Shelvy by Casablanca Design
    +7
    Casablanca Design & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Alvin & Madeline by Casablanca DesignAlvin & Madeline by Casablanca Design
    Alvin & Madeline by Casablanca DesignAlvin & Madeline by Casablanca Design
    +5
    Casablanca Design & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    William & Liani by Casablanca DesignWilliam & Liani by Casablanca Design
    William & Liani by Casablanca DesignWilliam & Liani by Casablanca Design
    +3
    Casablanca Design & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Yosep & Livita by Casablanca DesignYosep & Livita by Casablanca Design
    Yosep & Livita by Casablanca DesignYosep & Livita by Casablanca Design
    +8
    Casablanca Design & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Ardo & Amanda by Casablanca DesignArdo & Amanda by Casablanca Design
    Ardo & Amanda by Casablanca DesignArdo & Amanda by Casablanca Design
    +3
    Casablanca Design & 3 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Wedding of Hendri & Angel by Casablanca DesignWedding of Hendri & Angel by Casablanca Design
    Wedding of Hendri & Angel by Casablanca DesignWedding of Hendri & Angel by Casablanca Design
    +2
    Casablanca Design & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Wedding of Kevin and Agnes by Casablanca DesignWedding of Kevin and Agnes by Casablanca Design
    Wedding of Kevin and Agnes by Casablanca DesignWedding of Kevin and Agnes by Casablanca Design
    +9
    Casablanca Design & 6 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Casablanca Design Review(s)

    32 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Laura Aprilyani
    07 June 2021 | Bride at Yovian & Laura Wedding

    Your Imagination is Your Limit!

    Dekor merupakan salah satu penentu utama keberhasilan resepsi. Karena dekorlah yg pertama kali menyambut tamu dari kejauhan. Dekor yg cantik akan membuat tamu terpukau dan ingin mengabadikan moment. Pertama kali tau Casablanca karena di-rekomendasikan oleh wedding planner kami. Scrolling through IG Casablanca, gak ada 1 pun dekor yg gak kami suka..... Portfolio Casalanca sungguh ciamik, dapat disimpulkan kalau design Casablanca sangat exclusive & gak pasaran. Gak perlu waktu lama untuk menetapkan hati memilih Casablanca. Intial meeting dengan Casablanca sangat mengesankan & dapet banget chemistry nya. Langsung suka banget dengan 1st design preview nya dan excited untuk segera hari H. Meskipun meeting2 harus dilakukan secara online & tektokan hanya via WA, kami sangat puas dengan hasil yang diberikan oleh Casablanca. Proses brainstorming & diskusi sangat smooth plus asik. Casablanca dapat menciptakan imajinasi kami menjadi nyata and actually beyond our expectations. Adalah keputusan tepat untuk memilih Casablanca. Thank you Casablanca team!!!
    Azaria Tan
    11 May 2021 | Bride at Gavin & Osa Wedding

    An exceptional experience!

    Same as choosing our WO, we chose Casablanca Design without even doubting or searching for other options. We literally trusted it to Ropy, our STAR, from the beginning till end. He visualized and he made it real, we loveeed the concept of simplicity combined with elegance and glamour all together! It was excellent! We're really thankful for Casablanca Design, for their professionalism and quality, they're beyond!! 👍🏼👍🏼 ❤️❤️❤️, Gavin & Osa
    dika
    26 April 2021 | Bride at Tadius & Dika Wedding

    Thank you!

    Super thank you Casablanca Team!Thanks for bringing our sketches into reality and beyond!
    Mutiara Herawati
    01 April 2021 | Client at Gian & Mutiara Wedding

    Bahagia :”)

    testimoni akuhhhh : "Pernikahan kita layaknya pasangan lain di tahun 2020 tidak dapat berjalan normal seperti tahun tahun sebelumnya dikarenakan Pandemic Covid 19 tapi Thanks to Casablanca, semua kepanikan atas meeting meeting decor ga perlu di pusingin, Karena aku percaya banget sama ko Ropy ( yang waktu itu handle aku ) bakal membuat itu semua indah, jadi ga usah panic meeting banyak2 , ga usah khawatir2 nnti hasilnya gemanaaa Pengalaman aku sama casablanca , decor jadi the least thing yang aku pusingin, Even ga masuk ke list yang perlu di pusingin HAHAHA Dannn Hasilnya turn out di luar expectation hahaha Sungguh puas dengan casablanca :”) Terima kasih Ko Ropy & Casablanca “
    Anggraini Pratiwi
    29 March 2021 | Bride at Tenny & Anggraini Wedding

    Speechless!

    Tau Casablanca Design uda cukup lama karena kebetulan kenal dengan ownernya. Selama ini uda mengagumi karena memang dekorasinya memanjakan mata. Sampai akhirnya menggandeng Casablanca Design untuk jadi vendor wedding decor kami. Actually kami couple yang cukup banyak maunya, tapi komunikasi sama Mr. Sam emang enak banget. Cm nge-brief 1x, sisanya through WA , sampe bbrp hal detail jg dikomunikasiin. Mantap Bro! Emang urusan dekor uda percayain aja sama ahlinya and it's true, Casablanca Design never fail you. Pas liat langsung dekor hari H, Voilaaaa!!! 1 kata - SPEECHLESS! Bener2 speechless. It's beyond our expectation. Menikah di kala pandemi definitely isn't our dream wedding, tapi bisa menemukan vendor yg tepat seperti Casablanca Design, they successfully made our dream wedding comes true. A dream wedding that we never imagine before. Thank you for be a part of our happiness.
    Lidya Sunardi
    26 March 2021 | Bride at Rendy and Lidya Wedding

    The best wedding decorator!

    Kenal Casablanca udah cukup lama. Dulu pernah juga sebelum wedding ada acara dan decornya diurus sama Casablanca. Semua teamnya baik banget, care, ngerti mau kita gimana, dan pastinya sabar banget. Dulu pas acara kampus diurus Casablanca, kita ganti design dll di H-3 minggu acara masih dibantu dan dikasih masukan bagusnya gimana. Dan hasilnya Decor angkatan kita paling ga bisa dilupain sama semua dosen dan bener2 berkesan buat kita. Pas married, aku juga mempercayakan decor ku sama Casablanca. Mulai dari mereka sabar banget acara kita di postpone, bikin ulang design karena pindah tempat, dan h-2 minggu masih tetep dengan sabar bantuin dan ingetin kita hal2 yang kita lupa kaya hand bouquet dll nya Finally, pas hari H kita kaget karena hasilnya diluar eskpektasi. Bagus banget mulai dari Photo Gallery, sampe backdrop bener2 juara sih. Kita sampe speechless. Pastinya orangtua, keluarga dan semua tamu muji decornya. Bener2 bagus dan elegan 💛 Selalu happy dengan hasil decor dan pilihan dari Casablanca! Sukses terus ya Casablanca 😊

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Event concept & design,  Event décor
    What is your payment terms?
    30% after confirmation of contract 40% Second Payment 30% H - 30 days
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes We can provide our services anywhere
    What makes your services unique?
    We cater to any type of decoration that suits your needs. We will be there during set up until finished to make sure everything according to what we have promised.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Tropical, Classic,  Vintage,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Romantic,  Rustic
    How far in advance should your client contact you?
    As we only take 2 events per day, it is best to book your date as soon as possible. As early as 1 year in advance, or even more.
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes We provide from start to end
    Do you provide sample arrangements?
    Yes We give 3D design and layout
    Minimum and maximum number of guests
    Any amount of guests
    When was your business established?
    Casablanca Design was established back in 2009 as a florist. Now our business have evolved to become a decoration business
    What supporting equipment do you provide?
    Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor, Chairs
    Do you offer consultations?
    Yes
    Address
    Green Village Ruko Ginza Blok D no 07 Cipondoh Tangerang 15148
    Location(s)

    Casablanca Design is Jakarta based company, established in 2011. We’re passionate in wedding industry, especially in Wedding Decoration. Decoration on wedding day is very important. It can create magical moments not only for the Bride and the Groom but also for every guest who attend. And yes this is our passion, we love to create that magical moments for our clients. We want to make their wedding dream come true. We love to make their wedding day memorable and unforgettable.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.