All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (24)
  • reviews (16)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    Wedding of Adrian and Patricia by Casablanca DesignWedding of Adrian and Patricia by Casablanca Design
    Wedding of Adrian and Patricia by Casablanca DesignWedding of Adrian and Patricia by Casablanca Design
    +6
    Casablanca Design & 3 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Wedding of Junior and Devina by Casablanca DesignWedding of Junior and Devina by Casablanca Design
    Wedding of Junior and Devina by Casablanca DesignWedding of Junior and Devina by Casablanca Design
    +9
    Casablanca Design & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Wedding of Steven and Erica by Casablanca DesignWedding of Steven and Erica by Casablanca Design
    Wedding of Steven and Erica by Casablanca DesignWedding of Steven and Erica by Casablanca Design
    +9
    Casablanca Design & 6 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Wedding of Jeffry and Stephanie by Casablanca DesignWedding of Jeffry and Stephanie by Casablanca Design
    Wedding of Jeffry and Stephanie by Casablanca DesignWedding of Jeffry and Stephanie by Casablanca Design
    +3
    Casablanca Design & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Wedding of Yohan and Ditta by Casablanca DesignWedding of Yohan and Ditta by Casablanca Design
    Wedding of Yohan and Ditta by Casablanca DesignWedding of Yohan and Ditta by Casablanca Design
    +3
    Casablanca Design & 3 OTHERS
    Decoration & Lighting
    COLONIAL VINTAGE by FIVE Seasons WOCOLONIAL VINTAGE by FIVE Seasons WO
    COLONIAL VINTAGE by FIVE Seasons WOCOLONIAL VINTAGE by FIVE Seasons WO
    +11
    FIVE Seasons WO & 6 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Casablanca Design Review(s)

    16 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    10 October 2019 | Bride at Budi & Shelvy Wedding

    Perfect

    No words can’t describe how thankful we are to Casablanca team. Dari awal deal sampai hari H, so easy to communicate and coordinate. Thank you so much for making my dream wedding came true.
    09 October 2019 | Bride at Dennis & Meriska Wedding

    Decoration Beyond Expectation!!!

    Thanks God ketemu Casablanca. Di handle sama Ko Sam, orangnya santai, kocak, baek, bener- bener ngebantuin kita dari awal sampe tahap execute. Awalnya kita ga expect dan ga pede untuk wujudin dekor impian kita. Tapi, Ko Sam bener-bener ngebantu kita untuk jadi makin pede kalo ada budget pun dekor kawinan ga akan seperti template kayak vendor lain, malah diencourage untuk tau maunya gmn dan diusahain jadi kaya yg kita mau. Dari konsul, sampe ud digambar, semua puas. Terlebih lagi hari H speechless liat hasilnya karena super duperrrrr bagus, Casablanca doing extra miles banget di hari wedding kita. Bahkan, tamu kebaktian pun bisa notice dekor nya ud sebagian besar rampung sebelum kita lepas balon di siang menjelang sore. Buket bunga jg baguss bgt... Feel so blessed bisa jodoh sama Casablanca, keep serving and doing the great work!
    08 October 2019 | Bride at Michelle & Hojin Wedding

    BEST CONCEPTOR + DECORATOR!!!

    Pertama kali kenal ko Ropy krn suggestion dr my wedding planner Jessica. Bbrp kali uda sempet ktmu vendor lain tp ga ada yg pas sm aku. Trs yg lain kesannya ky terlalu "maksa" milih dr template. Tp ko Ropy beda. Ko Ropy satu2nya vendor yg dr pertama ketemu, dia concern maunya aku gmn konsepnya. Trs dia satu2nya yg gambarin dulu maket awalnya, trs dia tny aku sukanya ky apa, mau ya gmn, dll. Ga langsung asal nyodorin laptop or ipad ky yg lain (sorry to say ya). Aku merasa bbrp vendor lain agak maksain konsep yg lg IN gt, tp Ko ropy selalu dengerin dl apa yg aku mau. Dan aku seneng bgt ko Ropy ksh suggestion2 yg bagus2 dan yg pasti ga overbudget buat aku tp masih look nice dan sesuai konsep yg aku mau. On my wedding day, sumpah aku kaget bgt pas masuk mau rehearsal. Tdnya aku jujur ga nyangka sebagus itu, aplg mgkn tbh dibanding yg lain budgetku mmg ga gt bnyk utk dekor. Ko Ropy bnr2 kerja maksimal banget, smpe bener2 tnyt malah melebihi yg aku bayangin sblmnya. Decor Wedding2 keren yg aku liat biasa di instagram, ko Ropy bikinin buat kami dan yg aku suka dia bikin bener2 style Michelle & Hojin banget. Simple yet elegant, romantic, clean, trs ambiencenya bnr2 dpt banget lah. Semua tamu jg smpe betah liatnya huhuuu ga umpek2an, tra penataannya bagus bangetttttt. Klo bs kasih 100++ bintang pasti aku kasih. Thankyou for being part of my big day ko. Sukses selalu buat ko Ropy n casablanca team!!!
    23 September 2019 | Bride at Alvin & Madeline Wedding

    Million thanks to Casablanca!

    Super happyyyy bangettt sama decornya! Awalnya ketemu dengan Ko Ropy saya ga expect banyak, karna emang kita nyari decor yang standar supaya masuk budget, tapi saya jg adalah pengantin yang gak tau mau nya apa, cuman selera saya unik dan gak suka yang pasaran apa lagi dengan wall full of flowers, dan awalnya cuman nyari ya uda yang penting bagus. Pertama uda dapet nih yang standar dan “yang penting bagus” tp dekor nya jg keliatan mewah bgt. 2 mgg menjelang hari H kita meeting dan ko Ropy suggest ganti design yang which deg deg ser jg karna ganti nya lumayan totalitas banget. Setelah dpt 3d sketch nya okayyyy bagusssssss super seneng, tapi pas liat aslinya ....... SPEECHLESS! Jauh lbh bagus di asli, perpaduan warna bunga nya the besttt, design pelaminan juga ..... bagus bangetttt. Inti nya decornya super bagus dr segala aspek yg ada! Harga juga superrrr okayyyy. Bener2 ga nyesel pake Casablanca dan uda di rekomen ke semua temen2 saya yang soon getting married!
    07 September 2019 | Bride at Vanya & Martin Wedding

    Beautiful Wedding Decoration

    We had an amazing experience with Casablanca Design! The decoration was even better than our imagination. Koh Yohannes as our PIC was the best! He truly understood what we wanted, simple but classy and beautiful decoration for our wedding. Thank you so much!!
    17 July 2019 | Bride at Benny & Marshella Wedding

    Excellent service & amazing result more than expectation

    Casablanca has provided excellent service during our wedding preparation until the big day 👏🏻👏🏻👏🏻. Everytime we need to discuss about the design (even more than 12 am in the morning), sammuel as our pic always give us a super fast reply and we really appreciate it. 😊 He is very friendly since the beginning and also always try to give us good advices & best solution when we have something in mind. At last, we really like the beautiful decoration on the day and it’s more than what we can imagine 😍😍😍. The flowers are really pretty and fresh which make the decoration looks amazing 🤩🤩🤩. Thank you so much for everything Casablanca.. 🙏🏻🙏🏻😊😊. We wish u more success in the future. 🙏🏻😇🙌🏻

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Event concept & design,  Event décor
    Minimum and maximum number of guests
    Any amount of guests
    What is the style of your decorations?
    Tropical, Classic,  Vintage,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Romantic,  Rustic
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes We can provide our services anywhere
    What supporting equipment do you provide?
    Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor, Chairs
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes We provide from start to end
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% after confirmation of contract 40% Second Payment 30% H - 30 days
    When was your business established?
    Casablanca Design was established back in 2009 as a florist. Now our business have evolved to become a decoration business
    How far in advance should your client contact you?
    As we only take 2 events per day, it is best to book your date as soon as possible. As early as 1 year in advance, or even more.
    What makes your services unique?
    We cater to any type of decoration that suits your needs. We will be there during set up until finished to make sure everything according to what we have promised.
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes We give 3D design and layout
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Address
    Green Village Ruko Ginza Blok D no 07 Cipondoh Tangerang 15148
    Location(s)

    Creating the perfect decoration for your events

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.