All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (57)
  • reviews (23)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Avena Photograph Review(s)

    23 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    11 February 2020 | Bride at Willy Halim dan Kenny Wedding

    Bagus bangget pake Avena

    Suka bangget sama hasil photo Avena. Hasilnya bagus dan dibilang sama semua orang bagus juga. Ko Andy juga selalu go extra mile dan put in all effort buat dapetin foto-foto bagus. Pokoknya Avena photograph telah memberikan servis yang benar-benar memuaskan dan melebihi ekspetasi. Saya rekomen bangget Avena Photograph. Ci Hanna juga baik bangget waktu pertama-tama tanya-tanya. Ko Andy juga sabar dan bisa mengarahka gaya-gaya foto. Terima kasih bangget buat Avena Photograph buat jasa yang bagus sekali. Pokoknya rekomen bangget Avena Photograph.

    Vendor Reply

    11 February 2020
    Thank You willy & kenny \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f
    06 February 2020 | Client at Jhony & Susan Wedding

    Superb Photo & Video Vendor

    Avena was the 1st vendor we chose to handle our wedding preparation. They were the 1st vendor we met, and after some conversation with them, we felt warm welcome feeling and had the chemistry. Without further delay, we said to ourselves that we want to hire this vendor. The negotiation for the price and package went on days after and soon we signed the deal for prewedding photo & video, sangjit photo & video as well as wedding day photo & video. Overall, we loved the service from Avena, the photographers (Andi - prewed and Denny and Yanto - wedding day) and the videographer (Fallah) all were very helpful and aim for prefection. We love the result of the photos and videos. Prewedding session that a lot of people said can be tiresome and troublesome went smooth and we enjoyed every single moment gone through. A lot of guess commended the prewedding video and photos and we loved how the team responded to our requests even in hasty and time limited situation.\nHanna could convey what we want to her team well, and even came up with what we requested that was not in the contract. Overall, we are satisfied with the result and will, with no doubt, refer them to our acquaintances who need photo & video vendor. Kudos for the great job done, and keep up the good work. We will pray for your success for 2020 and the years to come.
    31 January 2020 | Bride at Ivan & Shirley Wedding

    Best Decision

    Pertama kali ketemu avena itu pas ada bridal fair. At that time walau belum ketemu wedding venue, gown dan vendor2 lainnya kita uda yakin kita mau pakai Avena. Then biar lebih sah kita ketemuan sekali lagi dengan ko andy & ci hannah buat and langsung deal sama avena. I think that was the best decision from our part. Team avena works with heart, bener2 give 110% effort. Ko andy bener2 sabar dan bisa capture the truest us. Aku dan ivan yang sama2 kaku bisa keliatan natural banget dan keliatan kaya kita banget (not too posey). Thanks to ci hannah juga yg berhasil stylin aku seperti yg kaya aku aja. Not too much flair just simple elegance. Thanks juga buat team photographer avena lainnya yang bantu kita semua bisa relax di hari H and still able to capture the best moment. Jadi kalau sama tim avena itu bawaannya tenang & happy2 aja jadi hasilnya pun pasti bagus. If you want someone to capture true moments not just poses, definitely contact Avena today. But if you like to pose contact them too..pasti ko andy bisa lahhh!!
    30 January 2020 | Client at Bellenz and Denny Wedding

    I love AVENA

    Berawal dari pesan di FB atau email, kami bertemu Avena team (dulunya Marine Photography Feb/ Maret thn 2011)... Memang sudah jodohhh yaa, pertemuan itu yg tdinya sbg vendor wedding.. Sampai skrg berhubungan baik jadi temen, smp pny anak... Love bgt sm Ko Andy yg totalitas waktu foto2in kita dr prewed smp wedding day, dan smp skrg trus berlanjut smp maternity anak ketigaaa

    Vendor Reply

    30 January 2020
    Thank you bebelll \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f , ditunggu yg ke 4 \ud83d\ude0a\ud83d\ude0a
    21 January 2020 | Bride at Hendri&mhiemhie Wedding

    Thankyou avena (yg dluny iclick)

    Trmksh avena (iclick) yg super duper sbr n baik. Dr sblm nikah udah bilang dlu sm pcr (yg skg ud jd suami) dan memang trnyata pilihanku ga salah. Hasilnya sangat sangat memuaskan. Bnr2 trmksh sampe d temenin pilih gown buat prewed segala. Thankyou ko andy&ci hanna ❤️
    21 January 2020 | Bride at Ardy & Willing Wedding

    AVENA THE BEST

    Thank you Avena uda jadi salah vendor terbaik kita pas wedding. Dari prewed outdoor, indoor, sama wedding day semua pake avena. Seneng banget dr mulai prewed semua bagus2 banget ditambah photographernya ko andy yg bisa bantu2 ngarahin gaya, bantu2 ak bawain sepatu pas lg ribet2 pake gaun, pokonya the best banget avena. Ko andy juga baik bgt dengan sabar fotoin kita dan jago banget ambil2 angle bagus 😆. Terus admin nya ci hanna yg super gercep kalo bales chat langsung dibales dan enak banget di ajak diskusi konsep2 foto mau kyk gmn bagusnya dan kasih masukan2 yg berguna banget buat kita. Dan thank you juga buat ko denny yg uda fotoin kita pas wedding day dan semua team videographer yg uda buatin SDE bagus banget dan sesuai dengan lagu yang kita request, sampe terharu tiap kali liat SDE nya 🥺. Pokoknya sukses terus buat avena dan buat bride2 yang lg cari photographer jangan pnh ragu pake avena 😉

    Vendor Reply

    21 January 2020
    \ufffcthank you ardy & willing \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Prints,  Custom album design,  Digital files
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Classic,  Journalism,  Destinations
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes please message us to whatsapp +6281290020224
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, Cheques, Credit card payment
    What is your payment terms?
    30% of contracrt confirmation, 70% before the day
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Natural
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes by appointment to +6281290020224
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No No (please give details if any)
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Yes,We direct couple ,make sure they are look gorgeous in everyway
    Service(s)
    Address
    Complex Permata Buana Jalan Pulau Tidung X blok A4 no 33 Puri Indah Jakarta Barat 11610
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.