All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (112)
  • reviews (31)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    My Story Photography & Video Review(s)

    31 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    03 December 2018 | Groom at Erwan-Christina Wedding

    Fantastic

    First time found out about mystory from bridestory apps. I was given a role by the bride to find photo-video vendor because i love photography. So i chose MYS because i love the intimacy and the warmth of the picture they took. Prewedding session was fun. They gave us reference of great location and also arrange the outfit. And yes, they have fashion stylist in the team. I myself asked Yosef to handle us and he took the very first shot of the prewedding session. He showed us the result on the camera and right there in that moment we already felt satisfied. All the hardwork (and can\u2019t get enough sleep on the day) preparing the outfit, 4 hours drive, all paid off instantly. They also patiently direct and encourage us event when we already tired. The session started early in the morning and finish at night. The wedding session started even earlier. We start at 4am because we have to pick up bride and enter my house before 7am. And they have no complain at all. The session went smoothly. A lot of pictures and cideo were taken at different spots, angle, pose. And the SDE came out beyond my expectation. It was fantastic. I can\u2019t wait to see my wedding album. Overall i highly recommed them to capture your important moment. Thank you MYS team!
    15 November 2018 | Bride at Richo Wedding

    THANK YOU MYSTORYPHOTOVIDEO

    Thank you Ko Yosef & team! Yg uda on time dan semangat selalu foto & videonya sampai akhir acara padahal aku uda cape banget foto tapi karna kalian masih semangat empat lima terus akhirnya foto2 jg sampai semua tamu uda pada pulang jg masih tetap fotoin terus. ( yg mana yg customer ya? Hahaha ) Thanks for the energy! SDE jg langsung dikirim pada hari H ke email, gercep deh 1 team ini! Loveeeeee, GBU all!
    13 November 2018 | Groom at Doni & Dea Wedding

    The most worth photography vendor. RECOMMENDED!!!

    Susah menemukan vendor fotografi yang bagus dan worth di Bandung. Namun yang satu ini benar-benar harus diacungi 4 jempol. (saya dan pasangan) Koko nya baik banget dan selalu mengakomodir yang kita pengen. meskipun overtime tetap dilayani tanpa mengeluh. Rela bersusah payah untuk mencari angle terbaik. Dan pastinya hasil editannya rapi banget dan cepat !! Yang terbaik adalah fast response banget saat kita butuh apa - apa. Totally recommend My Story Photography !!!!
    24 October 2018 | Groom at Alex & Vivi Wedding

    Fun, Professional, and Dedicated

    Awal-awal ngeliat hasil foto & video MyStory di IG, istri udah senang banget sama hasilnya. Setelah ngobrol dan negosiasi panjang dan alot dengan pihak keluarga, akhirnya setuju pakai MyStory. Dan hasilnya? WOW! Tim yang dikerahkan oleh MyStory orangnya seru. Enak diajak ngobrol, koordinasi mudah, dan fun jadi bisa mencairkan suasana juga jadi ga tegang pas proses dokumentasi. Salah satu fotografernya saja sampai rela kepalanya kejedug meja demi dapat angle yang bagus. Haha. Overall, MyStory is the best.
    16 October 2018 | Bride at Halim & Marcella Wedding

    SUPER LOVE!

    Sebenernya kita dapet vendor photo & video dari wedding package venue, tapi kita minta exclude karena udah jatuh cinta sama hasil dokumentasi Mystory. Waktu techmeet juga ditanya "ada request ga?" tapi kita ga ada request apa2 karena percaya sama kualitas Mystory. Daaaan kita happy banget sama pilihan kita ini. Photo session sama Ko Yosef & team super fun banget, padahal saya suka awkward kalo di foto sama orang yang baru kenal. Hasilnya juga baguuuusssss. Thank you so much!
    16 October 2018 | Groom at Randy and Stefany Wedding

    Thank you for a great job!

    Thank you buat ko yosef, ko delvin, dan semua kru yang sudah membantu dalam mensukseskan acara kemarin pada tanggal 7 oct 2018. Mulai dari foto-foto prewedd awal kita yg diambil di rancaupas dan transhotel kita sangat senang sekali karena foto2nya bagus walau lelah tpi hasil memuaskan. Dan ga disangka foto2 di hari H juga hasilnya bagus bagus semuanya. Sekali lagi terimakasih mystory. Kalian telah membantu merekam jejak kenangan indah pada cerita kita berdua.

    Photography

    What do your packages include?
    Photos & video, wedding book & album
    Do you work overseas?
    yes
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    yes
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    hourly & full day
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    yes
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    yes
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Artistic,  Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    When was your business established?
    Our business started in 2011
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We direct the personally with our team
    What rate do you usually charge at?
    We charge per event, depending on the package picked by the brides
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal time for a client to contact us would be 6 months prior to the wedding
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    They usually get the proof ready for review 7-14 days after the wedding day
    Service(s)
    Address
    Taman Kopo Bandung 40111
    Location(s)

    Photography & video

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.