All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (27)
  • reviews (33)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Avena Photograph Review(s)

    33 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Kiki Amelia Irwanto Kurniawan
    08 October 2021 | Client at Kikiyamelia Wedding

    Sumba Prewedding

    Terbaik sepanjang prosesnya! Bener2 fun, ga berasa capeknya, sangat membantu dari awal planning, penerbangan, sampe di lokasi juga. Pokoknya ga salah di kasi julukan king of Sumba deh! Bnrbnr hasilnya tuh yang paling di incer2 ya milky waynya! Terbaik ori 100% tanpa editan. Kalo ga percaya check highlightnya ada langsung di kasi liat dari kamera fotografernya! Thanks! I would also recommend that! Avena photograph
    Eileen
    02 September 2021 | Bride at Christopher & Eileen Wedding

    The best photography vendor you could ever find. Literally.

    Omg where do i begin.. Prewedding with AVENA itu bener” unforgetable moment banget! Photographernya ko Andy (the king of stars sumba🤣) bener” the best photographer you could ever find, dia udah tau banget selak beluk sumba, jago banget cari angle kita bagusnya gimana, pokoknya percaya aja sama dia & hasil fotonya itu pasti yang terbaikk. Dan aku gak lebay tapi semua fotonya itu beneran udah bagus banget tanpa harus diedit lagi 🥺🥺 aku pun shockkkk.. karena memang sebagus ituu.. Aku & chris yang tadinya kaku banget, bisa dibuat relax dan diarahin terus gaya” yang bagus sesuai style kita. Jago bgt ngebaca couple itu sukanya gimana, dibuat senyaman mungkin biar kita gak tegang utk difoto” Serius ya, Kalau kalian lagi cari vendor prewed apalagi ada rencana mau prewed ke sumba, percayalah lsg pilih AVENA karna aku berani jamin kalian gak mungkin salah pilih. Jujur aku orangnya jarang bgt kasih review or testimoni tapi kali ini memang aku harus share banget ke kalian sesama bride to be, jgn pusing” nyari vendor langsung pilih AVENA aja say 😆😆😆 Percaylah pada aku yg orgnya sbenernya perfectionist banget & picky banget tapi bisa bener” sepuas ini sama AVENA. Last but not least. Thank you so much AVENA for the last 3 days, words can’t even describe how grateful me & chris meeting you guys. Kalau pergi sama AVENA itu rasanya seperti lagi liburan bareng temen dan sambil difoto” cantik guys wkwkwkwk Bisa dibilang team AVENA dari jakarta sampe sumba itu semuanya DREAM TEAM banget. Super helpfull & baik” bangetttttt. Dari ci hanna yg baik bgt selalu urus kita sampe booking pcr, stylist tergercep sampe jam 1 pagi masih bales bantuin kita ci eca, BEST photographer TOP NO 1 king of sumba ko andy, videographer terasikk bang valla, driver f1 & lucu bang ae & MUA tergesit & tersabar vhyra. Prewedding experiencenya With AVENA itu bener” Diluar ekspektasi aku & chris banget, gak bisa didescribe kata” karna kalian harus rasakan sendiri. dan kita pun dari dagdigdug mau prewed sampe skrg malah jadi ketagihan pengen prewed terus (loh?)🤣🤣 Pulang” langsung cerita sama temen” sampe semuanya pada nyesal kenapa sbelumnya gak pilih AVENA aja. For sure bakal recommend & marketingin avena terus ke temen” semua yang mau prewed / pun married wkwkwkwkw aku & chris bener” HARDCORE FANS AVENA. Sukses terus AVENA TEAM !! Keep up the good work!! Gbu All 💙💙💙
    priscillia chiputri
    17 August 2021 | Client at Jodi & Sisi Wedding

    AMAZING EXPERIENCE with AMAZING TEAM

    We chose AVENA as our prewed vendor in just a short time ♥️ it was truly the most beautiful experience we’ve ever had. The point is that the SERVICE is very total so it makes us as customers comfortable and happy during photo session. Best part is MILKY WAY ✨
    Felicia Gunawan
    28 July 2021 | Client at David & Felice Wedding

    Prewedding session david and felice - sumba

    Thank youu ko andy uda fotoin aku n david di sumba! Hasil fotonyaaa bagus2 bangetttt. Very recommended untuk para groom and bride to be yg mau cari vendor photo prewed, bisa consider avena jugaa, hasil fotonyaaa superr bagus. Sampai bingung milih foto untuk di editnya yg mana ajaa krna uda bagus2 bangettt❤️
    Renaldy Kusumah
    23 June 2021 | Client at Renaldy and jenifer Wedding

    amazing experience

    Foto prewed dan foto hari H wedding sama avena, all cruenya profesional semua, hujan badai ditebassss, gk kenal tumbang, foto dan video sesuai ekspetasi... good job avena!
    Yunia Shanti
    23 May 2021 | Bride at Dennis & Shanti Wedding

    Paket Lengkap (Prewed Outdoor Indoor & Wedding Photography)

    I Love Avena So Much ! Very recommended for photography vendor👍👍 The most friendliest vendor I’ve ever known and very helpful. I trust Avena to be part of our special moment from Prewed Photoshoot to Photo Studio till our Wedding Day and never disappoints. Thanks you Ko and Ci 😊🥰

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image
    What photography styles do you usually offer?
    Candid
    What do your services cover?
    Prewedding shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% of contracrt confirmation, 70% before the day ( 1 months before the day )
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Yes,We direct couple ,make sure they are look gorgeous in everyway
    Service(s)
    Address
    Complex Permata Buana Jalan Pulau Tidung X blok A4 no 33 Puri Indah Jakarta Barat 11610
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.