All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (7)
  • projects (192)
  • reviews (61)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ASA organizer Review(s)

    61 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Hamesha Entertainment Indonesia

    WO ter-the best yang paling ramah !

    Seneng banget bisa punya kesempatan kerja bareng ASA. Walaupun baru kenal tapi bener2 ngerasa seperti keluarga. Kami bener2 merasa di bimbing seperti adik yang disayang kakaknya. WO yang semua crew nya murah senyum, zero mistake, dan selalu memberikan positive vibes ke client atau pun tamu2, bahkan kami sebagai vendor juga. Kalo ada kesempatan semoga bisa kerjasama lagi, Sukses selalu ASA
    Angela Lee
    23 October 2022 | Bride at Agung & Angela Wedding

    Wedding Organizer

    Best and Solid Team💙 Thank you Vira,Meissie,Cecil,Bella,Keke,Ivon,Alex dan Team sudah sangat helpful pada wedding preparation kita. Semuanya berjalan dengan lancar dan semua detail di take care dengat sangat sempurna dari awal sampai hari H. Best Team we could ever ask for😊 Thank You ❤️

    Vendor Reply

    23 October 2022
    Angel, makasih yaaaa 💖 km sampe inget loh nama2 anak2 tim ASA. thank ya…. udah appreciate us this much. Aku jg sng bgt bisa kenal Angel, bs ngurusi wedding km, im thankful for ur kindness and ur trust. Smg cita2 km terwujud, selalu sehat, sekeluarga besar bahagia, keep in touch ya ngellll. 🤗🤗🤗🤗🤗
    Sherin Nya Tamara
    19 October 2022 | Bride at Sherin & Calvine Wedding

    Good Job ASA!!

    Dari awal contact Ci Vira, dia orgnya sangat enthusiastic ngurusin acara kita, dr bantuin mikirin concept sampe slsai hehehehe ❤️❤️ smua tim asa sangat baikkk & very helpful, slalu kasih saran & vendor” yg bagus 🥹❤️ thank u asa for making our dream wedding come true!

    Vendor Reply

    20 October 2022
    sherinnn yg senyum melulu…. hehehe makasih ya reviewnya ❤️ im gonna miss u. keep in touch ya…. met keliling makan2 bareng calvine, sehat2 terus, panjang umur, smg semua cita2 kalian berdua terwujud . I Lafff u 😘❤️
    deutelin.andika
    03 October 2022 | Groom at #koiNAKA Wedding

    Great work by ASA Team

    Hiii Ci Vira, Keke, cecil, ivon, bella, messie dan semua tim ASA\n\nI just want to say thank you so much!!\nKalian the best banget dalam mempersiapkan acara, menyajikan acara, handle rough situation, dan semua2nya 😁😁\n\nKita ga bisa bayangin acara ini bakal gmn kalo tanpa kalian\nThank you so much!\nKalau misalnya ada salah2 kata dan perbuatan mohon maaf yaaa\nSemoga kita bisa tetep keep in touch yaa\nOh yaa kalau jadi mau nginep di sarangarmy info aja yaaa hehehehe\n\nThank you!!! 🤗😊🥳\n\n *The Groom*

    Vendor Reply

    05 October 2022
    Dikaaa 🤗 I dont expect u also give us review but thank u so muchhhh. Baik bgttt kalian. Makasih yaaaa. Dika, good luck ya for your new season… met ke jepang. Saling menjaga, hidup bahagia dan sehat2 selalu 🙏🏻💖 thank u buat semua kabaikan km dan klrg km. u guys will always have place in my heart.
    Nadya Hertanto
    03 October 2022 | Bride at Andika & Nadya Wedding

    LUV YU BORAHAE SARANGHAE

    HAI HAI CICI CICI SEMUAAAA Mau kasih thank you sebesar besar nya kepada Tim ASA, yang udah ngurusin kita dari 5 bulan yang laluuuu. Daari bikin moodboard, sampe mewujudkan semua di moodboard ituuuu. Kita bener bener terbantu banget dengan b8imbingan kalian semuaaaa. Thank you Ci Vira, Ci Keke, Ci Cecil Ci Ivon yang sibuk ikut meeting sana sinii bantu pilih vendor dekor pilih bajuu dan semua proses nya jadi menyenangkan ditemani kaliannn ❤️ Thank yu Ci Bella, yang selalu sibuk sampe jam 3 pagi gatau tidurnya jam berapa untuk bantu keep semua vendor in trackk, sehingga semua barang gifts nya bagus bagus bgt jadinyaa And thank you ci Messie yang kemaren beneran sibuk bngt bawain barang ku kemana mana, nemenin aku kekmana manaaa, maaf kalo kmaren akuj. stress dan jutekkk, tpi ci Messie sabar and pengertiann terusss beneran terbantu bangettttt ❤️ Love you all semua nyaa, yesterday was amazing like a dream T_T and aku so so blessed bisa bertemu kalian semua in this lifetimee, semoga kita bisa keep in contact even after thiss dalam hal hal apapun kita bisa terus ngobrol yaaa ❤️ cayankk kaliannn mumucii

    Vendor Reply

    05 October 2022
    Maaciiii Nadya Andika 🙏🏻 Iyaaa keep in touch yaaa Nad. client sesama army 💜 btw tim ASA jd ada yg kepengen merit gara2 ngeliat Nadya ceria bgt sama cici2 bridesmaid2 ber5 hehehehe i wish u more happiness Nad, Dika. Thank u for ur sweet smile, ur kindness, ur warm hug, and all the memories during preparation ‘till wedding day. I will cherish our memories forever. May you live happily ever after, stay healthy and bs ketemu jhope and the gang hehehe Borahaeeee 💜💜💜💜💜💜💜
    Vedie Budiman
    29 September 2022

    One of the best WO I've ever worked with!

    Tahun lalu sebenarnya sebagai vendor MC aku pernah “nyolek” ASA lewat Viranica dan memperkenalkan diri. Namun kesempatan kerjasama kita akhirnya baru benar terjadi di tahun 2022 ini, dan kita langsung kolaborasi untuk 2 event wedding. Buat saya pribadi, ASA Organizer memiliki tim yang sangat solid dan kompeten, dimana terlihat dari penjabaran memgenai klien saat TM, susunan rundown yang detail, dan respon saat menghadapi situasi diluar kendali yang terjadi saat hari-H resepsi. Saya bisa melihat tin ASA sangat cepat dan tanggap sehingga semua vendor terutama klien dapat tetap menjalani acara resepsi dengan lancar. ASA juga sangat komunikatif dan sangat mau menerima masukan dari Vendor. I'm very happy working together with ASA organizer and hopefully we can have another collaboration in the near future!! All the best for ASA!! Yuukk bisaa yuukkk 👏🏻👏🏻👏🏻

    Vendor Reply

    29 September 2022
    terima kasih byk ya Mas Vedie 🙏🏻 kita di ASA sng kerja sama dg masnya :) Client jg happpppy.

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    1. Wedding Planner 2. Wedding Organizer 3. Destination Wedding 4. Private Event Organizer (engagement/sangjit, birthday party, anniversary, etc) 5. Corporate Event Organizer (fashion show, product launching, corporate anniversary, etc)
    What sort of planning do you cover?
    1. Budget Planning 2. Wed Theme Development 3. Custom concept board & rundown 4. All vendor recommendation, reservation, coordination 5. Progress meeting with couple, family, vendors 6. Rehearsal coordination, H-1 preparation 7. Execute wedding rundown
    What is your primary expertise?
    As a THEMATIC EVENT PLANNER, we are mastering in creating concept that capture your dream wedding & bring it to life together with all vendors. Our service is personalize for each client with a vision of creating a memorable & beautiful wedding experience,  Grand wedding, Intimate wedding
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    10 pax - 3000 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Bahasa Indonesia, English
    Do you provide services in other cities or countries?
    Jakarta, Bali, Singapore, and wherever your dream wedding will bring us
    How far in advance should your client make a booking?
    2 to 12 months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    18 hrs
    What makes your services unique?
    1. We create custom wedding theme moodboard for each couple. 2. Five planners will assist you during wed planning. 3. No meeting limitation.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% down payment to lock the date, 50% final payment 1 week before D-Day
    Coverage
    Jakarta, Bali, Singapore We had experienced organizing destination wedding in Singapore. We can do it in the other country as well.
    What makes us different?
    We personalize our service according to your style. So it can be as unique as you. Our experience give us network to venues, bridals, bakeries, MUA, etc. So, we can match your preference to the right vendor. Thank you for your time, you can reach me via whatsapp too, i will pick your phone or we can arrange zoom/offline meeting. You may leave your number as well. I’m speaking Bahasa Indonesia, indeed. Warm regards, Viranica +6281280777989 ASA Organizer, Personalizer your Best Moment
    When was your business established?
    22/02/2018
    9 PILIHAN VENDOR TERPERCAYA (Des 2021)
    Reviewed by Bridestory https://www.instagram.com/thebridestory/guide/9-pilihan-vendor-pernikahan-terpercaya/17907067907479884/
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Des 2021 - Bridestory Highlights “9 PILIHAN VENDOR TERPERCAYA”
    Does a client need to schedule an appointment?
    (via whatsapp +6281280777989)
    Destination Wedding Service
    start from 20.000.000,-IDR + 3 nights accomodation, + air flight tickets for 3
    Address
    Muara Karang Blok S4 selatan, no.6a, level 2, Jakarta Utara. 14450
    Location(s)
    Jakarta​.​Bandung​.​Surabaya​.​Bali

    #ASA_weddings We are a thematic event planner. We embrace the unique character of each client. That's why for one occasion, we ever created fashion show within the grand entrance, on the other occasion we made a surprise flashmob for our bride, groom, all the guests, and many more. We are mastering in organizing and creating a concept for all type of event. I hope we can think of an integrated concept for your wedding. Our JAKARTA & BALI team are ready to make your wish come true.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.