All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (103)
  • reviews (19)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Yumi Katsura Signature Review(s)

    19 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 March 2019 | Bride at Denny & Maya Wedding

    Impressive!

    Yumi Katsura is definitely a place to go if you want to make your wedding dress comes true. Ci Elvi, as the designer is a very detail person. She more than able to understand what is good and suitable for her bride. Thank you so much for making such a beautiful wedding dress for me.
    25 February 2019 | Bride at Chris & eve Wedding

    Puas banget!

    Puas banget sama gaun yang dibikin sama yumi katsura. Thankyou buat ci lilis dan ci elvi buat pelayanannya. Semua pada bilang gaunnya bagus, and it fit me so perfectly. Ga cuma bagus, tapi dibikin senyaman mungkkn sama ci elvinya. Aku cuma perlu bilang sekali kira2 mau gaun seperti apa dan dbuat beyond my expectation. Thankyou!
    09 December 2018 | Bride at MeiRita tjhai &Hendra K Wedding

    Custommade prewedding dress

    Hiiii...calon bride saya mau sharing nih tentang Yumi Katsura, saya custom gaun Prewedding hasilnya woww amazing memuaskan dan cutting nya bikin badan saya jadi kurus, saya suka banget dengan hasilnya, percaya deh ama designer nya Elvi bisa bikin kita menjadi princces dengan design nya...jadi kalian bisa mencoba mampir kesini kalo lagi cari wedding gown...thankyuu Elvi & team Love from : MeiRita and Hendra
    29 November 2018 | Bride at Jackson Lim Wedding

    That moment when you find the dress ❤️

    Jujur pas awal mau nikah, yang paling di bingungin adalah Wedding Gown, karena badan aku bongsor dan susah banget buat nyari yg pas. Setelah keliling sana sini, akhir nya jatuh ke Yumi Katsura. Why i chose Yumi Katsura : 1. Pelayanan nya luar biasa ramah, dari receptionist nya sampe owner nya (disini aku sama Ci Elvy ) 2. Foto prewed aku pun pake gaun nya dari Yumi Katsura. With no fitting, cuma nanya size baju apa.. uda langsung pas di badan dan keliatan langsing. 3. Ci Elvy juga bertanggung jawab banget. Selalu update ttg proses gaun aku dari awal sampe akhir. Dan ci Elvy selalu kasih ide” yang pas buat dress aku.. 4. Detail dari gaun nya ga sembarangan bangettt. Ga terlalu rame tapi tetep mewah. Karena memang dari awal uda pengen pake Wedding Gown yg simple tapi Mewah. 5. Pas hari H, gaun nya juga enteng banget.. aku bebas gerak, aku juga bukan tipe anggun dan itu bener” nyaman banget buat aku. Aku bersyukur banget sih, on my Wedding Day aku bisa dapet Yumi Katsura. Semua guests aku bilang, dress nya simple dan mewah banget. Recommended vendor and reasonable price. Thank you Yumi Katsura & Team Jackson Lim & Setiawati Lukito #JThankToTheLord
    28 November 2018 | Groom at Jackson Lim and Setiawati Lukito Wedding

    Amazing Result

    Keren banget hasil akhirnya cantik banget. Dr sejak awal proses fitting sampe akhir memang progressnya uda keliatan dan uda kebayang bakal gorgeous. Dan memang ga meleset dr hasil bayangan kita sendiri. Dan Ci Evi sangat bertanggung jawab. Ga bakal nyesel kenalin ke temen temen yang akan menyusul married nanti. Recommended banget. Keep growing Bigger Yumi Katsura. Thank you so much. We Love you. #jackzzzlim #tealukito #Jthankthelord
    17 November 2018 | Bride at Chandra and Sherly Wedding

    Wedding gown

    Seneng banget bisa pakai gaun dari Yumi Katsura. Karena designnya benar -benar sesuai gaun impian saya dan bahkan melebihi ekspektasi saya Thank you Yumi Katsura

    Dress & Attire

    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    When was your business established?
    2006
    What is your payment terms?
    30%-35%-35%
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    How far in advance should your client contact you?
    Feel free to contact us anytime,we will be happy to help
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress, Wedding dress
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress,  Dress Rental
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Ready made dress,  Once worn dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Custom made dress,  Photography,  Wedding cake
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Other crown
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    30%-35%-35%
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    How far in advance should your client contact you?
    Feel free to contact us anytime,we will be happy to help
    When was your business established?
    2006
    Service(s)
    Address
    Rukan Sedayu Square blok D No.1. Jalan Kamal raya Outer ring Road ,Cengkareng timur 11730
    Location(s)

    Opening hour: everyday from 11am -8pm

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.