All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (135)
  • reviews (31)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Yumi Katsura Signature Review(s)

    31 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    25 February 2020 | Bride at Billy & Olivia Wedding

    Wedding Ballgown

    Thankyou Yumi Katsura buat custom wedding ballgown yang bagus banget!!
    17 February 2020 | Bride at Stephen & Mariska Wedding

    Thank you!

    Terimakasih Yumi Katsura, khususnya ci Elvi yang udh bantuin dari awal design, prewed, sangjit hingga wedding kita udh bs berjalan sesuai harapan. Ballgown nya enak dipakai, bahannya bagus dan jatohnya bagus di badan aku, keluarga dan teman2 bilang bajunya bagus ❤️ Ci Elvi komunikatif, bisa diajak diskusi dan memahami apa yang aku inginkan, wlpn ga sama persis spt design awal yg aku ajukan tp puas bgt dengan hasilnya 😊 sempat ada bbrp misscom perihal appointment dengan asistennya dulu, tp Ci Elvi langsung take over handle aku lngsg. Overall puas dengan baju dan servisnya, sukses terus untuk Yumi Katsura!
    13 February 2020 | Bride at Ivannie & Andy Wedding

    Special moment, perfect bride with perfect gown by Yumi Katsura

    haii2 bagi km yg mw prepare tuk wedding , km wajib pake bridal yg satu ni Yumi Katsura, super amazing bgtt Gown nya so faboulous , gorgeous, glamour, luxurious , gaunnya bisa bkin semua orang terpana , bahan yg digunakan jg bener2 comfy bgt tuk bride nya..🤩😘😘 saat datang pun disambut dgn super hangat , sgala keperluan km djawab smua especially tq mrs lilisss.. buat good servicenya..
    09 December 2019 | Bride at Effendy & Helen Wedding

    Dressnya well made bgt dengan hrg reasonable

    Pas nyari2 wedding dress, udah compare beberapa tempat dan aku paling sreg dgn dressnya yumi katsura krn bikinannya mewah tapi harganya reasonable dibanding bridal2 lain. Aku di handle ci elvi, semua lancar2 aja dan diurus dengan baik mulai dr pertama deal sampai hari h. Pas deal di bln feb jg dikasih diskon yang sebenernya diskon itu plannya buat pameran mereka di bulan juli. Pas hari h wedding dressnya semua dah di alter sesuai permintaan aku dan jadinya cakep banget. Yang paling penting, itu dress kan bentuk dasarnya kemben, tapi dia gak melorot2 dan aku gak mesti tarik2 naik wedding dressnya which is one of my biggest concern regarding strapless wedding dress. Jadi bener2 fit to body dan aman sampe selesai acara. All the best buat tim yumi katsura, semoga makin improve ke depannya!!!
    03 December 2019 | Bride at januar& ira Wedding

    bridal gown

    Awalny ke yumi katsura karena beberapa rekomendasi teman dan ketemu ci elvi..ci elvi banyak sekali bantu untuk rekomendasi untuk MUA bridal dan pemilihan gaun yg cocok sama tipe badan saya.kualitas baju sangat bagus, recommended sekali nurut saya dari segi pemilihan bahan dan fabric ny. pilihan gaun pengantin banyak, pelayanan sangat baik, tempat untuk tester gown sangat nyaman, ci elvi juga sangat care sama calon pengantin ny n detail sekali... saya sangat puas dan recommended sekali untuk yumi katsura... sukses selalu untuk ci elvi n yumi katsura
    11 November 2019 | Bride at Jessyca & Steve Wedding

    The long overdue review

    Finally it’s time to review my wedding dress. So I had my Bali wedding on 28 September 2019. It’s definitely not easy to find a perfect wedding dress for my body type. Since Steve proposed to me a year ago, I have visited to many bridal shops and tried their wedding dress, but i have got no zing to it. I was very depressed at first then my sister told me to visit Yumi Katsura which is quite close to my house. There I met Ci Lilis. First impression, she is pretty and very straightforward indeed. The moment she talked to me, I already know that she is the designer I was looking for. Karena aku orgnya indecisive, ngobrol sama orang yg straight to the point tuh membantu banget and I prefer orang yg ngomongnya lebih jujur dibanding iyain client aja. Selama jadi client ci Lilis, dia banyak kasih saran untuk diet dan design wedding dress yang cocok buat aku. Ci Lilis juga tau banget aku tuh tipenya suka yg gimana and my biggest concern itu apa. So she and ci Elvi designed the wedding dress in the most comfortable way for me to enjoy my big day. On my big day, the dress looked stunning and glimmers both in the morning and night. Semua orang yg liat wedding dressnya pada muji bagus banget and pada nanya dressnya bikin dimana. Bahkan banyak yang liat foto wedding dress aku nanya bikin dimana kok bagus banget. So no doubt Ci Lilis and Ci Elvi are the expert in making the dream of your wedding dress. Thank you so much Ci Lilis and team for assisting me till the end. Sukses terus and congrats once again for the new opening store in PIK. GBU and love ya 😘😘😘

    Dress & Attire

    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    When was your business established?
    2006
    What is your payment terms?
    30%-35%-35%
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    How far in advance should your client contact you?
    Feel free to contact us anytime,we will be happy to help
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress, Wedding dress
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress,  Dress Rental
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Ready made dress,  Once worn dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Custom made dress,  Photography,  Wedding cake
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Other crown
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    30%-35%-35%
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    How far in advance should your client contact you?
    Feel free to contact us anytime,we will be happy to help
    When was your business established?
    2006
    Service(s)
    Address
    Rukan Sedayu Square blok D No.1. Jalan Kamal raya Outer ring Road ,Cengkareng timur the Metro blok 6 no JB jalan mandara permai 7 .blok G no. 8. (samping papa rich) pantai indah kapuk. jakut 11730
    Location(s)

    Opening hour: everyday from 11am -8pm

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.