All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (45)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Yumi Katsura Signature Review(s)

    45 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Raissa
    31 December 2021 | Bride at Raissa & Kearney Wedding

    Super Service & Quality

    Aku puas bgt sama Yumi Katsura, dimulai dari ci Queen yang bantu aku pilih2 gaun, tektokan harga, sampe tanya ini itu, tetap dilayani ramah sampe akhir. Gown aku sewa 3, prewed (gaya greek goddess), holy matrimony (konsep simple korean) & resepsinya (ballroom gown), 33nya bagus bgtttt, sampe orang2 komen sewa dimana sih 😘😘😘. Cici ownernya juga baik, padahal gown holy matrimony ketentuannya ga boleh dialter, tapi karena di badan aku jatuhnya agak kempes, mereka bantu dijahit rapihin + kasi petty coat. Gown resepsi juga, aku minta tambahin corsage di depan, tambahin pearls, dsb dsb, tetap dilayanin sampe tuntas, dan jadinya kayak gown custom, bukan sewa jadi. Semuanya super helpful, terutama ci queen dan mba okta, bikin aku super nyaman buat konsultasi dan bener2 mastiin gaunnya di hari H sesuai yang aku mau. I'm super happy with the result, dan rekomen bgt buat Yumi Katsura & team. Thank you for making me look pretty on my big day! 💕💕💕
    Vella Tan
    13 March 2021 | Bride at Vella & Anthony Wedding

    Super recommend!

    Thank you so much yumi katsura team! Awalnya aku ragu banget model wedding gown gimana yg cocok sm aku, tapi disini team yumi katsura bisa kasih aku cobain pola gownny dl jd dapet kira-kiranya. Lalu tanpa lelah dan bersabar hadepin aku cobain dan recommend sesuai pola yg aku mau :D. proses fitting dllnya jg lancar banget sampe hari H. Pokoknya aku puas and seneng banget, sm skali gak nyesel samperin ke yumi katsura. Thank you once again for Ci Queen and yumi team. ❤️
    novita
    23 February 2021 | Bride at Yudhistira&novita Wedding

    Lovely dress!

    Thank you ci elvi, dress yg dibikin khusus buat ku bener2 sesuai yg diharapkan, sesuai dengan yg aku mau, so beautiful, bahkan tamu2 cowo yg dateng juga comment dress nya cakep banget😘😘😘 love banget pokoknya! Special thanks buat ci elvi yg sudah design in, dan team nya yg juga baik2😊
    angel wibawa
    26 January 2021 | Bride at Angel & Bryan Wedding

    Thank you so much

    Thank you so much buat Ci Elvi and Team yang sudah buatin wedding gown sesuai dengan yang aku mau. dari wedding hari H mermaid, ballgown pilih kain, baju prewed & baju cheongsam semua wow. Ci Elvi super helpfull banget kasi masukan2 untuk model yang cocok sesuai dengan bentuk badan aku. fitting berkali kali dan hasilnya pas fitting terakhir jadi makin bagus karena uda dipayet semua, Thank you buat Ci Lilis, Queen dan Nur yang uda bantu ya setiap kali fitiing. Recommended vendor :)
    Jenniver Chen
    28 December 2020 | Client at Jenniver & Irwan Wedding

    Recommended bridal to visit (rent wedding and prewedding gown)

    Thank you buat pelayanannya yang bagus dan ramah, serta sudah banyak membantu dalam pemilihan gaun prewedding.🙏🏻🥰
    Lidya Veronica
    23 December 2020 | Bride at Hans dan Lidya Wedding

    Beautifully made with heart

    Thank you so much ci elvi ud buatin gaun aku, berasa jd ratu semalem. Sampe detail bgt direvisi berkali2 krn badan aku yg berubah terus haha. Tq juga ci lilis uda handle. Sukses utk yumi katsura 😇💙

    Dress & Attire

    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    When was your business established?
    2006
    What is your payment terms?
    30%-35%-35%
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    How far in advance should your client contact you?
    Feel free to contact us anytime,we will be happy to help
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress, Wedding dress
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress,  Dress Rental
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Ready made dress,  Once worn dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Custom made dress,  Photography,  Wedding cake
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil, crown
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    30%-35%-35%
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    How far in advance should your client contact you?
    Feel free to contact us anytime,we will be happy to help
    When was your business established?
    2006
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    exclusive dress designed for actress Nia Ramadhani The ambasador of blinkbeauty event. Ayu Ting ting,s special designed for dangdut indonesia award. special designed a weding gown for Actress Jill gladys wedding..
    Service(s)
    Address
    Rukan Sedayu Square blok D No.1. Jalan Kamal raya Outer ring Road ,Cengkareng timur 11730
    Location(s)

    Opening hour: everyday from 9am -5pm

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.