All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • Store (2)
  • reviews (33)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Yumi Katsura Signature Review(s)

    33 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Janice Chiquita Bella
    28 April 2020 | Bride at Albert & Bella Wedding

    Thank You for Making Our Wedding Day Absolutely Perfect

    Words can’t explain how grateful I am to be the bride of Yumi Katsura. I think it was just love at first sight dari pertama meeting di bridestory.. Special thanks to Ci Elvi yang uda making it happen, dari awal design sampe jadi semuanya, dan last but not least ci Lilis yang selalu dengerin bawel2nya aku, nyemangatin diet aku sampe susut dan harus sampe muat dressnya.. Sending tons of love and gratitude
    Orara Anggraini
    28 February 2020 | Bride at Rara & Budi Wedding

    thankyou Yumi Katsura

    22-02-2020 terimakasih banyak yumi katsura sudah mewujudkan mimpi ku menjadi putri semalem hehehe 😃 sampe detik ini aku masih blm bisa move on sm Gown nya 😭 pokoknya yumi katsura emang the best . cici nya juga baik bgttt , terimkasih yumi katsura . semoga makin sukses 👍👍👍
    Olivia Violetta
    25 February 2020 | Bride at Billy & Olivia Wedding

    Wedding Ballgown

    Thankyou Yumi Katsura buat custom wedding ballgown yang bagus banget!!
    Stella Mariska
    17 February 2020 | Bride at Stephen & Mariska Wedding

    Thank you!

    Terimakasih Yumi Katsura, khususnya ci Elvi yang udh bantuin dari awal design, prewed, sangjit hingga wedding kita udh bs berjalan sesuai harapan. Ballgown nya enak dipakai, bahannya bagus dan jatohnya bagus di badan aku, keluarga dan teman2 bilang bajunya bagus ❤️ Ci Elvi komunikatif, bisa diajak diskusi dan memahami apa yang aku inginkan, wlpn ga sama persis spt design awal yg aku ajukan tp puas bgt dengan hasilnya 😊 sempat ada bbrp misscom perihal appointment dengan asistennya dulu, tp Ci Elvi langsung take over handle aku lngsg. Overall puas dengan baju dan servisnya, sukses terus untuk Yumi Katsura!
    Vannie
    13 February 2020 | Bride at Ivannie & Andy Wedding

    Special moment, perfect bride with perfect gown by Yumi Katsura

    haii2 bagi km yg mw prepare tuk wedding , km wajib pake bridal yg satu ni Yumi Katsura, super amazing bgtt Gown nya so faboulous , gorgeous, glamour, luxurious , gaunnya bisa bkin semua orang terpana , bahan yg digunakan jg bener2 comfy bgt tuk bride nya..🤩😘😘 saat datang pun disambut dgn super hangat , sgala keperluan km djawab smua especially tq mrs lilisss.. buat good servicenya..
    helen
    09 December 2019 | Bride at Effendy & Helen Wedding

    Dressnya well made bgt dengan hrg reasonable

    Pas nyari2 wedding dress, udah compare beberapa tempat dan aku paling sreg dgn dressnya yumi katsura krn bikinannya mewah tapi harganya reasonable dibanding bridal2 lain. Aku di handle ci elvi, semua lancar2 aja dan diurus dengan baik mulai dr pertama deal sampai hari h. Pas deal di bln feb jg dikasih diskon yang sebenernya diskon itu plannya buat pameran mereka di bulan juli. Pas hari h wedding dressnya semua dah di alter sesuai permintaan aku dan jadinya cakep banget. Yang paling penting, itu dress kan bentuk dasarnya kemben, tapi dia gak melorot2 dan aku gak mesti tarik2 naik wedding dressnya which is one of my biggest concern regarding strapless wedding dress. Jadi bener2 fit to body dan aman sampe selesai acara. All the best buat tim yumi katsura, semoga makin improve ke depannya!!!

    Dress & Attire

    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    When was your business established?
    2006
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress, Wedding dress
    How far in advance should your client contact you?
    Feel free to contact us anytime,we will be happy to help
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Mother or sister's dress
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    What is your payment terms?
    30%-35%-35%
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress,  Dress Rental
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Ready made dress,  Once worn dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Custom made dress,  Photography,  Wedding cake
    How far in advance should your client contact you?
    Feel free to contact us anytime,we will be happy to help
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Other crown
    What is your payment terms?
    30%-35%-35%
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    exclusive dress designed for actress Nia Ramadhani The ambasador of blinkbeauty event. Ayu Ting ting,s special designed for dangdut indonesia award. special designed a weding gown for Actress Jill gladys wedding..
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    When was your business established?
    2006
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Service(s)
    Address
    Rukan Sedayu Square blok D No.1. Jalan Kamal raya Outer ring Road ,Cengkareng timur the Metro blok 6 no JB jalan mandara permai 7 .blok G no. 8. (samping papa rich) pantai indah kapuk. jakut 11730
    Location(s)

    Opening hour: everyday from 9am -5pm

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.