All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (34)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Alethea Sposa Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    29 November 2017 | Bride at Charlie Wedding

    Excellence and totalitas

    Pertama kali dikenalin temen tentang alethea sposa, aku baru tau kalo bisa custom wedding gown disini, krn yg aku tau alethea itu utk custom party gown, skirt & etc.. Pas liat-liat koleksi gaunnya, aku lgsung excited krn design wedding gown nya ga pasaran. Selain design yg ga pasaran, bahannya juga bener-bener nyaman dan bukan pas sebentar doang aku pakainya.. Tapi ini aku pakai pas kmrn ak wedding dari pagi pas pemberkatan, dan malam resepsi di GWH Gajahmada.. and you know what ?disana entah ac nya rusak atau gmn, yg jelas bener bener panas tuh ballroom dan untungnya aku tetep nyaman pakai wedding gown nya alethea sposa.. kualitasnya benar-benar oke banget.. setiap fitting, pasti diperhatiin setiap detailnya, ownernya yang ramah juga selalu kasih masukkan yang bagus di aku seperti apa, dan setiap ada ide yg terlintas dipikirannya, dia pasti langsung contact aku untuk discuss. Ownernya sangat membantu aku mendapatkan wedding gown impian aku.. bener bener salut & kagum deh sama hasil rancangan gaunnya alethea sposa.. Lalu selain gaunnya, aku juga bersyukur banget bisa kenal sama alethea sposa team lainnya, yaitu sylvi dan rekan-rekannya sebagai fotografer dan videografer serta laura sebagai MUAnya.. Yups.. selain gaun, aku juga dimake up sama laura pas wedding.. hasil make upnya bikin aku terlihat beda tanpa harus medok/menor.. dari mulai bedak, foundation, bulu mata palsu dan lainnya laura ga pakai merk abal abal.. hasil makeup jadi flawless.. muka ak jerawatan abis.. tapi laura bisa bikin muka aku muluuus.. trus semuanya pada pangling juga begitu liat aku. Yeayy.. happy banget kan kalo org lain bisa sampai pangling gitu.. hehee.. Nah kalo untuk fotografer & videografernyaa, (sylvi ,hebert dan lainnya) ga usa diraguin lagi deh.. kagum banget sama komitmen mereka, mereka bilang kita bakalan bikin foto & video yg bagus dan yess mereka membuktikkannya.. aku uda liat hasil foto prewed aku.. hasilnya luaaar biasaaa.. ga nyangka bisa dpt foto & video yg okee.. waktu wedding aku, mereka bener-bener mengabadikan setiap detail momen aku sama pasanganku, orangtuaku, saudaraku, teman-temanku.. pokoknya TOP bgt deeeh.. ga salah aku mempercayakan alethea sposa team ini.. mereka kerjanya TOTALITAS & BERKOMITMEN TINGGI. Terimakasih banyaaak evelyn, laura, sylvi, hebert dan yg lainnya.. Kalian sangat membantu kamiiii di acara terpenting kami 1x seumur hidup..
    30 April 2017 | Guest at Putri Pariwisata Indonesia Prov. NTB 2016 Wedding

    beautiful gown ❤️

    Pertama kalinya mengenakan karya Alethea Sposa bener bener amazing! Pertama kalinya penugasan sebagai Putri Pariwisata Indonesia Prov. NTB 2016 mengenakan gaun biru yang cantik! Detil jahitannya, model gaun, yang bener bener ngikutin badanku dan motif yang terlihat anggun ngebuat aku semakin percaya diri mengenakannya❤️. Bener bener ngebuat aku confidence. I love it! and I hope I will have an opportunity to wearing your collection again in the future. God bless you ❤️
    06 April 2017 | Friends Of Couple at Astrid and Adrian Friend's Wedding

    Profesional Vendor

    Suka banget sama Gaun dari Alethea and partners. profesional dan friendly... nice.. :)
    03 April 2017 | Friends Of Couple at Sisca Wedding

    Elegant dress

    Love alethea's simple yet elegant design. The cutting is precise and it accentuates your body shape in all the right places. Above expectation. Keep it up girl!
    02 April 2017 | Guest at A Wedding

    Great design

    Alethea's designs are great and variative.. bisa custom jg.. bs disesuaiin jg.. Goodluck to alethea and wepe :)
    30 March 2017 | Guest at Naga & Fransisca Wedding

    Love the design

    Love the design of Alethea, simple yet sophisticated.

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress,  Evening dress, Wedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress,  Once worn dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Made to measure dress,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better :)
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    It depends on client's timetable and request. A plain dress without applique 2-4 weeks. With applique 2-8 weeks. However, it can be discussed and arranged to fit client's need.
    What makes your services unique?
    Our style is more classy and sophisticated - using pearls and swarovski crystals as details - nice cut, sleek and clean
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    Wedding Dress Custom made - Personally designed - made to measure
    When was your business established?
    Est. in 2014. We have made gowns for bride, bridesmaids, mother of bride/groom. Our first wedding dress is made jn 2016 and we are very committed to serve and please you.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Evening gown shows at Baywalk Pluit - 2016
    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Address
    Agung permai, Sunter, Jakarta utara 14350
    Location(s)

    Alethea Indonesia - Founded in 2014 We're based on North Jakarta We provide full packages for your wedding day! Custom Gown/rent, Make up artist, and photographer for: Brides Bridesmaid Mom of the bride and groom Sisters of the bride Sweet 17, Prom, and other formal occasion Please don't hesitate to contact us, we're glad to provide any kind of information you need xoxo, Alethea

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.