All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (61)
  • reviews (14)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 7

    All
    view 9
    Ismy & Tomoya by Alethea SposaIsmy & Tomoya by Alethea Sposa
    Ismy & Tomoya by Alethea SposaIsmy & Tomoya by Alethea Sposa
    +10
    Alethea Sposa & 2 OTHERS
    Dress & Attire
    Edwin & Lydia by Alethea SposaEdwin & Lydia by Alethea Sposa
    Edwin & Lydia by Alethea SposaEdwin & Lydia by Alethea Sposa
    +8
    Alethea Sposa & 3 OTHERS
    Dress & Attire
    Roy&Jasmine Wedding by Alethea SposaRoy&Jasmine Wedding by Alethea Sposa
    Roy&Jasmine Wedding by Alethea SposaRoy&Jasmine Wedding by Alethea Sposa
    +25
    Alethea Sposa & 3 OTHERS
    Dress & Attire
    Putera&Aita Wedding by Alethea SposaPutera&Aita Wedding by Alethea Sposa
    Putera&Aita Wedding by Alethea SposaPutera&Aita Wedding by Alethea Sposa
    +16
    Alethea Sposa & 3 OTHERS
    Dress & Attire
    Tommy Shemy Wedding by Buttercup DecorationTommy Shemy Wedding by Buttercup Decoration
    Tommy Shemy Wedding by Buttercup DecorationTommy Shemy Wedding by Buttercup Decoration
    +11
    Decoration & Lighting
    Ricki & Lisa by Alethea SposaRicki & Lisa by Alethea Sposa
    Ricki & Lisa by Alethea SposaRicki & Lisa by Alethea Sposa
    +14
    Alethea Sposa & 1 OTHERS
    Dress & Attire
    Wedding  Eko & Maria by Chindra Tansil Wedding  Eko & Maria by Chindra Tansil
    Wedding  Eko & Maria by Chindra Tansil Wedding  Eko & Maria by Chindra Tansil
    +2
    Chindra Tansil  & 1 OTHERS
    Hair & Makeup

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Alethea Sposa Review(s)

    14 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    03 December 2018 | Client at Kevin + Ertika Wedding

    Sisters gown

    Friendly vendor, very understanding about clients budget and needs

    Maria Pratiwi

    Interviewed by Bridestory

    27 April 2018 | Bride at Eko Prayogo & Maria Pratiwi Wedding

    Best Wedding Dress with Beautiful designer in and out!

    I am beyond blessed to know Evelyn, the owner & designer of Alethea Sposa whom made my dream wedding dress come true. Everything done by hands with a very detail measure and touch with care. Never doubt that her works really made my day so special. Evelyn made the drawing, pattern, cutting, and everything using her magic hands and also with the superb team! Every part really suits me well, from bottom to top! My mermaid wedding dress with thousands pearls plus her hand made veil is so breathtaking! Thank you Evelyn, Alethea Sposa, ci Yanti, mba... whom really gives your very best to make my wedding dress come true! I’m super satisfied!
    26 April 2018 | Bride at Andreas & Lyana Wedding

    100% highly recommended vendor

    When i choose a wedding dress, i want my dress to represent who i am. Something timeless, something that will fit my personality and personal style. As a nervous bride, i\u2019m very lucky because i can find Alethea Sposa to made my wedding dress became perfect and fit on my body. Evelyn as a designer of alethea sposa was absolutely amazing! I told and described to her what i wanted and vision for my wedding dress. She was incredibly helpful and friendly. And the prices are very affordable, i entrusted my budget for my moms, sister and bridesmaid dress to Alethea sposa/alethea id. The result are really extraordinary ! I really highly recommend for this vendor \ud83d\udc4f\ud83c\udffb and you will find the best experience with them.

    Agata

    Interviewed by Bridestory

    20 April 2018 | Bride at Agata & Samuel Wedding

    Best Wedding Gown, Best Price

    Dari jaman baju prewed udah pake Alethea, terus pertama nyoba wedding gown nya Alethea sukak bangett, sampe ga bisa move on. Pertamanya sempet galau cari-cari bridal di Semarang, karena saya holy matrimony & resepsi nya di kota Semarang, tapi muter-muter bridal Semarang ngga ada yang nyantol seperti gaunnya Alethea ini
    12 December 2017 | Bride at Rendy & Ingrid Wedding

    Absolutely gorgeous wedding gown!

    A beautiful wedding gown is every girls dream! And yess ak happy bngt n truly grateful bisa ketemu sama Alethea Sposa, esp designernya Evelyn yang super baik dan ngerti maunya aku kaya gimana. Mulai dari omongin konsep, bentuk gaunnya kaya gimana, motif dll semuanya sampai akhirnya jadi gaun sesuai yang aku mau. Evelyn really great in doing her job and I really appreciate her works \ud83d\udc4d\ud83c\udffb Dari pilih bahan, fitting, smuanya detail bngt. Pas hari H wedding Evelyn jg dateng dari awal-akhir acara buat temenin ak pakai gaunnya. Everyone said that my wedding gown is soo beautiful (kebetulan ak wedding gown nya model ball gown and I really feel like a princess when I wore it \ud83d\ude02). Really thanks to Evelyn n team yah ud design n bikinin wedding gown aku! Sukses terus Alethea Sposa \ud83d\ude18
    29 November 2017 | Bride at Charlie Wedding

    Excellence and totalitas

    Pertama kali dikenalin temen tentang alethea sposa, aku baru tau kalo bisa custom wedding gown disini, krn yg aku tau alethea itu utk custom party gown, skirt & etc.. Pas liat-liat koleksi gaunnya, aku lgsung excited krn design wedding gown nya ga pasaran. Selain design yg ga pasaran, bahannya juga bener-bener nyaman dan bukan pas sebentar doang aku pakainya.. Tapi ini aku pakai pas kmrn ak wedding dari pagi pas pemberkatan, dan malam resepsi di GWH Gajahmada.. and you know what ?disana entah ac nya rusak atau gmn, yg jelas bener bener panas tuh ballroom dan untungnya aku tetep nyaman pakai wedding gown nya alethea sposa.. kualitasnya benar-benar oke banget.. setiap fitting, pasti diperhatiin setiap detailnya, ownernya yang ramah juga selalu kasih masukkan yang bagus di aku seperti apa, dan setiap ada ide yg terlintas dipikirannya, dia pasti langsung contact aku untuk discuss. Ownernya sangat membantu aku mendapatkan wedding gown impian aku.. bener bener salut & kagum deh sama hasil rancangan gaunnya alethea sposa.. Lalu selain gaunnya, aku juga bersyukur banget bisa kenal sama alethea sposa team lainnya, yaitu sylvi dan rekan-rekannya sebagai fotografer dan videografer serta laura sebagai MUAnya.. Yups.. selain gaun, aku juga dimake up sama laura pas wedding.. hasil make upnya bikin aku terlihat beda tanpa harus medok/menor.. dari mulai bedak, foundation, bulu mata palsu dan lainnya laura ga pakai merk abal abal.. hasil makeup jadi flawless.. muka ak jerawatan abis.. tapi laura bisa bikin muka aku muluuus.. trus semuanya pada pangling juga begitu liat aku. Yeayy.. happy banget kan kalo org lain bisa sampai pangling gitu.. hehee.. Nah kalo untuk fotografer & videografernyaa, (sylvi ,hebert dan lainnya) ga usa diraguin lagi deh.. kagum banget sama komitmen mereka, mereka bilang kita bakalan bikin foto & video yg bagus dan yess mereka membuktikkannya.. aku uda liat hasil foto prewed aku.. hasilnya luaaar biasaaa.. ga nyangka bisa dpt foto & video yg okee.. waktu wedding aku, mereka bener-bener mengabadikan setiap detail momen aku sama pasanganku, orangtuaku, saudaraku, teman-temanku.. pokoknya TOP bgt deeeh.. ga salah aku mempercayakan alethea sposa team ini.. mereka kerjanya TOTALITAS & BERKOMITMEN TINGGI. Terimakasih banyaaak evelyn, laura, sylvi, hebert dan yg lainnya.. Kalian sangat membantu kamiiii di acara terpenting kami 1x seumur hidup..

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Once worn dress, Custom made dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Made to measure dress,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil,  Other Wedding robe
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better :)
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    It depends on client's timetable and request. A plain dress without applique 2-4 weeks. With applique 2-8 weeks. However, it can be discussed and arranged to fit client's need.
    What makes your services unique?
    Our style is more classy and sophisticated - using pearls and swarovski crystals as details - nice cut, sleek and clean
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    Wedding Dress Custom made - Personally designed - made to measure
    When was your business established?
    Est. in 2014. We have made gowns for bride, bridesmaids, mother of bride/groom. Our first wedding dress is made jn 2016 and we are very committed to serve and please you.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Evening gown shows at Baywalk Pluit - 2016
    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Address
    Danau indah tengah B1/13 14350
    Location(s)

    Alethea Indonesia - Founded in 2014 We're based on North Jakarta Please don't hesitate to contact us, we're glad to provide any kind of information you need xoxo, Alethea

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.