All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (4)
  • projects (26)
  • reviews (21)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    METTA FEBRIYAN bridal & couture Review(s)

    21 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Yoanna Fransisca SW
    04 January 2022 | Bride at Yessa & Yoanna Wedding

    Speechless

    Makasih banyak buat cc yg sabar banget dan mau ngeladenin chat aku padahal aku kalo chat pasti malem2. Aku adl bride yg super dadakan kayaknya 🤭 Dari ketemu cc itu pas h-6 apa h-5 bukan gitu. Terus aku sempet ada di jogja sebulanan lebih dan itu pas ppkm ketat2nya. Alhasil ngukur pun pake vidcall. Terus pas dateng fitting kaget banget ternyata pas jadi lebih bagus bangeeeet. Baju dari cc bener2 bikin aku kayak princess. Bener2 cantik bangeeeet, dan bisa jadi 3 model yg beda2 ❤️❤️❤️ dan pada bilang bajunya baguuus, papa juga sampe bilang kok baru ini liat gown bisa nyala 🤭 Makasih banyak ya cc. Sukses terus pokoknya buat cc 😘❤️

    Vendor Reply

    08 January 2022
    Thank you so much Yoanna for being such a very kind and sweet client
    nataly

    nataly

    Interviewed by Bridestory

    22 March 2020 | Bride at Helwis & Nataly Wedding

    review baju wedding

    Designnya bagus banget, elegant dan mewah. Terus ada lampu unique banget, aku suka banget warna lampu nya sesuai yang aku mau. bukan cuma lampu tapi overall suka banget deh.. Thank you so much ci metta.. semua nya pada bilang bajunya bagus ...
    Nany

    Nany

    Interviewed by Bridestory

    17 March 2020 | Parents Of Bride at Dedy & Lia Wedding

    Mom of the bride's gown

    dikasih saran dan gambar sama metta tentang kain yg dipakai..Tp ternyata kain sold, jadi metta kasih solusi bordir kain nya..Pas jadi, mirip bangettt sama kain kita mau.. of course kita seneng donk.. hehe.. Sampe semua bilang bagus lohhh (gak boong yah), metta bantuin banget buat pilih bahannn.. dikasih tau inih bagusan buat malem atau pagi.. akhirnya jadilah gaun impian..
    Lia

    Lia

    Interviewed by Bridestory

    21 February 2020 | Bride at Dedy & Lia Wedding

    wedding gown

    inih si Metta minta review.. i was like.. 'perlu gituh metta?'.. hahaha.. Metta ituh yah.. dari pertama entah knapa udah terpincut sama design2nya metta.. emank ada liat2 designers lain.. cuma gak sreg.. jadi akhirnya pas ke bridestory bela2in liat gown asli n ktemu sama mettanya.. kaya udah gak bisa pindah ke lain hati.. kayanya dipelet sama metta
    Wilvia

    Wilvia

    Interviewed by Bridestory

    20 February 2020 | Bride at Candra & Wilvia Wedding

    ☆☆☆☆☆

    Bagus banget! Perpaduan terbaik antara desain kontemporer dan modern. Gaun dipersiapkan dengan sempurna agar cocok dengan ukuran badan, sehingga terlihat sangat sempurna dan masih leluasa untuk bergerak. Sangat sangat recommended!!!
    Octavia

    Octavia

    Interviewed by Bridestory

    26 November 2019 | Bride at Adi & Octavia Wedding

    Best Wedding Dress!!

    Classy wedding dress with modern look and pattern. Metta is very cooperative throughout the fitting process and offer meaningful insights on how to make the perfect look. The starry lights underneath the dress also adds to the uniqueness. I am very satisified both with the service expertise and the final products.

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Evening dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    - 3rd winner of UC1000 Fashion Competition - Worn by some Indonesian Celebrities - Worn by Celebrities for ASIAN GAMES Opening Ceremony 2018
    What accessories do you provide?
    Hair accessories
    Service(s)
    Address
    Bekasi - Jakarta (By appointment)
    Location(s)

    Line / Whatsapp : 0821-155-977-94 INSTAGRAM : mettafebriyan.official https://linktr.ee/mettafebriyan We provide and serve : (Custom | Ready | Rent | Purchase Ownership) - Wedding dress - Engagement / Sangjit dress - Family of the Bride dress - Occasional & Birthday dress - Evening dress - Children dress Special Promo & Wedding Package information, feel free to contact us Line / WA : 0821-155-977-94 INSTAGRAM : mettafebriyan.official
    https://www.instagram.com/p/CYxm3Kwh_qp/
    https://www.instagram.com/p/CYspnUuhpf_/
    https://www.instagram.com/p/CYso6ghBmU3/
    https://www.instagram.com/p/CYoNRjCh7Gd/
    https://www.instagram.com/p/CXkN_2XBUHa/
    https://www.instagram.com/p/CXhulLRhL2y/
    https://www.instagram.com/p/CXf01xphRIs/
    https://www.instagram.com/p/CXfyZkSBjv-/
    https://www.instagram.com/p/CXfxNvbBhNB/
    https://www.instagram.com/p/CXSZnv0hBp_/
    https://www.instagram.com/p/CXSY0JUhbsR/
    https://www.instagram.com/p/CXQuQCahakq/