All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (9)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    METTA FEBRIYAN bridal & couture Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review

    Selly Oktaria

    Interviewed by Bridestory

    13 February 2019 | Bride at Garry & Selly Wedding

    Prewedding Dress Putih

    Super nice, selain dari bajunya yang gak usah diragukan lagi bagusnya, tempatnya enak dan pewe banget sih, malah lebih bagus dari designer-designer ternama.. walau Metta masih baru, tapi dari hasil, pelayanan, dan tempat superrr good! so happy

    Balinda Khouw

    Interviewed by Bridestory

    18 December 2018 | Family Or Relatives Of Groom at Bob & Patricia Wedding

    Dress Batik Modern

    Puas banget sama baju buatan ci Metta... Walaupun masih baru tapi cakep bener hasilnya. Temen-temen juga pada bilang bagus. Udah gitu sabar banget lagi dan dia mau bantu aku dalam membuat baju dan memilih bahan bahan yang cocok. Padahal waktu itu ci Metta masih kuliah dan sibuk sama tugas-tugas kuliah nya. Tapi baju aku tetep kelar sebelum hari H. Kalau menurut ci Metta sih masih banyak kurangnya tapi kalo aku sih puas sama hasilnya. Bajunya juga sesuai banget sama yang aku request dan nyaman di pakai. Makasi ya ci...
    11 December 2018 | Bride at Edwin and Rosita Wedding

    She look at every detail

    Metta adalah designer yang berbakat, detail, dan memahami calon pengantin. Sebelum menggambar design, dia melakukan interview untuk mengetahui selera aku. Dream gown seperti apa yang aku mau pakai. Mulai dari pemilihan motif, model wedding gown sampai dengan referensi kain selalu dobrolin sama aku. Selama proses pembuatan, Metta helpful banget melayani pre-wedding-drama dan banyak-mau aku. Hahaha. Dia tepat waktu dalam setiap progressnya, sekitar 1 bulan sebelum event baju udah jadi. Lumayan ngurangin stres jadinya. Waktu wedding gown selesai, it was amazing, bagus banget, jahitan dan hiasan detil, siluet semua aku suka! Pujian yang paling mengena di hati aku datang dari mama mertua, dia bilang cantik banget gaunnya. Kalau dia sampe ga suka kan drama lagi yah ahahaha. Gaunnya juga enak dipakai, potongannya pas di badan dan bahkan ngga ribet makeknya. Thank you Met udah sabar aku repotin. :))))

    Lius Feniwinata

    Interviewed by Bridestory

    07 December 2018 | Bride at Sutan Wijaya & Lius Feniwinata Wedding

    Supertalented Fashion Designer

    Puas banget sama gaun buatan mettafebriyan, walaopun doi baru lulus, tapi buatannya bener bener bagus banget, melebihi ekspektasi dan gambaran kita. Metta sangat membantu dalam setiap proses, mulai dari konsultasi bentuk gaun, design gaun, pemilihan bahan yang terbaik, sampai konsumennya bener bener puas! Pas hari H (sangjit), smua pada tanyain bikin gaun dimana dan pada bilang bagoeeessss!!! Good Job Met, thank you for your magic hand and make me look awesome with your dress on my sangjit day!

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Ring bearer's attire,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Evening dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress,  Once worn dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    - 3rd winner of UC1000 Fashion Competition - Worn by some Indonesian Celebrities - Worn by Celebrities for ASIAN GAMES Opening Ceremony 2018
    Bridal

    What services do you provide
    Once worn dress,  Accessories,  Bridesmaid dress, Dress rental,  Custom made dress,  Ready made dress
    When was your business established?
    2018
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    3rd Winner of UC1000 Fashion Competition
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Veil,  Other bolero (outer) and detachable tail,  Hair accessories
    Service(s)
    Address
    Bekasi - Jakarta (By appointment)
    Location(s)

    Line / Whatsapp : 0821-155-977-94 Or find us on Instagtam : mettafebriyan We provide and serve : (Custom | Ready | Rent | Purchase Ownership) - Wedding dress - Engagement / Sangjit dress - TeaPai dress - Family of the Bride dress - Occasional & Birthday dress - Evening dress - Bridesmaid & Angpao girl dress - Flowergirl dress - Children dress Special Promo & Wedding Package information, feel free to contact us Line / WA : 0821-155-977-94 Instagram : mettafebriyan

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.