All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (61)
  • reviews (37)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Villa Srimanganti Review(s)

    37 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Miftahul Jannah
    31 July 2022 | Bride at Miftah & Bayu Wedding

    Wedding Party

    Makasih banyak ya villa srimanganti atas bantuan nya, acara nya dapat dengan berjalan lancar, tamu - tamu juga senang sama entertaiment nya, makanan nya enak, dekorasi nya juga bagus dan sesuai ekspteasi saya, puas dengan pelayanan villa srimanganti, gak salah saya pilih villa srimanganti untuk acara wedding saya dan suami, terima kasih sekali lagi ya Sukses terus 🙏🏻
    oktanitawulandari
    31 July 2022 | Client at Okta&Joko Wedding

    Semoga sukses & semakin berkembang

    Tim vendor sangat komunikatif, respon cepat, dan alhamdulillah acara kami berjalan lancar. Terimakasih tim villa srimanganti, atas layanan yg di berikan. Semoga dapat berkembang lebih besar lagi untuk venue nya.
    amiifazrin
    23 July 2022 | Bride at Ami & Hendra Wedding

    All packed Villa Srimangganti

    Thank you so much to Kak Treva is as Owner of Villa Srimangganti, Falina MUA and Quilla Bride, Kak Abi is as MC (Abi Production), and WO Kak Zico. My husband, big family and I are really satisfied for all packed from Villa Srimangganti. From 0 to 100 al perfect. We are very happy, the price is very reasonable. We also get consultation about the catering. We recommend you all to take all packed from Villa Srimangganti. Success for Villa Srimangganti team.
    bachsinbayu
    23 July 2022 | Bride at Bayu bachsin Wedding

    The happiness place

    Buat kalian para calon pengantin yang ingin mencari venue lengkap dengan WO, MC dan Busana andalan dan harga terjangkau yukkk bisa di gasspol ke villa Sri Manganti
    rhypuji
    18 July 2022 | Bride at Ayu & Syafer Wedding

    Enjoying my dream wedding at Villa Srimanganti!

    Alhamdulillah, dream wedding aku tercapai di srimanganti. Tim WO, MUA, MC&entertaintment nya luar biasa, dekor outdoor dan garden party nya oke banget! Recommended untuk para capeng terutama di daerah Jakarta Timur yaa.. karena Srimanganti punya garden oke banget, indoor juga ngga kalah bagusnya! Terima kasih team villa srimanganti!
    Miznona Prasetya
    08 July 2022 | Bride at Nona & Ari Wedding

    Wedding July, 6th 2022

    Dekornya beyond expectation... bagus banget.. Makanan juga semuanya enak2.. Crew vendor2 juga kooperatif dan menyenangkan semua, bener2 bikin kita happy and santai.. And Kak Treva bener2 sabar banget, bantu banget, cepet banget ngerespon ini itu maunya kita dan bikin kita gak senewen.. Kru WO nya juga luar biasa sabar, bener2 care banget sama pengantin.. All vendor dari make up, dokumentasi, MC, entertain semuanya luar biasa bikin suasana jadi seru selama acara.. So the point is, this place and all the crew are amazing.. Highly recommend this place for wedding venue.. We Love You...

    Venue

    What type of venue(s) do you offer?
    Private villa/ residential,  Pool,  Garden,  Mosque,  Mansion, Banquet hall/ ballroom
    What activities are suitable in this venue?
    Reception, Corporate event
    Minimum and maximum number of guests
    100 pax to 500 pax
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Local,  International Cuisine,  Asian
    What type of other services do you also provide?
    Decoration,  Catering,  Entertainment,  Hair & makeup,  Photography,  Videography,  Guest accommodation,  Flowers, All In Package Avaible @villasrimanganti
    Is there handicap access?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    3-6 bulan sebelum hari H
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you allow outside liquor?
    No
    Is there any corkage fee?
    No
    Do you offer valet parking?
    No
    Do you have liability insurance?
    No
    Please describe more details on the venues that you have
    Kami memiliki 2 area Outdoor dan 1 Indoor untuk acara pernikahan dengan harga yang terjangkau. Kami akan menyediakan kebutuhan Anda dengan layanan dan fasilitas terbaik kami. Lokasi kami yang strategis dekat dengan akses gerbang tol memudahkan tamu untuk datang.
    What is your payment terms?
    10% 30% 60%
    What makes your services unique?
    1 stop service for your wedding day with affordable price
    When was your business established?
    2015
    What settings does your venue provide?
    Outdoor covered, Indoor
    Service(s)
    Address
    Jl. PKP Raya No. 34, Kelapa Dua Wetan, Ciracas, Jakarta Timur 13720
    Location(s)

    Villa Srimanganti terletak sangat strategis di daerah Cibubur, Ciracas, Jakarta Timur. Villa Srimanganti dengan luasan 7000 meter persegi ini dirancang dan didesain sebagai function venue untuk acara Wedding Indoor/ Outdoor, Engagement, Birthday, Family/Company Gathering, Foto Pre Wedding dan lainnya.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.