All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (54)
  • Product (5)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sirih Gading Catering Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Nurina
    20 August 2020 | Bride at Nurina & Animbyo Wedding

    Excellent for the Services and Foods

    Walaupun vendor rekanan tunggal dari Villa Azila, tapi pelayanannya maksimal banget! Sebelumnya belum pernah test food tapi gatau kenapa percaya aja sama Sirih Gading dan bener dong tamu-tamu pada bilang enak, pelayanannya ramah dan memuaskan, penataaan makanannya juga cantik dan sesuai dengan tema dekorasi. Kami sebagai pengantin lagi ribet foto-foto dan menyapa tamu sampai lupa untuk makan. Waiters nya sampai bawain makanan khusus buat kami agar bisa mengisi perut. Overall puas banget!
    Nursyahbani Yulianti
    14 August 2020 | Bride at Sanni & Andi Wedding

    Glad to have Sirih Gading on our special day, We are really satisfied!

    I would like to say thank you so much for the services that Sirih Gading has done for my special day at Azila Villa. The dishes tastes very delicious and the waitress were so professional. Meanwhile, The health protocol was very well executed due to my wedding day was held in a pandemic. The waitress uses personal protective equipments, such as face shield, mask and hand gloves, and the buffet table was equipped with acrylic as a barrier, so that guests didn't contact directly with the food. the snacks on food stall, damn sooooo good, i really love their Lasagna! one plate was never enough! :D
    izabel kirana
    12 August 2020 | Bride at Abel & Ario Wedding

    Makanan Mantap

    Ga nyangka se enak itu makanan nya, honest review aku dan keluarga ku suka makanan nya😍 ngadain acara di tengah kondisi pamdemi seperti ini yang pasti nya ada rasa khawatir tapi Allhamdulillah semua berjalan lancar prokotol nya benar-benar di jalankan seramah itu dan se enak itu, thankyou ya Sirih Gading Catering dan team
    Annisa Apriliani
    12 August 2020 | Bride at Annisa & Akbar Wedding

    100% Satisfaction (満足度100%)

    Pandemi, Covid, Protokol Kesehatan.. Masih banyak yang perlu diperhatikan untuk mengadakan tasyakuran di saat-saat seperti ini. Sampai akhirnya gak bisa test food karena kondisi pandemi gini, cuma ya yakin aja karena memang banyakk yang bilang kalo makanan di Sirih Gading udah pasti enak, sampe Pak Penghulu juga bilang gitu pas kami ke KUA.. Dan ternyataaaa, emang bener enaaaakkkkk!!!! Sejujurnya aku cuma icip dimsum sama sate, dan enak bangett, terus selesai acara, semua keluarga bilang kalo makanannya enak-enak, dari makanan di buffet sampai ke stall-stallnya.. Catering kan udah jadi momok besar dan bahan omongan setiap orang di acara nikahan kan yaaa.. Tapi ya Allah, Alhamdulillah banget semuanya puas sama makanannya, ditambah semua tim dari Sirih Gading tuh ramah-ramah banget, responsif juga, sergep pulaa, meskipun pasti capek dan hectic, gak ada pertanyaan yang dijawab dengan ketus, kalau dalam bahasa Jepang Omotenashi sekali lah terhadap pelanggan.. Intinya Kami dan Keluarga puasss syekaliii!!! :D
    Arrahman Tantawi
    24 April 2020 | Groom at Putri Wedding

    Rahman & Putri 15022020

    The food so tasty. Perfect serving. No complain from our guest and they satisfied with all the food. Thank you Sirih Gading.
    Arul
    20 February 2020 | Groom at Arul & Endang Wedding

    Taste Catering

    Untuk cita rasa di Catering ini benar” enak, biasanya kalau di acara wedding rasa masakannya kurang berani rasa dan hambar . Namun untuk sirih gading catering berbeda , cateringnya berani bumbu serta rempah. Sebelumnya saya Test food masakannya enak dan bumbu terasa , ketika di acara pernikahan saya coba lagi masakannya alhasil enak dan masih sesuai seperti ketika dulu saya Test food . Kalau nilai 1 - 10 , rasanya di angka 9 . Terima kasih sirih gading catering , pertahankan cita rasa di tiap menu masakannya .

    Catering

    What type of cuisine do you provide?
    Indonesian - ,  International Cuisine,  Italian,  Asian,  Local,  Chinese,  Thai
    What is your payment terms?
    Wedding Package's term of payment: Down Payment 10% Payment 20% - 30 days after Down Payment Payment 20% - 60 days after Down Payment Catering Only, for Wedding: Down Payment IDR 2.500.000 Settlement 30 days before event.
    What makes your services unique?
    Sirih Gading ada untuk menjadi pilihan bagi Anda yang menginginkan acara pernikahan secantik pernikahan yang Anda temukan di Pinterest. Kami didukung dengan tim masak berpengalaman, menjadi in-house catering di Azila Villa, serta dipimpin oleh owner yang berpengalaman di bidang hospitality dan industri pernikahan.
    Can your menu be adapted to or modified?
    Yes Please contact us for any modified menu
    How far in advance should your client contact you?
    Please contact us by Whatsapp at +6282299752406
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What bar services do you provide?
    Other Wedding toast dengan sparkling wine (FREE 1 botol)
    Minimum and maximum number of guests
    100-1000
    Wedding Venue in Jakarta?
    Azila Villa: inhouse catering Venue recommendation/ rekanan: Omah Ndoro, Felfest UI, Bumi Kael Andara, Kedaton Private Hall, Serambi17
    Are you able to provide your own wait staff?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bekasi, Bogor, Tangerang
    What dietary needs do you accomodate?
    No pork
    When was your business established?
    2018
    What catering services do you provide?
    Buffet
    Do you provide tastings?
    Yes the food tasting is based on scheduled event and need a prior registration. We used to make it monthly during the event.
    Service(s)
    Address
    Azila Villa, Jl Damai PBSI No 2A, Cipayung, Jakarta Timur
    Location(s)

    A new catering service based in East Jakarta. Currently servicing engagement, wedding and corporate meeting. Wedding Package available from 200-1000 pax of guest. We currently services area of Jakarta, Depok, Bekasi and around. Supported by experienced team, Sirih Gading Catering aims to provide delicious foods, good service with beautiful presentation. We provide All-in Wedding Package start from 200 pax, up to 1000 pax of guests.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.