All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (5)
  • projects (297)
  • reviews (30)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sirih Gading Catering Review(s)

    30 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Meidiva
    21 November 2021 | Bride at Diva dan Ega Wedding

    excellent services !

    Hai kak🥰🤗 Kak aku dan mas ega mau ngucapin terima kasih banyak ya kak atas supportnya yang udah bantu mensukseskan acara pernikahan aku dengan memberikan pelayanan catering yang baik, mulai dari makanan yang bervariasi terus rasa yang enak, profesional tim dari sirihgading yang selalu standby melayani tamu aku, Aku happy bgt semua orang suka ama cateringnya🥰🤗 Sukses ya kak!! Semoga bisa kerja sama lagi di acara lain hihi💐
    Robyarto Rosyadi
    16 September 2021 | Bride at Roby & Evy Wedding

    Wedding ceremony Roby & Evy at Balai Tetap Seti

    service yg diberikan sangat baik mulai dari WO yang ramah dan asik banget ketika handle pengantin dan keluarga besar kedua pihak, decor juga\n cantik, fotografer dan videografer kece parah, overall sangat memuaskan
    almira dinar rudiani
    03 August 2021 | Bride at Dinar & Rizky Wedding

    Sirih Gading BEST

    Thank you sirih gading. Gak nyesel menggunakan service Sirih Gading untuk pernikahan saya bulan Juni lalu. Semuanya customizable, sesuai dengan apa yang saya expect. Makanannya enak-enak semuaaa ❤️❤️❤️ dimsum, gudeg, kebab, choco lava, enak semua.. recommended sekali!
    Woro Endah
    08 June 2021 | Bride at Woro & Rizky Wedding

    Recommended venue!

    Thanks Azila Villa for supporting our special day! Will recommend this venue and all vendors to our friends😊
    Wulan
    27 April 2021 | Bride at Wulan & Dhika Wedding

    All Good!!

    awalnya sempet khawatir karena H-5 acara, PSBB ketat diberlakukan kembali. tapi dari tim sirih gading sigap bgt buat atur ulang menu, ubah semua jd stall. overall semua menunya oke bgt dari segi rasa, tampilan dan penyajian. keluarga dan teman2 pun suka. semua staffnya ramah. thank you sirih gading sukses terus ya
    Yulia Damayanti
    19 April 2021 | Bride at Yulia & Bagas Wedding

    BEST CATERING

    bener-bener makanan di sirih gading enak enak bgt gaada yg ga enak, dimsum fixxx paling thebest!! sampai tamu bilang makanan di wedding ku enak enak seneng bgtt❤❤❤❤

    Catering

    What type of cuisine do you provide?
    Indonesian -
    What dietary needs do you accomodate?
    No pork
    Minimum and maximum number of guests
    100-1000
    Can your menu be adapted to or modified?
    Yes
    What catering services do you provide?
    Buffet
    Are you able to provide your own wait staff?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    Wedding Package's term of payment: Down Payment 10% Payment 20% - 30 days after Down Payment Payment 20% - 60 days after Down Payment Catering Only, for Wedding: Down Payment IDR 2.500.000 Settlement 30 days before event.
    When was your business established?
    2018
    Wedding Venue in Jakarta?
    Azila Villa: inhouse catering Venue recommendation/ rekanan: mostly semi-intimate venue with outdoor spaces
    How far in advance should your client contact you?
    Please contact us by WhatsApp at +6281977003000
    Do you provide tastings?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What bar services do you provide?
    Other
    What makes your services unique?
    Sirih Gading ada untuk menjadi pilihan bagi Anda yang menginginkan acara pernikahan secantik pernikahan yang Anda temukan di Pinterest. Kami didukung dengan tim masak berpengalaman, menjadi in-house catering di Azila Villa, serta dipimpin oleh owner yang berpengalaman di bidang hospitality dan industri pernikahan.
    Service(s)
    Address
    Azila Villa, Jl Damai PBSI No 2A, Cipayung, Jakarta Timur
    Location(s)

    A new catering service based in East Jakarta. Currently servicing engagement, wedding and corporate meeting. Wedding Package available from 200-1000 pax of guest. We currently services area of Jakarta, Depok, Bekasi and around. Supported by experienced team, Sirih Gading Catering aims to provide delicious foods, good service with beautiful presentation. We provide All-in Wedding Package start from 200 pax, up to 1000 pax of guests.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.