All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (20)
  • projects (187)
  • reviews (121)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SACHLIRENE TFOTA Review(s)

    121 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Marescha Altan
    22 September 2021 | Bride at Valentino & Marescha Wedding

    Thank you for being a part of my big day

    Terimakasih sekali karena telah menjadi bagian dari pernikahan aku dengan mewujudkan dream wedding shoes aku \"Claire 8cm\" dan aku juga pesan slippers Livana yg nyaman banget di pakai saat sesi makeup dan foto2. untuk Claire 8cm nya juga nyaman banget buat aku yang nggak biasa pakai heels dan biasa dengan sneakers untuk sehari-hari. Suka banget dan tidak mengecewakan produknya dari pelayanan, pengiriman dan packaging semuanya the best.
    Stephanie Fernanda
    14 September 2021 | Bride at Indra & Stephanie Wedding

    Sachlirene ilona

    Thanks a lot for the beautiful yet comfy wedding heels 🥰 kmrn aku pake sachlirene ilona tinggi 10 cm pas banget modelnya sm wedding gown aku yg minimalis, dipakenya juga nyaman
    Priska Margaredta
    08 September 2021 | Bride at Jeremy Wedding

    Comfortable & Best Shoes Ever!

    Super duper fantastic and beautiful, request apapun dalam 1 model semua sesuai ekspektasi dam admin nya pun ramah utk berkomunikasi😘 cinta banget sama heels nya, pas mau pake juga sampe hati2 biar gak lecet dibuar sesuper dan senyaman itu.. thank you team to complete my day ❤️
    Cicely Evelina
    08 September 2021 | Bride at Cicely & Yacob Wedding

    The most beautiful Wedding Shoes!

    Super puas! Super bagus banget wedding shoesnya.. pas banget di kaki, super nyaman, heelsnya kualitas bagus jadi kokoh.. customer service helpful banget.. sesuai dengan my dream wedding shoes.. jangan ragu2 check out! Pasti bagus punya..
    bianca
    07 September 2021 | Bride at Bianca & David Wedding

    Good Bride Shoes

    I'm so in love with the design. so comfortable. i luv it !!! 😍🥰💜
    Vina Manasye
    05 September 2021 | Bride at Vina & Tommy Wedding

    Stunning & One of the kind!

    Jujur baru pertama kali pesen sepatu lewat online, sempet khawatir ini-itu apalagi pesennya untuk hari pernikahan which is gak boleh sampe salah pilih. Dan ternyata AMAZED banget sama sepatunya 😍 Bener-bener pas banget mulai dari ukuran, model, dan wondersolenya. Pas dipake super COMFORTABLE dan gak bikin pegel / iritasi karna sepatunya empuk Sachlirene Tfota bener-bener pilihan paling tepat buat future bride yang lagi bingung nyari sepatu yang cantik dan affordable As a Bride, I totally recommend this one! ❤️

    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Designer shoes, Custom made shoes
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic, Glamour, Cultural (please specify; separate with commas), Other (please specify; separate with commas)
    How far in advance should your client contact you?
    -thr best time to buy wedding shoes is H-2 months. You will need it for gown fitting, or maybe an engagement ceremony, but if you are a spontaneous one, For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    What makes your services unique?
    > Magical pair for your Magical day. > This one... ! see Instagram hashtag > #SachlireneWondersole > Simple but not plain, Whimsical but not too much
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    Service(s)
    Address
    www.sachlirene.com
    Location(s)

    Sachlirene Bridal Team, House of enchanting wedding shoes & Wondersole (®). Wear 10-14cm sky high high heels Painless. See bride testimonials/review in our Bridestory profile. • • see instagram hashtag > #SachlireneWondersole , #TFOTABride or Instagram Profile : @Sachlirene_Tfota You only walk down the aisle once, Walk with the right one.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.