All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (22)
  • projects (180)
  • reviews (97)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SACHLIRENE TFOTA Review(s)

    97 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Anggun  Trisna
    07 May 2021 | Bride at Anggun & Indro Wedding

    Our Best Moments

    First , Really thanks to Sachlirene yang sudah menjadi bagian cerita pada saat Pernikahan kami dibulan maret lalu, Sachlirene hadir dengan sepatu cantik nya yang menyempurnakan Moment pernikahan yang sakral. Sukak banget sama sepatu cantiknya dan bener2 nyaman pas dipake, sepatu nya lembut banget jadi ga bikin kaki sakit. Thanks banget yah Sachlirene, I love your Luxurious Shoes. ❤️❤️❤️
    Indri C Turnip
    01 May 2021 | Bride at Indri & Samuel Wedding

    Wedding Shoes

    Awal mau milih wedding shoes, udah langsung atuh cinta sama sepatu dari sachlirene. Selalu responsive saat aku nanya2 dan kasih masukan. Aku senang kristalnya menambah kemewahan dan match juga dg bajuku. Material dan design nya mantap. Overall aku seneng, walaupun sedikit sakit di belakang tumit. So, Thankyouuuuuu dear.
    Marcela Esmeralda
    26 April 2021 | Bride at Renaldy & Marcela Wedding

    Wedding Shoes

    SEPATUUUU WEDDINGNYA bagus bangettttttttt😍😍😍😍😍😍 super nyaman buat dipakeee gak bikin kaki sakit atau lecet, materialnya jg bagus banget worth with the price. dr dlu emang udah punya impian mau wedding pake sepatu dari sachlirine akhirnya bisa kesampaian senang bangetttt! seneng banget dan puas bangett dgn sepatunya😍
    vinni  tjindar bumi
    23 April 2021 | Bride at Vinni & davit Wedding

    Review nadine 8cm

    Dari awal emng udh suka bgt sama design sachlirene & udh pengen bgt someday pas getting married hrs pake heelsnya mrka as my wedding shoes, as i expected shoes mrka emng bgs bgt quality ny nga usah di raguin lg admin mrka jg super ramah trs yg paling unik adalah sole mrka pastinya selain itu solenya jg bisa di repair! Only with 100k ur sole look like new. Buat bride to be pst nga bakal nyesel ya klo pake wedding shoes mrka ♥️
    Lydia Hauw
    22 April 2021 | Bride at Lydia & Herry Wedding

    Great comfortable shoes

    Sepatunya benar2 bagus, lebih bagus dari perkiraan aku. Kristalnya benar2 shiny n kelap kelip. Sepatunya jga enak dipake, ringan n empuk, tahan berjam2 pakai sepatu ini. Jadi pengen order yg lain, classy n timeless ❤️
    Clara Cynthia Dewi
    22 April 2021 | Bride at Clara & Kevin Wedding

    shoes

    very comfortable , good design , ,, so in love with sachlirene ❤️❤️❤️

    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Designer shoes, Custom made shoes
    What makes your services unique?
    > Magical pair for your Magical day. > This one... ! see Instagram hashtag > #SachlireneWondersole > Simple but not plain, Whimsical but not too much
    How far in advance should your client contact you?
    -thr best time to buy wedding shoes is H-2 months. You will need it for gown fitting, or maybe an engagement ceremony, but if you are a spontaneous one, For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic, Glamour, Cultural , Other Simple
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    Service(s)
    Address
    www.sachlirene.com
    Location(s)

    Sachlirene Bridal Team, House of enchanting wedding shoes & Wondersole (®). Wear 10-14cm sky high high heels Painless. See bride testimonials/review in our Bridestory profile. • • see instagram hashtag > #SachlireneWondersole , #TFOTABride or Instagram Profile : @Sachlirene_Tfota You only walk down the aisle once, Walk with the right one.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.