All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (111)
  • reviews (23)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SACHLIRENE TFOTA Review(s)

    23 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    13 November 2019 | Bride at Dheanisa & Gibran Wedding

    Excellent service & shoes!

    Respon di WhatsApp sangat baik & cepat. Tidak sampai 1 minggu sepatu sudah dikirim & diterima. Thank you ♥️
    13 November 2019 | Bride at gibson dan stefani Wedding

    a woman with good shoes is never ugly

    it was made to sparkle . a good shoe is not the one that dresses you, but undresses you. Just like a shoe, if someone is meant for you, they will fit just perfectly. No forcing , no struggling and no pain.
    12 November 2019 | Bride at Cherlina & Alwie Wedding

    Awesome service & product!

    Super satisfied with Sachlirene Tfota's service and product! Dari segi service, admin helpful banget bantuin jawab semua kebutuhan aku. Juga, consider & responsible banget in sending the product on time. Super ontime. It is even 2 weeks prior than the selected delivery date. Dari segi product, no doubt. It is very delicate & effortlessly gorgeous. Dan pastinya nyaman banget. Can't wait to wear it on my wedding day. Thank you, Sachlirene Tfota! ❤️
    13 August 2019 | Bride at Missy & Steven Wedding

    My fairy tale shoes

    Puas banget sih..sesuai harapan.. bgn dalam pun comfortable banget..dr awal emang aku ad beberapa pilihan tp jatuh hatinya sm sachlirene tfota❤️ thankyou for making my special day more wonderful.
    31 January 2019 | Bride at Yuanita & Irwan Wedding

    Pretty and comfortable

    Recomended bgt... pretty, gorgeous and very comfortable. Sachlirene ini responnya cepat dan very helpful. Design sepatunya cantik dan kalian juga bisa tentuin sendiri wonder sole sesuai dengan tema dan keinginan kalian. Sepatu sachlirene ini sangat nyaman digunakan dari pagi hingga malam. Saya memilih sachlirene aster white 10cm dan saya sangat puas karena saya bisa menggunakan sepatu sachlirene yg cantik tp juga nyaman digunakan seharian (dari pagi sampai malam). Banyak teman dan vendor yg kaget krn saya hanya ada 1 sepatu sachlirene (tidak ada sepatu pengganti) tapi saya tdk mau ribet utk ganti sepatu dan saya tdk mau pny sepatu hny utk di foto tp tidak digunakan (percuma kan) . Ternyata sepatu sachlirene ini bener2 nyaman digunakan dari pagi sampai malam, kaki saya baik-baik saja (tidak lecet dan tidak pegal). Sepatu ini recomended bgt utk Bride to be yg mau sepatunya terlihat pretty sekaligus comfortable.

    Vendor Reply

    31 January 2019
    Dear thank you for your review. We are so glad to be part of your big day. Congratulations on your successful wedding day. We just wish you a beautiful and exciting marriage. God bless
    29 January 2019 | Bride at Melky & Deiby Wedding

    Simple is expensive, detail is beauty.

    Pertama kali liat di Bridestory adalah sepatu yg membuat saya jatuh cinta pada pandangan pertama dan langsung kepoin ig @sachlirene_tfota

    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Designer shoes, Custom made shoes
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic, Glamour, Cultural , Other Simple
    How far in advance should your client contact you?
    -thr best time to buy wedding shoes is H-2 months. You will need it for gown fitting, or maybe an engagement ceremony, but if you are a spontaneous one, For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    What makes your services unique?
    > Magical pair for your Magical day. > This one... ! see Instagram hashtag > #SachlireneWondersole > Simple but not plain, Whimsical but not too much
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    Service(s)
    Address
    www.sachlirene.com
    Location(s)

    Sachlirene Bridal Team, House of enchanting wedding shoes & Wondersole (®). Wear 10-14cm sky high high heels Painless. See bride testimonials/review in our Bridestory profile. • • see instagram hashtag > #SachlireneWondersole , #TFOTABride or Instagram Profile : @Sachlirene_Tfota You only walk down the aisle once, Walk with the right one.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.