All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (176)
  • projects (303)
  • reviews (235)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SACHLIRENE TFOTA Review(s)

    235 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Lany Marlin
    11 August 2022 | Bride at Lany & Hendy Wedding

    beautiful & comfortable shoes, excellent service before & after wedding ♥

    sepatunya dipakai seharian (indoor & outdoor) nyaman tapi tetap looking good, ga bikin lecet. pertama kali coba pada saat fitting wedding dress dan manik2nya ada yang copot karna nyangkut di lace, langsung deh chat ke admin dan mereka super fast response langsung di jadwalkan waktu untuk pick up. Setelah wedding ada bbrp manik2 yang copot lagi karena kena lace hehehe, chat admin ternyata masih bisa dibenerin. thank you sachlirene ♥
    Rachel Lugiman
    09 August 2022 | Bride at Rechel & Bryan Wedding

    Awesome

    Thankyou sudah buatin shoes di detik” terakhir yaa… Bener” bagus meskipun mepet parah waktu nya dan sempet mikir tadi nya ga keburu.. Tp puji Tuhan keburu.. Dan hasil nya bagus bgt… Aku seharian pake ga ada pegel atau sakit padahal size nya memng sedikit kegedean, tp tetep nyaman dan aman dipake… Ga ada kata lain selain thankyou so much sudah buat hari bahagia aku makin berharga… ❤️
    Gabriella Tatontos
    06 August 2022 | Bride at Aprilio & Gaby Wedding

    Dream & Comfort Wedding Shoes

    Dear Sachlirene Tfota, Thank you! I couldn’t have asked for a more perfect shoe to wear on my wedding day.. They were truly gorgeous and sooo comfortable.. 💚
    Bernadette Vina
    06 August 2022 | Bride at Christian & Vivi Wedding

    Comfort yet beautiful!

    Super happy choosing sachlirene as my bride shoes vendor on the day! Dari awal pertama lihat model model nya udah langsung suka banget! Sempet khawatir karena nggak bisa cobain lsg di store. Jadi coba sepatunya akan dikirim sesuai size yg dipilih. Tapi ternyata during the process semuanya tertangani dengan baik. Adminnya juga baik banget kasih rekomendasi. Dan untungnya sepatunya pas dan very well crafted. Pas dipakai di hari H enak banget dipakai seharian dan gak sakit!!! Recommended vendor deh pokoknya
    ghaniahalvita
    01 August 2022 | Bride at Ghaniah & Syaiful Wedding

    Walking down the aisle

    It's impossible not to love these shoes, they were perfect and so sparkly, I wore them for my entire matrimony and reception barely sitting down, and they were so comfortable. Especially the shoe box that they came in, it can produce sound that relax your sense🤍
    syarifahfirdakhadijah
    26 July 2022 | Bride at BFFirdaBennyForever Wedding

    Reception heels

    Thank you for making my W day complete! Heels nya Sachlirene nyaman bgt cantik sesuai requested dan gak buat lecet selama dipake acara🤍 Makasih banyak ya udah dibuat sesuai kemauanku, semakin sukses ya kedepannya🫶🏻

    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Designer shoes, Custom made shoes
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic, Glamour, Simple
    How far in advance should your client contact you?
    -thr best time to buy wedding shoes is H-2 months. You will need it for gown fitting, or maybe an engagement ceremony, but if you are a spontaneous one, For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    What makes your services unique?
    > Magical pair for your Magical day. > This one... ! see Instagram hashtag > #SachlireneWondersole > Simple but not plain, Whimsical but not too much
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months, -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months, -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    Service(s)
    Address
    www.sachlirene.com
    Location(s)

    Sachlirene Bridal Team, House of enchanting wedding shoes & Wondersole (®). Wear 10-14cm sky high high heels Painless. See bride testimonials/review in our Bridestory profile. • • see instagram hashtag > #SachlireneWondersole , #TFOTABride or Instagram Profile : @Sachlirene_Tfota You only walk down the aisle once, Walk with the right one.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.