All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (646)
  • projects (395)
  • reviews (426)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SACHLIRENE TFOTA Review(s)

    426 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    jonathangav555
    27 February 2024 | Bride at Jonathan & Bella Wedding

    Wedding Shoes Review

    Wedding shoes nya cantik banget, butiran crystal keliatan mewah dan elegant nya ga lebay, dipakai nyaman juga ga sakit sama sekali, paling penting heels nya ga licin jdi selama dance di dance floor aman banget, thankyou Sachlirene!! Recomend to all bride to be! 🫶🏻
    Helen_lieee
    12 February 2024 | Bride at Andrew & Helen Wedding

    The Most Comfy Heels

    Awalnya bingung mau pakai heels apa pas cari sreg dengan sachlirene dan pas hari h pakai nyaman banget seharian ga pegel” dan enaknya bisa custom juga!
    Devina Octaviani
    31 January 2024 | Bride at Rheza & Devina Wedding

    Amazing Shoes - Naomi x Aster

    Awalnya memang udah suka banget dan really2 love sama model nya yang classy dan elegant. Banyak liat review juga katanya nyaman banget Akhirnya aku memutuskan pesen Naomi x Aster 5cm buat menemani di hari Wedding ku Dari awal pesen admin nya helpful banget bener2 dibantu sampe nemu size yang cocok dan dikasih rekomendasi sampe bener2 nyaman. Pas hari H ga pegel sama sekali aku pake dari subuh sampe late night.. Sampe pada nanya “gamau ganti sendal? Ga pegel emang?” Karena bener2 nyaman aku sampe ga kepikiran tuker sendal atau lepas sepatu dll Dipake jalan, dipake dance, dipake lari sedikit wkwk bener2 senyaman ituu 🤍🤍 Thank you so much udah bikinin shoes yang bener2 amazing Really love it so muchh 🤍🤍 thankyou once againn!!
    laurensianatalia22
    30 January 2024 | Bride at Kevin dan Laurensia Wedding

    heels super nyaman

    heels nya bagus dan trendy banget, enak dipakai dan modelnya bisa di custom yang aku mau, dipakainya ga sakit sama sekali, tapi lebih ke nyaman dipakai seharian, thank you sachlirene
    Stefanie Adelia Setiawan
    29 January 2024 | Bride at Raino & Stefanie Wedding

    Amazing service and shoes!

    Very satisfied with their service! Separunya juga bagus banget flawless dan nyaman dipakai dalam waktu lama. Overall bery recommended and worth the price karna sepatunya bagus, nyaman, dan ada sesi foto juga untuk sepatunya. Thankyou!✨❤️
    Kiky Natalia
    10 January 2024 | Bride at Kiky Wedding

    Happy!

    Aku order 2 sepatu dan keduanya sesuai harapan sih 🥰 dipakainya jg nyaman. Bahkan masih bisa dipakai lagi untuk acara lainnya 😉. Makasih sachlirene!

    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Designer shoes, Custom made shoes
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic, Glamour, Simple
    How far in advance should your client contact you?
    -thr best time to buy wedding shoes is H-2 months. You will need it for gown fitting, or maybe an engagement ceremony, but if you are a spontaneous one, For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    What makes your services unique?
    > Magical pair for your Magical day. > This one... ! see Instagram hashtag > #SachlireneWondersole > Simple but not plain, Whimsical but not too much
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months, -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months, -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    Service(s)
    Address
    www.sachlirene.com
    Location(s)

    Welcome to SACHLIRENE TFOTA. House of magical wedding shoes & Wondersole (®) since 2014. Our bride ( called #TFOTAbride ) has worn 10-14cm sky high high heels from dawn till dusk, from holy matrimony to dancing floor. See bride testimonials/review in our Bridestory profile. • • see instagram hashtag > #SachlireneWondersole , #TFOTABride or Instagram Profile : @Sachlirene_Tfota You only walk down the aisle once, Walk with the most beautiful one, with the Fairest Of Them All (TFOTA)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.