All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (25)
  • projects (224)
  • reviews (158)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SACHLIRENE TFOTA Review(s)

    158 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Johanna Winarjo
    28 January 2022 | Bride at Ryson & Johanna Wedding

    Every Brides Dream Shoes

    The shoes is so pretty and comfortable. I had no problem walking around with it for my whole wedding 💗
    Raissa Hartanto
    28 January 2022 | Bride at Raissa and Chandra Wedding

    Best Dream shoes Ever❤️

    Awalnya bingung cari shoes yg fit dan cocok buat masuk di tema aku, cari2 di medsos dan ketemulah Sachlirene Sejak awal lihat udah jatuh cinta sih, konsul2 dan tanya via chat wa akhirnya pilihan ku jatuh di NaomixAster shoes karena wedding theme aku kebetulan disney gitu, jadi pas banget deh Dan yang bikin surprise adalah wondersole nya👍☺️ Keren banget Setelah barang datang ak coba dan kelihatan elegant mewah bgt dgn wondersole yg unik dan indah Di hari H nyaman banget dipakai nya pdhal seharian penuh dan kelihatan mewah bgt sesuai bgt sama tema weddingku, jadi one day princess di wedding day❤️😍dilengkapi dgn sepatu yg perfect banget, mewah dan elegant❤️ Thx you so much Sachlirene❤️you made my day🥰😘🙏🙏
    A.S.
    22 January 2022 | Bride at Y&A Wedding

    customized wedding shoes

    awalnya agak ragu beli wedding shoes online, karna ukuran, model dll yang ga bisa liat secara langsung. waktu beli sepatu di Sachlirene, nekat sih. aku carinya sepatu yang setelah wedding tetep bs dipake (biar ga mubazir). Pas liat2, modelnya cakep2 banget 🥺 dan mereka bs kirimin sample ukuran sepatunya juga... aku sempet hampir salah pesen ukuran, tapi terselamatkan! dan masalah delivery time.. wedding aku 15 januari, jadwal pengiriman mereka 11 januari, awalnya udh degdegan mepet bgt kan.. ternyata sebelum 11 januari, sepatunya udah sampe dengan selamat... \n\nthe best part is sole nya bs dicustom sesuai keinginan aku.. 🥺 this pair of shoes was customly made for me 🥰 \n\nthank youuu saclirene 💛 keep up the good work~
    Nelviani Salim
    20 January 2022 | Bride at Ardi & Nelviani Wedding

    The perfect shoes

    The shoes literally every bride's dream shoes ♡ The shoes designs are very beautiful and elegant, the sole is so soft that minimize hurting your feet (especially that as a bride I have to wear high heels all day). Also I want to appreciate the Sachlirene Tfota customer service and assistance from the begining like consulting the perfect shoes that match with the wedding theme & dress, send out several sample shoes so that it fits perfectly (not many online vendor offer this, plus point for sachlirene ♡) until the delivery of the product. They also give you bonus silicone pad to make increase the comfortabilty of their shoes. Also dont forget a surprise wondersole which came out very cute (as requested even above my expectation). Overall, I am very glad that I chose Sachlirene as my wedding shoes vendor ♡
    Michelle Hardiyanto Liem
    20 January 2022 | Bride at Yohanes & Michelle Wedding

    Prettiest and Most Comfortable

    I ordered Aster Silver with 7cm Heels and it was super comfortable and gorgeous! When people say beauty is pain, it doesn’t apply here with Sachlirene 🥺 Insolenya super empuk dan nyaman, lacesnya juga gak tajem or gatel. Dan yg best adalah wondersolenya. They can engrave whatever you want at the undersole and the result was perfect ✨ Literally the best heels I’ve ever worn, thank you for making my walk down the aisle so enjoyable and wonderful.
    Indah Permatasari
    18 January 2022 | Bride at Derri & Indah Wedding

    The Best Shoes

    Seneng banget bisa dapet sepatu impian dan bisa dipakai di hari H aq..semua bermula dari Sachlirene Tfota mengadakan GA yg diikutin temen2 aku..dr situ pas banget pula aq lagi cari wedding shoes krn sedang prepare buat wedding..dan aq cek ricek sepatunya bagus2 banget dan menarik sekali dari model dan detailnya...bener2 kaya PRINCESS SHOES..ku mulai coba-coba ikutan GAnya jg siapa tau beruntung..dan akhirnya aq bisa menang..THANKS GOD..Kuincer dr awl tipe model yg LIV white..aq uda jatuh hati bgt..simple n elegant..dan sebenernya untuk GA tdk bisa dpt yg itu..tp tiba2 aq dihubungi dan diinfo bahwa bisa dpt yg model itu..ku sungguh bahagia..bener2 gak sangka..dan Sachlirene tdk memandang aq pemenang GA..bnr2 anggap aq pembeli..dan aq bnr2 diladeni dgn baik dan detail..dan aq sangat puas2 bgt dengan pelayananya..maju dan sukses terus buat SACHLIRENE TFOTA..terima kasih uda menjadi bagian dlm wedding aq 😍🥰🤩😘

    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Designer shoes
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic
    How far in advance should your client contact you?
    -thr best time to buy wedding shoes is H-2 months. You will need it for gown fitting, or maybe an engagement ceremony, but if you are a spontaneous one, For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    What makes your services unique?
    > Magical pair for your Magical day. > This one... ! see Instagram hashtag > #SachlireneWondersole > Simple but not plain, Whimsical but not too much
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    Service(s)
    Address
    www.sachlirene.com
    Location(s)

    Sachlirene Bridal Team, House of enchanting wedding shoes & Wondersole (®). Wear 10-14cm sky high high heels Painless. See bride testimonials/review in our Bridestory profile. • • see instagram hashtag > #SachlireneWondersole , #TFOTABride or Instagram Profile : @Sachlirene_Tfota You only walk down the aisle once, Walk with the right one.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.