All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (82)
  • reviews (20)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SACHLIRENE TFOTA Review(s)

    20 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    13 August 2019 | Bride at Missy & Steven Wedding

    My fairy tale shoes

    Puas banget sih..sesuai harapan.. bgn dalam pun comfortable banget..dr awal emang aku ad beberapa pilihan tp jatuh hatinya sm sachlirene tfota❤️ thankyou for making my special day more wonderful.
    31 January 2019 | Bride at Yuanita & Irwan Wedding

    Pretty and comfortable

    Recomended bgt... pretty, gorgeous and very comfortable. Sachlirene ini responnya cepat dan very helpful. Design sepatunya cantik dan kalian juga bisa tentuin sendiri wonder sole sesuai dengan tema dan keinginan kalian. Sepatu sachlirene ini sangat nyaman digunakan dari pagi hingga malam. Saya memilih sachlirene aster white 10cm dan saya sangat puas karena saya bisa menggunakan sepatu sachlirene yg cantik tp juga nyaman digunakan seharian (dari pagi sampai malam). Banyak teman dan vendor yg kaget krn saya hanya ada 1 sepatu sachlirene (tidak ada sepatu pengganti) tapi saya tdk mau ribet utk ganti sepatu dan saya tdk mau pny sepatu hny utk di foto tp tidak digunakan (percuma kan) . Ternyata sepatu sachlirene ini bener2 nyaman digunakan dari pagi sampai malam, kaki saya baik-baik saja (tidak lecet dan tidak pegal). Sepatu ini recomended bgt utk Bride to be yg mau sepatunya terlihat pretty sekaligus comfortable.

    Vendor Reply

    31 January 2019
    Dear thank you for your review. We are so glad to be part of your big day. Congratulations on your successful wedding day. We just wish you a beautiful and exciting marriage. God bless
    29 January 2019 | Bride at Melky & Deiby Wedding

    Simple is expensive, detail is beauty.

    Pertama kali liat di Bridestory adalah sepatu yg membuat saya jatuh cinta pada pandangan pertama dan langsung kepoin ig @sachlirene_tfota
    17 December 2018 | Bride at Reynold & Nadia Wedding

    Pretty

    Never regret that choosing #SachlireneRachel II than other branded shoes. They have a friendly admin and customer-oriented. As a customer I’m really happy with the result. Thank you Sachlirene-TFOTA for the beautiful wedding shoes.
    28 October 2018 | Bride at Peter dan Gebby Wedding

    The Queen of King Peter

    I'm falling in love with baby Rachel when i meet her for the first time...she's so cute and beauty and she's made mybig day's perfect... She's make me feel like a queen

    Vendor Reply

    28 October 2018
    Hi dear.. thank you for reviewing our #SachlireneRachel ❤. Congratulations on your successful wedding day
    12 September 2018 | Bride at Witri & Pandu Wedding

    Henrietta_Sachlirene

    Wedding is perfection from head to toe. Yea..I think it's true! And finally I found perfect shoes for perfecting my day. Im so in love from the fisrt with the collections from Sachlirene-TFOTA. Terutama untuk bagian wondersolenya, sangat menarik dan unik, that make me feel that the shoes is really my own. Moreover, They have a friendly admin, she kindly help me to get shoes that are suitable and comfortable. They are so appreciated they costumers. As a customer I really satisfied. Dan menyenangkan sekali ketika diundang untuk menjadi tamu khusus dalam launching website barunya. Fairytale konsepnya cantiiik, it’s great! Thanksfull for that! Tidak ada yang mengecewakan dari mereka. Model, detail, size, comfortable, packaging and service it’s sooo good! Perfect! And the point is, I really enthusiastic to wore it in my wedding day. I have chosen Henrietta. I love it, so much and more. So, for the bride to be..saya sangat merekomendasikan ini untuk kalian dear :) Thankyou Sachlirene team :)

    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Designer shoes, Custom made shoes
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic, Glamour, Cultural , Other Simple
    How far in advance should your client contact you?
    -thr best time to buy wedding shoes is H-2 months. You will need it for gown fitting, or maybe an engagement ceremony, but if you are a spontaneous one, For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    What makes your services unique?
    > Magical pair for your Magical day. > This one... ! see Instagram hashtag > #SachlireneWondersole > Simple but not plain, Whimsical but not too much
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    -For a Bride shoes collection from www.sachlirene.com > H-3 weeks - And For Custom Shoes Service > H-3 months
    Service(s)
    Address
    www.sachlirene.com
    Location(s)

    Sachlirene Bridal Team, House of enchanting wedding shoes & Wondersole (®). Wear 10-14cm sky high high heels Painless. See bride testimonials/review in our Bridestory profile. • • see instagram hashtag > #SachlireneWondersole , #TFOTABride or Instagram Profile : @Sachlirene_Tfota You only walk down the aisle once, Walk with the right one.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.