All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (107)
  • reviews (33)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Pure Organizer Review(s)

    33 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Fransisca Meike Suwandi
    14 April 2021 | Bride at Mei & Tom Wedding

    Perfect ❤️

    sebagai bride yang terlalu chill, groom yg lost, dan para orangtua yang agak nyeleneh.. pure organizer udah bantu banget bimbing n remind kita sampai ke hal2 terkecil sampai di hari H, ngga ada satupun hal2 yg ketinggalan.. semua beban2 persiapan terangkat dan acara berjalan dengan terlalu lancar🤣 Lia n team, semuanya superr duper sabar, gercep, sigap, menyelesaikan printilan dan mini heart attack-mini heart attack dengan effortless🤣 sangat rekomen untuk teman2 bride n groom to be yang mau cari WO yang gercep dan aman walaupun kalian kebingungan dan santai santai nyiapin kawinan, karena selamban apapun kalian, Lia n team yg akaan menyelamatkan🖤 Thankyou Pure Organizer!!!!

    Vendor Reply

    14 April 2021
    Uwawww!!! Thank you so much for trusting us cici koko ❤❤❤ Bersyukur bgt bs jd hari bahagia kalian berdua.. the cutest & funniest couple. Happy honeymoon!!!
    Lia
    12 April 2021 | Bride at Rio & Lia Wedding

    The best

    WO yang recommended bgt! Pelayanannya oke bgt & gercep..Makasi banyak Ka Lia & team yg sudah banyak bantu dr persiapan sampai hari H sehingga semuanya berjalan lancar.. Smg sukses dan sehat selalu ❤

    Vendor Reply

    14 April 2021
    Thank youu so much cii Lia.. thank you for trusting us yahhhh ❤❤❤
    Elvinaboo
    09 April 2021 | Bride at lucky & elvina Wedding

    recommended wedding organizer

    Thankyou pure organizer untuk servicenya yang memuaskan 😍 great job 👍💯 thankyou kak lia uda bantu banyak banget, setelah pandemi kita pusing mau ubah2 pax, ganti2 venue, tapi kak lia kasih kita banyak solusi, meskipun kita deg2an tapi akhirnya acara berjalan lancar dan sesuai ekspetasi 😍, saat acara juga semua WO aktif dan ramah2 , sukses terus pure organizer 🤩👍💯

    Vendor Reply

    14 April 2021
    Thank you so muchhh cicii Elvinaaaaa.. thank you for trusting us yaahh! Sukses terus yencooknya ❤
    Emanuela Calista
    25 March 2021 | Bride at Joseph & Calista Wedding

    Our review

    Thankyou ci Lia yg bantu aku dr awal sblm ada Covid sampe akhirnya di tunda, sampe kepikiran gak mau pake wo dannnn akhir nyaaaaa jadi jg pake wo cc yaaaa tp dgn judul intimate wedding aja hihihi. Thankyou banget aku ama cc yg udh usahain smua nya buat aku dan ko Joseph. Yg udh sigap bgt bantu aku di hari H, bener2 baiknya minta ampun ❤️❤️ Sukses terus yaaa ci, Tuhan Yesus berkati cc dan team berlimpah2! 🤗🤗

    Vendor Reply

    25 March 2021
    Yayy!! Thank you so much cicii ❤❤❤ thank you for trusting us yahhh.. bahagia selalu kaliaannnnnn. Much love from Pure Organizer team ❤
    Wedding package

    Wedding package

    23 March 2021 | Bride at Rafly & Ella Wedding

    Impressive

    Thank you Pure team for being part of my intimate wedding. \nThank you mba Lia for the advise, reminder, reference, and all the effort that help us alot during very short preparation.\n\nOur family said, we choose right wo cause they are tired already to only see hows the team work that busy like a bee on the wedding day.\n\nSeruuu, mcnya rame ... isi acaranya jg buat suasana lebih heboh buat intimate wedding\n\nOnce again, thank you all ❤️

    Vendor Reply

    23 March 2021
    Thank you so much for trusting us kakkk ❤❤❤ Thank you for your kind words, see you on another great time kak! God bless youuuu
    karina sumardi
    08 February 2021 | Bride at Karina + Rinto Wedding

    Wedding

    Puas bgtttttttt !! gak kayak wo pada umumnya , kayak temen , WO nya pada gak kaku hahah ! jdi pengen nikah lgi wkwkkw canda deng. profesional bgt !!

    Vendor Reply

    08 February 2021
    Hahahahahahahaha!!! Thank you so much for trusting us! Saranghae ❤

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    full day
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What is your payment terms?
    30% DP 70% pelunasan H-14
    How far in advance should your client make a booking?
    Waktu ideal client menghubungi kami adalah 3-12 bulan sebelumnya
    What is your primary expertise?
    International wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What makes your services unique?
    Kami akan menyusun timeline pernikahan agar setiap client dapat merasa tenang dan nyaman. Dan kami akan membantu setiap prosesnya mulai dari pencarian vendor hingga pelaksaan di hari H.
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1-1000
    When was your business established?
    Sejak 2015
    Address
    Lippo Karawaci 15811
    Location(s)

    PLANNER | ORGANIZER | SANGJIT BOX
    https://www.instagram.com/p/CNwNFhvlmRn/
    https://www.instagram.com/p/CNud9J1FUN-/
    https://www.instagram.com/p/CNtzw70lSZ2/
    https://www.instagram.com/p/CNoeOR8ld4P/
    https://www.instagram.com/p/CNkKDIFFANp/
    https://www.instagram.com/p/CNbYl7nl8Td/
    https://www.instagram.com/p/CNZ-jWulNWe/
    https://www.instagram.com/p/CNZhRDaFu8p/
    https://www.instagram.com/p/CNHU-AIlaAw/
    https://www.instagram.com/p/CNBpR81l37J/
    https://www.instagram.com/p/CM_rEljl7db/
    https://www.instagram.com/p/CM_qu-2l_I4/