All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (63)
  • reviews (69)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 7

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    PRIDE Organizer Review(s)

    69 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    15 April 2018 | Bride at wita & ray Wedding

    pride organizer is the best!

    pride organizer profesional banget. setiap kita tanya apa apa repond nya cepat. yang paling saya ingat H min brp hari harus cari MC baru dan team pride membantu kami mencari MC, untungnya dapat dan saya rasa MC yang dari team pride jauh lebih bagus drpd MC yang saya cari sendiri, waktu itu sempat mikir harusnya saya nurut team pride aja dari awal jangan banyak mau sendiri hahaha (maklum kebanyakan mau). pas hari H juga selama proses persiapannya pun team tidak lupa memastikan bahwa kami makan dengan baik dan bisa istirahat disetiap pergantian acara, sehingga acara yang padat jadi tidak berasa capek, kami jadi bisa menikmati setiap acaranya dengan bahagia dan segar (gak kuyu dan capek.). pernikahan kami pun berjalan dengan baik mulai dari tepai, pemberkatan, hingga resepsi. semua berjalan sesuai dengan keinginan dan kami sangat puas, baik acara internasional maupun acara tradisionalnya. terima kasih team pride organizer.
    04 April 2018 | Bride at Clarisa & Denny Wedding

    Best Wedding Planner !!!

    Profesional, fast response, creative dan masih banyak lagi gambaran dari salah satu WO terbaik yang pernah saya temukan.. Ya sekali lagi PRIDE adalah WO yang sudah sangat berpengalaman terbukti dengan kinerja yang profesional sewaktu menghandle pernikahan saya pada 3 Maret 2018, semua crew sigap dan cepat tanggap pada saat hari H ataupun pada saat hari2 perencanaan sebelumnya.. Karena saya dan suami tidak mempunyai banyak waktu luang pada saat perencanaan pernikahan, PRIDE selalu memberikan masukan2 yang creative dan sesuai dengan keinginan kami.. Sukses selalu untuk PRIDE.. Best Wedding Planner !!!
    30 March 2018 | Bride at Arjanggi & dita Wedding

    Pride organizer luar biasa !!

    Pride organizer luar biasa !! Service yg profesional , hangat dan sangat super membatu mewujudkan impian pernikahan yg kita inginkan sangat detail mempersiapkan keperluan yg di butuhkan, tepat waktu dan sangat membuat nyaman saat saya dan pasangan berkosultasi apa yg di butuh dan bisa memberikan solusi yg baik di saat kami menemukan sedikit hambatan dalam persiapan pernikahan ini. pride organizer juga memberikan pelayanan yg sangat cepat dan friendly dan penuh perhatian saat saya , pasangan dan keluarga membutuhkan bantuan saat persiapan sampai di hari h wedding , bener benerrr pride memiliki team yg solid pokonya good team work. !! Sampai banyak keluargaa dan teman teman yg memuji kerja wo pride karena mereka menilain wo pride benar benar memberikan pelayanan yg berbeda dengan wo lain , sekali lagi thakyou PRIDE ORANIZER ko ajie , ci melva dan crew lain kalian luar biasaaa , kami & keluarga sangat puas dengan pelayanan dari kalian . Terimakasih sudah membuat dan mewujudkan acara pernikahan dita dan arjanggi sesuai yg kami impikan . Sukses terus untuk PRIDE ORGANIZER !! Pride Trusted and Recommended !
    06 February 2018 | Bride at Handy & Villi Wedding

    Kalian Luar Biasa!!!

    Mau bilang pride terbaik tapi kita belum coba pakai wo lain karna baru merid sekarang.. Tapi yang kita rasain emang kalian terbaik dan luar biasa.. Detail banget perhatiannya.. Selalu mikirin pengantinnya gimana2.. Tempat konsultasi yang bikin nyaman.. Sampai hari H semua berjalan dengan baik dan teratur sesuai planning.. Wo ya tepat waktu! Itu paling penting buat pengantin, karna telat setengah jam aja semua schedule uda berantakan pasti.. Pokonya Pride amazing dan membantu sekali mewujudkan semua mimpi kita untuk hari H menjadi kenyataan.. Thank you so much Pride..
    30 January 2018 | Bride at Ardhimas & Pauline Wedding

    Superb

    Pertama cari” wedding planner ga kepikiran yang lain sih..ga tau kenapa langsung mutusin pride aja waktu nemu di bridestory. Pertama ketemu Ko Ajie langsung aja ngerasa ok deh cocok nih kayanya.. Kami berdua adalah pasangan yang nentuin ini itu last minute bukan jauh jauh hari tapiiii menuntut hasil yang perfect dan beda dari yang lain.. Ko Ajie dan tim mampu banget bantu memenuhinya. Mereka hobi banget ngejar” kita supaya cepet mutusin ini itu hahahaaaa maafkan kami yang sangat bikin ribet. Tiap ada kepikiran apa gitu trus langsung share ke group langsung dibales pasti oleh salah satu dari mereka, padahal biasanya malem” banget. Pas hari H aduhhh kami sama sekali ga mikirin apapun, mereka keren banget siapin semuanya. Pinter juga jaga mood, ingetin ini itu, pagi” udah kasih coklat mood booster.. Buat para bride to be, ga usah mikir dua kali deh buat pake Pride Organizer. Thank you Ko Aji, Ci Melva, and all team! Sukses selalu ya!!!
    28 January 2018 | Bride at Alvin & Diella Wedding

    you guys are awesome

    so satisfied with PRIDE, they are very professional and detailed. They took care of the bride and groom and their respective families very well. Don't ever worry about not being on schedule, they are very precise about timing. PS : they can dance really well. You should ask them to dance if you choose to hire them :p. Special thanks for the dancing lessons !

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Basically, PRIDE services divided to 2 categories: 1. D-DAY FUNCTION D-Day function is the most basic function of PRIDE. We'll become your partner to make sure your wedding successful beautifully. We'll do the rundown, vendor technical meeting, family technical meeting, time management, provide D-Day properties, and we’ll help even your little needs on your D-Day. 2. PLANNER FUNCTION Planner function is one of PRIDE services that cover up almost everything in your wedding preparations. We'll do D-Day function, make the conception, budgeting, vendor filtering, scheduling, assistance, and appointment behalf yours. So, you just have to sit down and receive the reports from us. 3. FULL PLANNER Function FULL PLANNER function is the most of PRIDE services that cover up everything in your wedding preparations. Basically we’ll do PLANNER function plus we give you one personal assistant to maintain your progress every time. We’re also do help you for preparing your invitation process, such as RSVP*, labeling, even do the courier* for you. So, we’ll do everything for you.
    Do you support or cater to any specific religions?
    No, we give our service for all the people equally.
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    We have do many weddings from privately, small size, and big size wedding. Also from standing into table set wedding party. We'll do the wedding as you wish.
    How many weddings do you plan a year?
    We have done many weddings since our established in 2011. We trust that our service is excellence based on our experienced.
    Do you plan weddings internationally?
    Yap, we'll plan your wedding anywhere you want as long as we can :)
    How soon should I book your services?
    We can plan a wedding in a month time, but for a better result, we suggest to do a plan since a year before.
    What is required for booking your services?
    Kindly contact us and we will give you the information for booking our services.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We give our service since you wake up and end it when the party is over.
    How to contact PRIDE Organizer?
    Easy! Just contact us by phone: Ajie 081 1218 2810 Irene 081 2204 888 32 Melva 0899 7000 248
    What service do you provide?
    Full planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please contact us to 08112182810 for making an appointment. Thank you.
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We can coordinate any number of guests you want.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English & Chinese
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Cianjur, Jakarta, Bali, Tasikmalaya, etc
    How far in advance should your client make a booking?
    Anytime you want but it will be better as far as you can.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, PayPal, Cheques, Cash
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We start from the day bride & groom wake up in the morning until the end of the wedding reception.
    When was your business established?
    PRIDE is an event and wedding organizer that founded on August 2011 in Bandung. It begun when one of the founder, Ajie, had to organize his friend wedding. So, he asked Anne to help him for organizing that wedding. Based on his experience organizing an event from 2006, he built PRIDE Organizer
    What is your payment terms?
    30% for a down payment and the rest 70% is 2 weeks before your wedding date.
    What makes your services unique?
    • You are in an expert care. We have an experienced crew to support your wedding. We do invest in people and we believe an excellent service is based on the quality of the people. • You won’t miss every detail. We have a system that makes every detail in our care, so you won’t miss anything in your biggest day. • 24/7 service care. If you need anything or want to discuss anything, you can contact us any time you want. • A memorable and different wedding. We want makes your wedding memorable for you, your family, and of course your guest with our different concept so the memories will remain forever. • Competitive price. We have a competitive price with our same class competitor organizer.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Certified Wedding Specialist by Beautiful Weddings Worldwide
    Address
    Cikawao Permai Kav. B1/1 Bandung 40261 West Java Indonesia 40261
    Location(s)

    Hello Groom and Bride to be, Congratulation for finding each other and you are just one step away to celebrate your big day. We are a bunch of people who love to create your wedding dreams come true and love to see our couple smile from their heart. We could position our self as your best friend and your professional partner. Just give us a chance and we will give you the best moment of your life. Because PRIDE is a PROFESSIONAL organizer with a DiFFERENT concepts and DEPENDABLE services.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.