All Categories
United States
All Cities
All Budgets

Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
vendors you've ever been involved with

PRIDE Organizer Review(s)

47 Review(s), sorted by :
Latest Review

Dita

Interviewed by Bridestory

23 March 2017 | Bride at Henry & Dita Wedding

Hari Pernikahan Berjalan Sangat Baik Berkat Crew Pride yang Sangat Profesional!!

Bersyukur banget untuk acara wedding kami.. Awalnya kami berpikir untuk pakai WO atau tidak karena acara pernikahan itu begitu-begitu saja.. Banyak teman juga kerabat yang bisa membantu mengatur acara. Lalu pada suatu event wedding exhibition, kami bertemu beberapa vendor WO, namun saya dan suami tidak berpikiran untuk pakai WO. Namun pada saat bertemu dengan Pride, suami saya mendapatkan penjelasan yang baik mengenai WO dan memutuskan untuk menggunakan jasa WO. Dan keputusan itu adalah keputusan yang sangat tepat. Acara kami yang panjang dan melibatkan banyak keluarga sangat rapi dan baik. Selain resepsi dan acara pemberkatan kami pun ada acara adat batak yang harus dilewati. Untunglah dengan crew yang sangat professional semua dapat berjalan dengan baik. Bahkan hasil kerja nya bukan hanya kami saja sebagai pengantin yang merasakan, namun keluarga kami juga puas sekali. Terutama orang tua kami, baru kali ini setelah menikahkan 3 anak lainnya merasa rileks.. Dan tamu-tamu juga banyak yang memuji Pride.

Henry

Interviewed by Bridestory

23 March 2017 | Groom at Henry & Dita Wedding

Excellent!!!

Excellent adalah satu kata yang paling cocok untuk menggambarkan Pride! Sesuai namanya, konsep wedding yang dibuat Pride benar-benar membuat kami bangga akan tiap proses pernikahan kami. Banyak tamu kami memuji konsep acara Pride yang out of the box, inovatif, dan kreatif. Salut buat semua crew dari Pride yang bukan saja ramah dan enak diajak bekerja sama, namun juga sabar, fleksibel, bahkan rela melakukan extra mile. Pokoknya all out banget deh! Buat kamu-kamu yang bingung cari WO, jangan ragu-ragu deh, pilih yang terbaik.. pilih Pride!

Shelvy

Interviewed by Bridestory

23 March 2017 | Bride at Landry & Shelvy Wedding

Pride Is The Best!!!

Awalnya bingung banget urusin wedding yang super duper menyita waktu. Takut ga beres lah, takut acara berantakan, dan lain lain.. Lalu ketemu dengan Ko Ajie yang baik, teliti, dan detail banget. Pas hari H terbukti memang tim ini kompak, ramah, sopan, dan gesit banget! Pokoknya top banget deh! Acara wedding aku berjalan lancar banget berkat tim Pride yang solid banget. Pokoknya buat yang baru mau married, Pride helpful banget dan menjawab semua kekhawatiran kita. Sukses terus ya untuk Ko Ajie & tim! Pertahankan terus kekompakan kalian.. Ramahnya crew Pride gak ada yang nandingin lho!! Cap 2 jempol deh!!
14 March 2017 | Bride at Erick & Luciana Wedding

We Wouldn't Regret for Choosing PRIDE

PRIDE Organizer really care with their client. They're like having a Doraemon pocket , which has everything in it. They're also quick in responding and finding solution if there is something happen outside the rundown. The employees are very kind & work cohesively in team. Essentially, we wouldn't regret by choosing PRIDE for organizing our wedding day. "May PRIDE success always"

Bena

Interviewed by Bridestory

14 March 2017 | Bride at Ernest & Bena Wedding

Puas Banget dengan Service nya PRIDE!

Pokoknya kalau ada yang wedding, aku pasti rekomendasiin PRIDE karena kita puas banget dengan service nya! Mama papa ku terus-terusan muji PRIDE dan bilang kalau belum pernah ada wedding organizer yang service nya sebagus PRIDE. Bestmen aku juga pada bilang baru pertama kali lihat wedding organizer yang sebagus PRIDE, bahkan wedding organizer gede pun belum ada yang service nya sebagus pride. Thank you thank you!

Lita

Interviewed by Bridestory

14 March 2017 | Bride at Helli & Lita Wedding

MANTAB ABIZ!

Buat yang bingung cari vendor wedding, enggak perlu bingung lagi! Langsung aja ambil paket wedding dari PRIDE, dijamin ok! Thanks a lot Ajie & crew untuk pelayanan nya di wedding kita. Kami puas dengan pelayanan kalian di wedding kita, dan vendor-vendor yang terlibat semua luar biasa. Kalian juga mampu mengatur orang tua aku yang kaku banget dan susah diatur. Thanks banget yaa dari kami dan keluarga.. tidak ada yang complain! Maju terus PRIDE Organizer, sukses selalu! God bless you all.

Wedding Planning

What wedding planning services do you offer?
Basically, PRIDE services divided to 2 categories: 1 D-DAY FUNCTION D-Day function is the most basic function of PRIDE. We'll become your partner to make sure your wedding successful beautifully. We'll do the rundown, vendor technical meeting, family technical meeting, time management, provide D-Day properties, and we’ll help even your little needs on your D-Day. 2. PLANNER FUNCTION Planner function is one of PRIDE services that cover up almost everything in your wedding preparations. We'll do D-Day function, make the conception, budgeting, vendor filtering, scheduling, assistance, and appointment behalf yours. So, you just have to sit down and receive the reports from us.
Do you support or cater to any specific religions?
No, we give our service for all the people equally.
What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
We have do many weddings from privately, small size, and big size wedding. Also from standing into table set wedding party. We'll do the wedding as you wish.
How many weddings do you plan a year?
We have do many weddings since our established from 2011. We trust that our service is excellence based on our experienced.
Do you plan weddings internationally?
Yap, we'll plan your wedding anywhere as long as we can :)
How soon should I book your services?
We can plan a wedding in a month time, but for a better result, we suggest to do a plan since a year before.
What is required for booking your services?
Just meet us directly and we'll do the talk.
How many hours are included on the day of the wedding?
We give our service since you wake up and end it when the party is over.
How to contact PRIDE Organizer?
Easy! Just contact us by phone: Ajie 08112182810 Anne 08112132208 Hendy 081573004005
What service do you provide?
Full planning
What sort of planning do you cover?
Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
What is your primary expertise?
Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
Does a client need to schedule an appointment?
Yes Please contact us to 08112182810 for making an appointment. Thank you.
Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
We can coordinate any number of guests you want.
Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
Yes English.
Do you provide services in other cities or countries?
Yes Bali.
How far in advance should your client make a booking?
Anytime you want but it would be better as far as you can.
What payment systems are available for your business?
Bank transfer, PayPal, Cheques, Cash
How many hours are included on the day of the wedding?
From the day you wake up until the end of the wedding reception.
When was your business established?
PRIDE is an event and wedding organizer that founded on August 2011 in Bandung. It begins when one of the founder, Ajie, have to organize his friend wedding. So, he ask Anne to help him for organizing that wedding. Based on his experience organizing an event from 2006
What is your payment terms?
30% for a down payment and the rest 70% is 2 weeks before your wedding date.
What makes your services unique?
• You are in an expert care. We have an experienced crew to support your wedding. We do invest in people and we believe an excellent service is based on the quality of the people. • You won’t miss every detail. We have a system that makes every detail in our care, so you won’t miss anything in your biggest day. • 24/7 service care. If you need anything or want to discuss anything, you can contact us any time you want. • A memorable and different wedding. We want makes your wedding memorable for you, your family, and of course your guest with our different concept so the memories will remain forever. • Competitive price. We have a competitive price with our same class competitor organizer.
Please list, if any, your business' past achievements and awards
Certified Wedding Specialist by Beautiful Weddings Worldwide
Address
Cikawao Permai Kav. B1/1 Bandung 40261 West Java Indonesia 40261
Location(s)

PRIDE is an event and wedding organizer that founded on August 2011 in Bandung. Being a PRIDE means you have to be PROFESSIONAL, DIFFERENT, and DEPENDABLE. It's described on each person team member characteristic. So, in other words, we have the quality to make your event success. It's a PROFESSIONAL organizer with a DIFFERENT concepts and of course DEPENDABLE services. Don't hesitate to count on us for making your event success and unforgettable.

This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.