All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (6)
  • projects (123)
  • reviews (150)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    PRIDE Organizer Review(s)

    150 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    sandra julia
    11 October 2021 | Bride at Nixon Sandra Wedding

    The best organizer you could ever find

    Ko ajie⁩ & ci melva, saya Nixon sama sansan mau ucapin special thanks buat semua bantuannya dari awal rencana sampe akhir acara kemarin ya. Persiapannya ga sebentar dan kami banyak banget request yg ga biasa hahaha. Tapi thankyou pride udah bisa provide semuanya dengan sangat amat baik melebihi ekspektasi kami. Buat semua crew yang udah membantu kami kemarin juga terima kasih banyak bantuannya, dari keluarga kami bilang bagus banget pride servicenya. Mereka sangat ngerasa acara kemarin dimudahkan banget, beda sama acara2 lain katanya hahaha. Special thanks juga buat semua crew yg banyak di belakang layar dan ga banyak bertemu kami dan keluarga. Kami juga mau say thanks ke kalian para runner, gate, fnb, anak2 family dan semua crew2 yg bertugas. Sorry juga kalo dari kami dan keluarga ada salah atau ada kurang ke kalian ya. See u when we see u. With love, Nixon & Sandra
    alvonsius alvendo
    11 October 2021 | Groom at Alvendo & Monica Wedding

    Amazing and super friendly organizer

    Pride Organizer sudah membantu kami dari awal planning pernikahan kami hingga hari H. Semua plan dan rundown yang disiapkan oleh Pride disusun dengan sangat baik dan diperhitungkan waktunya dengan presisi sehingga walaupun ada sedikit kendala yang terjadi di luar kendali team Pride pada saat hari H tetapi semua acara inti dapat berjalan dengan baik. Seluruh anggota team sangat ramah dan cekatan membantu kami berdua dan semua anggota keluarga serta para undangan yang membutuhkan bantuan. Terutama bride dan groom dibantu dengan sangat intimate yang membuat kami merasa dibantu oleh sahabat dan keluarga kami sendiri. Overall kami sangat puas dengan performance dari Pride Organizer.
    Budi Ong
    01 September 2021 | Groom at Budi & Jesica Wedding

    Perfect Wedding

    Sangat sangat puas dengan jasa pride sebagai wedding organizer. Dari sebelum wedding bener2 udah banyak bantu cari2 vendor dan sabar banget tiap kali kita minta tolong apapun. Eksekusi hari H sempurna, ga ada masalah sama sekali, semua sesuai jadwal dan prosesnya super lancar. Super recomended untuk yang perlu jasa WO.
    Christian Dimas
    26 August 2021 | Groom at Dimas & Inggrid Wedding

    Great Experience!

    Thank you for helping us plan our wedding. Even it didn't go as we originally planned due to the pandemic situation, but everything went smoothly and was taken care of professionally.
    mellania wong
    22 June 2021 | Bride at Kelly & Mellania Wedding

    THUMBS UP!

    Kalian luwarr biasa! super excellent service! Ga nyesel pilih Pride sebagai WO kita! Ditengah tengah perubahan perubaban situasi yang begitu membuat kita panik, tapi ko Ajie and ci Melva tetap berusaha membuat kita ga panik! thank you so much tetap buat kita tenang...\n\nTeam Pride juga super helpfull banget, super gesit, super rapih dan yang terutama super friendly banget orang-orang nya! Di ingetin terus dari seblom hari H supaya ga ketinggalan... di bantuiin ini itu..\n\ndan.... ON TIME dong semuanya!! and I am very satisfied with their team! YAY!!!!! \n\nTHANK YOU SO MUCHHH FOR HELPING US!
    NiJun Chang
    21 June 2021 | Bride at Nico & Nia Wedding

    Amazing service!! ❤️

    Di tengah pandemi gini, kalo ga pake PRIDE gatau deh gimana acara kami. Dari sebelum hari H sudah dipersiapkan semua, H-2 ada perubahan peraturan pun acara kami masih bisa di-handle dengan sangat sangat sangat baik. Saya pribadi sebagai orang yang ga suka repot dan pokoknya tau beres, benar2 terbantu, semua urusan beres amazingly. LOL Ketika hari H pun timnya solid dan cekatan. Pihak keluarga juga sangat terbantu karena ada tim khusus yang handle masing2 keluarga. Sangat detail dan sangat profesional. Walaupun buat Ko Ajie dan Ci Melva ini pekerjaan profesional, kami merasa kayak teman karena pembawaan yang friendly dan santai, tapi tetap profesional. Kami juga diberi rekomendasi vendor yang sesuai budget, namun tetap dengan kualitas yang sangat baik. Big thanks to PRIDE, tanpa kalian acara pernikahan kami ga akan berjalan dengan sempurna dan mulus. Love from Nico & Nia ❤️❤️❤️

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Basically, PRIDE services divided to 2 categories: 1. D-DAY FUNCTION D-Day function is the most basic function of PRIDE. We'll become your partner to make sure your wedding successful beautifully. We'll do the rundown, vendor technical meeting, family technical meeting, time management, provide D-Day properties, and we’ll help even your little needs on your D-Day. 2. PLANNER FUNCTION Planner function is one of PRIDE services that cover up almost everything in your wedding preparations. We'll do D-Day function, make the conception, budgeting, vendor filtering, scheduling, assistance, and appointment behalf yours. So, you just have to sit down and receive the reports from us. 3. FULL PLANNER Function FULL PLANNER function is the most of PRIDE services that cover up everything in your wedding preparations. Basically we’ll do PLANNER function plus we give you one personal assistant to maintain your progress every time. We’re also do help you for preparing your invitation process, such as RSVP*, labeling, even do the courier* for you. So, we’ll do everything for you.
    Do you support or cater to any specific religions?
    No, we give our service for all the people equally.
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    We have do many weddings from privately, small size, and big size wedding. Also from standing into seating wedding party. We'll do the wedding as you wish.
    How many weddings do you plan a year?
    We have done many weddings since our established in 2011. We trust that our service is excellence based on our experienced.
    Do you plan weddings internationally?
    Yes, we'll plan your wedding anywhere you want.
    How soon should I book your services?
    We can plan a wedding in a month time, but for a better result, we suggest to do a plan since a year before.
    What is required for booking your services?
    Kindly contact us and we will give you the information for booking our services.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We give our service since you wake up and end it when the party is over.
    How to contact PRIDE Organizer?
    Easy! Just contact us by phone: Ajie 081 1218 2810 Melva 0899 7000 248
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We can coordinate any number of guests you want.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    Anytime you want but it will be better as far as you can.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We start from the day bride & groom wake up in the morning until the end of the wedding reception.
    When was your business established?
    PRIDE is an event and wedding organizer that founded on August 2011 in Bandung, and now we're ready to help you anywhere you need us.
    What is your payment terms?
    30% for a down payment and the rest 70% is 1 week before your wedding date.
    What makes your services unique?
    • You are in an expert care. We have an experienced crew to support your wedding. We do invest in people and we believe an excellent service is based on the quality of the people. • You won’t miss every detail. We have a system that makes every detail in our care, so you won’t miss anything in your biggest day. • 24/7 service care. If you need anything or want to discuss anything, you can contact us any time you want. • A memorable and different wedding. We want makes your wedding memorable for you, your family, and of course your guest with our different concept so the memories will remain forever. • Competitive price. We have a competitive price with our same class competitor organizer.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Certified Wedding Specialist by Weddings Beautiful Worldwide
    Address
    Cikawao Permai Kav. B1/1 Bandung 40261 West Java Indonesia 40261
    Location(s)
    Bandung​.​Jakarta​.​Bali​.​Surabaya​.​Semarang

    Hello Groom and Bride to be, Congratulation for finding each other and you are just one step away to celebrate your big day. We are a bunch of people who love to create your wedding dreams come true and love to see our couple smile from their heart. We could position ourself as your best friend and your professional partner. Just give us a chance and we will give you the best moment of your life. Because PRIDE is a PROFESSIONAL organizer with a DIFFERENT concepts and DEPENDABLE services.
    https://www.instagram.com/p/CUow4vGBpBi/
    https://www.instagram.com/p/CUe2OGTB16Z/
    https://www.instagram.com/p/CUcKtlrhwkJ/
    https://www.instagram.com/p/CSJdj6HBiK-/
    https://www.instagram.com/p/CSGxmYGhGJR/
    https://www.instagram.com/p/CSEK-faB2MR/
    https://www.instagram.com/p/CP8E0bchYse/
    https://www.instagram.com/p/CP7cWN-hV2A/
    https://www.instagram.com/p/CP0QEWUB8PX/
    https://www.instagram.com/p/CPCzf8_hUVT/
    https://www.instagram.com/p/CPAS_PKBDes/
    https://www.instagram.com/p/COxCzBBBCnm/