All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (45)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    PlanMyDay Wedding Organizer Review(s)

    45 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Anasthasia Apririanty Tjuatja Dharma
    05 July 2022 | Bride at Anasthasia & Ferry Wedding

    Testimoni (Wedding Ferry & Anasthasia, 2 Juli 2022)

    Terimakasih banyak ko darren, tantri, ko eric, katherin, feli serta semua tim PMD yg bekerja penuh totalitas dan kekeluargaaan. Thasia dan keluarga sudah merasa tim PMD sebagai saudara yg selalu siap membantu sehingga acara berjalan lancar dan menjadi sangat berkesan. Terus bekerja dan berkarya lebih baik lagi ya. Semoga PMD kedepannya makin sukses...😊😊😊
    Novellita
    04 June 2022 | Bride at Andri & Novel Wedding

    Best choice

    Pertama kali tau PMD dari bridestory karena liat review nya bagus jd mulailah kita kontak dan janjian ketemu. Jujur kita ga langsung deal dan coba ketemu beberapa vendor wedding planner, tapi akhirnya pilihan jatuh ke PMD ini karena dirasa paling cocok dan ngobrol sama Ko Darren nya jg enak. \nThanks to Ko Darren & Tantri yg selama proses pemilihan vendor selalu dibantu kontak dan ditemenin ketemu. Buat kita ini hal yg penting karena kita jd tau apa yg harus ditanya dan gimana milih vendor2 yg tepat, ya meskipun memang ga semua vendor yg dipilih memuaskan tapi Ko Darren mau bantu jembatani komunikasi dan sampai akhirnya acara kita selesai dengan lancar.\nThank you PMD ❤️
    Levina Mahardhika C
    03 June 2022 | Bride at Yansen & Levina Wedding

    The best wedding organizer!

    Thank you Plan My Day WO for bringing to life the fairy tale wedding we've always dreamed of ❤❤❤ Terimakasih sudah mengasuh kita setahun ini! Bener2 happy bgt akhirnya ketemu PMD! Dari awal cari wo, kita nyari yg terstuktur dan detail dan hanya PMD yg memenuhi ekspektasi kita 👏👏👏 Berkat PMD kita ketemu vendor2 terbaik, dan semua hal yg kita suka dan gasuka bs tersampaikan ke vendor terkait sehingga hari H hampir semuanya perfect! Setiap ketemu vendor ditemenin dan dicatat juga semua detailnya. Prewed, sangjit, wedding day semua disiapin dgn baik. Semua crewnya ramah, helpful, dan gercep. Jadi kita bisa menikmati semua rangkaian acara, ga perlu worry apa yg hrus disiapin habis ini. Keluarga juga happy dan merasa terbantu bgt 😊😊😊 Thank you so much PMD! We wish you a great success...
    Kevin Jonathan
    25 January 2022 | Groom at Kevin & Yesisca Wedding

    Wedding Kevin-Yesisca

    Terima kasih banyak untuk tim PMD WO, terutama Ko Darren & Eric, yang sudah banyak membantu kami dari persiapan sampai acara berjalan dan selesai. Terimakasih udah membantu, untuk PMD team koordinasinya sangat baik dan terstruktur jg dengan baik sehingga kami punya spare waktu yg baik jg. Kru nya baik-baik & ramah dan jg aktif. Bukan hanya kami yg puas tp keluarga jg puas dengan cara kerja PMD. \nTerimakasih Plan My Day udah jd bagian penting dalam pernikahan kami. Semoga sukses selalu 😊😊🙏🙏\nPMD emg super recommended buat pasangan yg mau nikah 👍
    melisa haeryono
    29 December 2021 | Bride at Steve & Melisa Wedding

    Hello PMD!!

    WO ter the besssttt!! \nWO yang cepat tanggap dgn berbagai pertanyaan dari kita, humble, banyak kasih ide dan saran,siap sedia kapan pun kita butuhkan mau pagi siang sore mlm tetep stay tuned, pokoknya kalian luar biasaaaaa! \n\nMakasih Ko Darren, Eric, Agnes n semua kru yang udh bantu mewujudkan pernikahan impian kita.. 🧡 \n\ngak ada kata2 lain lagi selain \"THE BEST WEDDING ORGANIZER! \"
    Stephanie
    14 November 2021 | Bride at Andreas & Stephanie Wedding

    THANK YOU SO MUCH PMD FOR MAKING OUR SPECIAL DAY!

    Terima kasih tim PMD udh ngebantu banget kita dari awal banget sampai hari H! Awalnya kita bingung banget mau bagaimana bentukan weddingnya kaya gimana tapi thanks to PMD team, especially for Ko Darren and Ka Desmon Dari coba bantu semuanya bahkan sampai perintilan terkecil dan akhirnya bener2 jadi kenyataan semuanya di hari H. Selalu siap siaga membantu kita, bahkan di saat ada kesulitan sekalipun, kita gak pernah ditinggal sendirian. Pokoknya PMD Crew THE BEST lah!!

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning, Fine Dining Planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Venue selection,  Reception planning,  Ceremony planning, Pre Wedding Arrangement, Personalized Vendor Planning, Overseas Remote Planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding, Garden Party Wedding, Modern Chinese Wedding, Catholic wedding ceremony, Christian wedding ceremony, Chinese Table Dining (Cia Ciu) Reception
    Does a client need to schedule an appointment?
    , as we currently available to meet at any place, according to the client's preferable time
    Do you provide services in other cities or countries?
    We have been to Jakarta, Karawang, Bogor, & Sukabumi. Other Cities or Countries will be fine too, don't hesitate to contact us..
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 persons to 2000 guests
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    , other than our primary language (Indonesia), We are also Fluent in Written & Spoken English
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for the client to contact us would be 8-15 months prior to the wedding. But should the client need a service urgently, simply call us to discuss your upcoming wedding event.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All our services are for a Whole Wedding Day, starting from the early morning till drop..
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    30% non-refundable Down Payment after confirmation of the contract, 35% remaining fee - Two Months before the Wedding Day, And the final 35% remaining fee - One Week before the Wedding Day
    When was your business established?
    PlanMyDay was Established in 2016. However, Our wedding planning experience had started way back since 2014.
    What makes your services unique?
    We will always give a personalized service for each client, coz we know that every couple is different in terms of needs, desires, likes, & so on.. And the most important thing of all, each of them will always have the "ideal wedding concept", So We'll do our best to make that Ideal concept, a.k.a your Dream Wedding, comes true.. Many people said that preparing a wedding event is hugely stressful. But rest assured, because our innovative & friendly wedding planning experts are here. Preparing a wedding will never be this fun & easy..
    Address
    By Appointment 40172
    Location(s)

    Plan My Day is a Wedding Planner & Organizer, based in Bandung, Indonesia; Our Passion is creating extraordinary celebrations; Our Promise is to deliver the highest level of personalized service to each client; Our Goal is to make your dream wedding come true; Coz We believe that Extraordinary Weddings don’t just happen, they are planned.... Every Couple has a great Love Story, we would be honored to tell yours.. Reach us at: 0878-2558-3501 Eric 0812-203-6778 Darren 0811-226-8687 Yordi

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.