All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (1510)
  • reviews (1135)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Ohana Enterprise Review(s)

    1135 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    LYSTIA AGNES
    28 February 2024 | Bride at NICO RICARDO HERYANTO & LYSTIA AGNES DWIYANTHI Wedding

    Haloo

    Kak Rahma dan seluruh tim marketing Ohana Enterprise. Terima kasih atas bantuan dan bimbingan nya selama penentuan awal, koordinasi antar vendor, sampai technical meeting dan pada akhirnya hari acara berlangsung. Tim kak rahma ga pernah lepas tangan ketika ada masalah di beberapa vendor sebelumnya sehingga d ganti thankyou kak vendor nya okeoke punya! Kebetulan di awal saya dan nico memang tidak terlalu ribet soal vendor mana yang oke, karna dipilihkan juga dari Ohana. Tapi dari pilihan tersebut terbukti dan teruji bahwa walaupun dipilihkan tp semuanya terbaik, bukan kaleng-kaleng mantul
    FLORY SEPTIANA
    25 February 2024 | Bride at LIM LOO FONG & FLORY SEPTIANA RIZALY Wedding

    Siang semua..

    Thankyou to all vendors that had been completing our wedding day yesterday.. Everything run smoothly and beautiful.. Thank you to: Indyra Mahariko to gather all vendors Pak Yoko - Gran Melia to provide the best venue & hotel services Kennixson WO very very organized and well prepared Ohana Entertainment Best MC that can light up the mood & Best singer + musician that can play our song request very beautiful Candra - Cawan Decor to decorate the place so pretty And also Kevin - Khayalan Pictures to capture every single the moments we had yesterday Thank you very much everyone ❤❤❤
    SAMUEL BASRI
    25 February 2024 | Groom at SAMUEL BASRI & ERIKE Wedding

    KEREEN!!

    Halo thankyou buat semua vendor vendor yang membantu acara saya dan Erike menjadi seperti kemarin hehe mungkin gak semua berjalan lancar, tapi overall almost Perfect Thankyou Ohana Putri Salsabila sudah followup dan maaf kalo suka bawel hehe Thankyou Team WO Ci Widya sudah bantu kita bikin acara berjalan dengan lancaaarrrr Thankyou BALTIMORE Ka Nesi sudah kasih banyak bonusss! Makanan gausa di ragukan lagi haha Dekorasi juga sangat keren! Thankyou De Flourish Bang Joe & Bu Mardiati, Dekorasinya bagusssss dan sesuai apa yang kita mau, mungkin ada beberapa small things yang kelewat atau tidak sesuai, Tapi its okeee 90% VERY SATISFIED Thankyou DeGay Entertain Dewi sudah memeriahkan acaraa kami dengan MC hebohhh dan Team Musik yang keren! Thankyou Ohana Picture sudah buatin Foto foto dan video yang pasti nya keren keren haha Thankyou NAFIRI BAY BALLROOM Bu Lissa buat semua team yang terlibat, maaf kalo sedikit telat selesai nya hehe Pokok nya semua nya KEREN! Kemarin Acara Lancar biarpun ada sedikit drama drama haha
    HERMAN GUNAWAN
    20 February 2024 | Groom at HERMAN GUNAWAN & CINDY LORENTCIA Wedding

    Halo

    Terimakasih semuanya🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kami sekeluarga juga minta maaf jika ada kesalahan selama ini ya Sukses untuk kita semuanya, dan semoga sehat selalu🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    ARI TRI NAWATI
    20 February 2024 | Bride at MECHAEL STALLONE & ARI TRI NAWATI Wedding

    thankyouuu

    Terimakasih semuanya atas bantuan dan kerjasamanya dari awal sampai akhir khususnya buat Kak Reni, Bu Nita, Kak Andre, Ko Justin, Mba Tari, Ko Ari sehingga acara pernikahan kami bisa berjalan dengan sukses Semuanya the best 👍🏻 Gak salah pilih ohana and all vendor yg udah bantuin aku ini karena profesional dan bisa diandalkan Sukses terus buat semuanyaa 🎊
    APRILLY JANE
    20 February 2024 | Bride at ANDREAS KENNY HARTONO & APRILLY JANE AILEEN Wedding

    ohanaa

    Hallo semuaaa time to wo dan vendor, terimakasih banyak udh bantuin kita dari awal sampe selesai. Thankyou bgtt. Smoga sukses selalu yaaaa semuanyaa. Godblessyouu!! 🙏🏻🤗🫶🏻

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception
    What settings does your venue provide?
    Indoor,  Outdoor covered,  Outdoor not covered
    Please describe more details on the venues that you have
    Ohana Enterprise is a company that provides wedding packages. Our offices are in Tangerang, Jakarta and Bali. Ohana Enterprise has several exclusive buildings. Also we have a choice of buildings in West , North , South and at Central Jakarta. We provide building, ranging from intimate to 2000 invitations. Ohana Enterprise provides complete packages, include Buildings, Catering, Decorations, Wedding Cakes, Bridal, Photos & videos, Entertainment, and Wedding Organizer. With experience handling approximately 500 couples a year, Ohana works with several of the best-choice vendors. We are ready to handle your best day and a lifetime with the best quality and price we provide for our Client. Realize your wedding dream with us, Ohana Enterprise.
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Hotel,  Private villa/ residential
    Minimum and maximum number of guests
    300 Persons to 2000 Persons
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    No
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Asian,  Indonesian - , Western
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you allow outside liquor?
    With corkage fee
    Is there any corkage fee?
    Yes
    What type of other services do you also provide?
    Decoration,  Catering,  Entertainment,  Hair & makeup,  Photography,  Videography,  Wedding Cake,  Guest accommodation,  Honeymoon
    Do you offer valet parking?
    Yes
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    What makes your services unique?
    Ohana Enterprise is a one-stop wedding solution. We provide wedding packages with reasonable price.
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time to contact us would be 12 months prior to the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    Down payment Rp 10.000.000; 10% one month after down payment; 15% three months after down payment; 25% six months after down payment; 25% nine months after down payment (- Rp 10.000.000)
    When was your business established?
    Our business was established in 2014.
    Service(s)
    Address
    Jalan Ts. Jaya, Bojong Nangka No.8, Klp. Dua, Tangerang 15810
    Location(s)

    We provide ALL IN ONE Wedding Package on many Venues in Tangerang and Jakarta. You can choose your favorite venues which will be located around your place. We give you the easiness to determine a proper place for your Perfect Day and get a complete package

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.