Find Vendors based on:
Search For Vendors
All Categories
United States
All Cities
All Budgets

Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
vendors you've ever been involved with

Ohana Enterprise Review(s)

64 Review(s), sorted by :
Latest Review
14 February 2017 | Bride at Bella & Fendi Wedding

Thank You Ohana

Gedung yang kami pilih Ahava Hall bagus dan lokasi strategis. Paket yang disediakan Ohana ok, yang handle kami sangat ok dan sangat membantu dalam segala hal. Terima kasih untuk team Ohana Kalau secara keseluruhan, kami sangat senang dengan Decornya karena berkat dekorasinya ruangan gedung Ahava Hall dirubah bagus sekali. cateringnya juga enak enak, entertaiment seru menghibur, foto vidonya juga okey, Acara keseluruhan berjalan dengan lancar. Thank you all
13 February 2017 | Bride at Hermawan & Michelle Wedding

Recommended banget

Venuenya di Ahava Hall oke, bagus decornya, puas banget, wedding cakenya okelah, photo-video oke, aktif dilapangan, photoboothnya oke, Bridalnya oke, suka gaunnya keliatan mewah hehe, wedding carnya oke, baik drivernya, mobilnya juga bersih dan decornya bagus Thank banget buat Ohana Enterprise udah bantu banyak di wedding aku, puas dengan pelayanannnya pokoknya hehehe
08 February 2017 | Bride at Febi & Hendry Wedding

okelah

thank Ohana Enterprise wedding di Venue ICE BSD, gedung oke, decornya bikin ballroom jadi mewah, bagus hehe, cateringnya enak, entertaiment udah oke dan menghibur, tapi soundnya aja pertama agak kurang kedengeran, wedding cake nya oke sih, enak juga kuenya, photo-vidio agak kurang menurutku, photobooth oke ya, Bridalnya mey-mey makeupnya bagus aku sukaa bikin pangling... hehehe
07 February 2017 | Bride at Evi & Sandi Wedding

Recommended banget

pilih Venue Unity Ballroom untuk acara pernikahan saya, gedungnya bagus nyaman, Cateringnya enak-enak, decorationnya bagus merubah gedungnya jadi cantik hehehe, dan Entertaimentnya sangat menghibur tamu, photo-vidionya juga bagus dan aktif pas diacara.. puas banget dengan pelayanan Ohana Enterprise sangat membantu .. thank yaa
06 February 2017 | Groom at Adrianto & Nabila Wedding

overall oke

Secara keseluruhan sih kami berdua puas dengan pelayanan acara pernikahan kami. Gedungnya oke sesuai dengan yang dibayangkan hehe, kita pake gedung ICE BSD. untuk decor bagus, kami puas dengan hasilnya, semua sesuai budged yang dikeluarkan hehe, Cateringnya semuanya enak-enak. entertaimentnya menghibur okela, photo-vidionya juga oke, photoboothnya bagus, wedding carnya bersih,bagus. overall oke, puas pokoknya hehe, thanks Ohana Enterprise
30 January 2017 | Bride at Stephen & Yuni Wedding

thanks

Thanks Ohana wedding tanggal 7 januari 2017, gedungnya di Ahava Hall oke,decornya sesuai keinginan banget, puas dengan hasil decornya,untuk cateringnya enak-enak semua ga masalah, entertaimentnya juga bagus, cukup menghibur , wedding cakenya juga bagus, bridalnya makepnya oke, wedding carnya bagus,decornya sesuai tema, drivernya aman. overall ok..

Venue

What activities are suitable in this venue?
Religious ceremony,  Reception
What settings does your venue provide?
Indoor,  Outdoor covered,  Outdoor not covered
Please describe more details on the venues that you have
Ohana Enterprise Ballroom is a company that has a large selection of wedding halls in Tangerang, Jakarta, and Bali. We have a building located in Serpong area, namely ICE BSD which is the largest and most exclusive building in Indonesia, enough to accommodate 10,000 guests. Ohana Enterprise also provide a building located in the heart of Gading Serpong Tangerang, Unity Ballroom that belong to one of Ohana Enterprise's chairman. In West Jakarta, we have adequate Ahava Hall that accomodates up to 1,300 guests and has an easy highway access. If you're planning an outdoor wedding with an amazing view, Our Bracha Villa in Uluwatu, Bali, might be your best choice. It's an exclusive venue that accomodates up to 300 people. Imagine how you declare your vow on the top of a cliff with breathtaking exotic view of the beach Balangan. We also offer high quality and best price wedding packages that cover Food & Beverages, Decoration, Entertainment, Wedding Cake, Wedding Car, Bridal, Photo & Video, and Wedding Organizer. We are ready to be your best partners to capture the happiest day of your life.
What type of venue(s) do you offer?
Banquet hall/ ballroom,  Hotel,  Private villa/ residential
Minimum and maximum number of guests
300 Persons to 1000 Persons
Do you offer an onsite wedding consultant?
No
What types of cuisine does your venue specialize in?
Asian,  Indonesian - ,  Other
Do you allow outside catering?
No
Do you allow outside liquor?
Yes , With corkage fee
Is there any corkage fee?
Yes
What type of other services do you also provide?
Decoration,  Catering,  Entertainment,  Hair & makeup,  Photography,  Videography,  Wedding Cake,  Guest accommodation,  Honeymoon
Do you offer valet parking?
Yes
Is there handicap access?
Yes
Do you have liability insurance?
No
What makes your services unique?
Ohana Enterprise is a one-stop wedding solution. We provide wedding packages with reasonable price.
How far in advance should your client make a booking?
the most ideal time to contact us would be 12 months prior to the wedding
What payment systems are available for your business?
Bank transfer, Credit card payment, Cash
What is your payment terms?
Down payment Rp 10.000.000; 10% one month after down payment; 15% three months after down payment; 25% six months after down payment; 25% nine months after down payment
When was your business established?
Our business was established in 2014.
Service(s)
Address
Jalan Ts. Jaya, Bojong Nangka No.8, Klp. Dua, Tangerang 15810
Location(s)

We provide ALL IN ONE Wedding Package on many Venues in Tangerang and Jakarta. You can choose your favorite venues which will be located around your place. We give you the easiness to determine a proper place for your Perfect Day and get a complete package

This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.