All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (929)
  • reviews (588)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Ohana Enterprise Review(s)

    588 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Edo Grace
    18 January 2022 | Client at Edo & Grace Wedding

    Hallo Semua.....

    Terimakasih banyak sudah membatu acara kami dari pagi sampai selesai .. Kalian semua sangat membantu dan keluarga besar kami juga bila semuanya kru baik, ramah, dan saling membantu.Semoga sukses ya semuanya .. Tuhjan Berkati
    Shendy Venessa
    14 January 2022 | Client at Shendy & Venessa Wedding

    Haloo OHANA

    Haloo OHANA, Aku dan Shendy mengucapkan banyak terimakasih sudan membantu dari awal sekali sampai hari Wedding. Acaranya jadi seru banget sukses banget kemarin. Tamu2 jg pada bilang sekornya bagus, lagu2nya juga sadis asik2 sih. Oh yang paling puas sama Vendor bridalnya dan picture. make upnya bagus sekali banyak yang puji, dan hasil foto2 pas prewed keren2 banget. pas wedding day dari kak ole keren bangettttt!!! Sorry kalo ada salah2 kata selama ini, maaf jg kalo banyak komplen. Tapi kita puas banget untuk semuanya. kalian bener2 gak usah diraguin lagi! Sukses ya Ohana!!
    Aris Shervy
    13 January 2022 | Client at Aris & Shervy Wedding

    Thankyou so much ohana

    Thankyou bangettt, keluarga saya bilang sangat ngerasa terbantu banget dengan adanya kalian. Decor juga bagus bangettttt jujur deh melebihi espektasi aku. Makanan nya juga enak banget. Puas banget deh sama cateringnya. Thankyou yaa untuk semuanya. sukses ya kalian!
    Chris Merry
    12 January 2022 | Client at Chris & Merry Wedding

    Halo Semuanyaaaaaaaa!

    Thankyou ya buat semuanya, acara bisa berjalan dengan lancar bersyukur banget dengan persiapan yang agak repot karna aku dan chris beda kota. tapi semuanya bisa lancar di hari H!. Thankyou buat ohana dan team yang udah bantuk prepare dari awal sampai selesai. aku gak akan bisa tanpa kalian, vendor2 ang turun jg keren2 banget.untuk semuanya maaf ya kalau aku, koko dan keluarga ada salah kata dan perbuatan dalam acara yang sengaja atau tidak sengaja. Semoga kita sehat selalu ya. With Love, Chris dan Merry
    Adji Vinky
    10 January 2022 | Client at Adji & Vinky Wedding

    Penuh Berkat

    Hallo Team Ohana. Terimakasih sudah membatu acara kami. gaun nya pun cantik sekali ditambah dekorasi yang sangat bagus. kami mohon maaf bila ada kesalahan yang seganja maupun tidak sengaja dari pihak saya dan keluarga, sukses terus buat ohana.
    yudhi Putra
    29 December 2021 | Client at Yudhi Wedding

    Ohana Bandung The best

    Hallo selamat siang, kita berdua mau ngucapin terimakasih banyak buat team ohana yang mau bantu acara kita sampai selesai. gak nyangka banget sii pelayanan nya the best banget. fast respon juga, orang nya asik2 bangettt deh Puji Tuhannya dari mulai acara sampe beres acara ga ada miss sama sekali. The best lah pokoknya untuk Ohana dan team!

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony
    What settings does your venue provide?
    Indoor
    Please describe more details on the venues that you have
    Ohana Enterprise is a company that provides wedding packages. Our offices are in Tangerang, Jakarta and Bali. Ohana Enterprise has several exclusive buildings. Also we have a choice of buildings in West , North , South and at Central Jakarta. We provide building, ranging from intimate to 2000 invitations. Ohana Enterprise provides complete packages, include Buildings, Catering, Decorations, Wedding Cakes, Bridal, Photos & videos, Entertainment, and Wedding Organizer. With experience handling approximately 500 couples a year, Ohana works with several of the best-choice vendors. We are ready to handle your best day and a lifetime with the best quality and price we provide for our Client. Realize your wedding dream with us, Ohana Enterprise.
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom
    Minimum and maximum number of guests
    300 Persons to 2000 Persons
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    No
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Asian
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you allow outside liquor?
    Yes
    Is there any corkage fee?
    Yes
    What type of other services do you also provide?
    Decoration
    Do you offer valet parking?
    Yes
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    What makes your services unique?
    Ohana Enterprise is a one-stop wedding solution. We provide wedding packages with reasonable price.
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time to contact us would be 12 months prior to the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    Down payment Rp 10.000.000; 10% one month after down payment; 15% three months after down payment; 25% six months after down payment; 25% nine months after down payment (- Rp 10.000.000)
    When was your business established?
    Our business was established in 2014.
    Service(s)
    Address
    Jalan Ts. Jaya, Bojong Nangka No.8, Klp. Dua, Tangerang 15810
    Location(s)

    We provide ALL IN ONE Wedding Package on many Venues in Tangerang and Jakarta. You can choose your favorite venues which will be located around your place. We give you the easiness to determine a proper place for your Perfect Day and get a complete package

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.