All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (29)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9
    Aulika & Rifqi Engagement by NiccaAulika & Rifqi Engagement by Nicca
    Aulika & Rifqi Engagement by NiccaAulika & Rifqi Engagement by Nicca
    +9
    Nicca & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Yesha & Prass Wedding by NiccaYesha & Prass Wedding by Nicca
    Yesha & Prass Wedding by NiccaYesha & Prass Wedding by Nicca
    +10
    Nicca & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Fika & Haryo Wedding by NiccaFika & Haryo Wedding by Nicca
    Fika & Haryo Wedding by NiccaFika & Haryo Wedding by Nicca
    +16
    Nicca & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Mercy & Lutfhan Engagement by NiccaMercy & Lutfhan Engagement by Nicca
    Mercy & Lutfhan Engagement by NiccaMercy & Lutfhan Engagement by Nicca
    +10
    Decoration & Lighting
    Alya & Fikri Akad Wedding by NiccaAlya & Fikri Akad Wedding by Nicca
    Alya & Fikri Akad Wedding by NiccaAlya & Fikri Akad Wedding by Nicca
    +13
    Nicca & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Chyntia & Ampuh Microwedding by NiccaChyntia & Ampuh Microwedding by Nicca
    Chyntia & Ampuh Microwedding by NiccaChyntia & Ampuh Microwedding by Nicca
    +9
    Nicca & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Adyzka Qur’an Recitation by NiccaAdyzka Qur’an Recitation by Nicca
    Adyzka Qur’an Recitation by NiccaAdyzka Qur’an Recitation by Nicca
    +5
    Decoration & Lighting
    Outdoor Wedding  by NiccaOutdoor Wedding  by Nicca
    Outdoor Wedding  by NiccaOutdoor Wedding  by Nicca
    +8
    Nicca & 3 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Mega Iskanti Quran Recitation by NiccaMega Iskanti Quran Recitation by Nicca
    Mega Iskanti Quran Recitation by NiccaMega Iskanti Quran Recitation by Nicca
    +13
    Nicca & 3 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Nicca Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Aulika Desthahrina Nareswara
    21 October 2020 | Bride at Aulika & Rifqi Wedding

    Stunning Decoration with 5 Star Service

    Aku adalah salah satu bride-to-be korban pandemi :D Acara lamaranku harus pindah venue H-1 minggu dikarenakan PSBB Jakarta. Decor yang udh disiapin Nicca di venue awal harus berubah total karena venue yang baru beda ambience banget. Tapi Nicca selalu punya solusi dan berhasil mewujudkan dekorasi dengan waktu hanya 1 minggu. Walaupun waktunya mepet tapi hasilnya sangat memuaskan! Salah satu vendor yang paling banyak dipuji sama tamu2! Sangat puas dengan pelayanan Nicca dan hasil produknya yang beneran bagus! Will recommend this vendor decoration to any bride-to-be out there!
    Alya Nadhira
    21 October 2020 | Bride at Alya & Fikri Wedding

    Out of words

    Baru H-2 bulan nentuin vendor untuk decoration dan Alhamdulillah dijodohkan sama Nicca. Super thankful kepada Mba Meshki dan Mba Natasha yang ngebantuuuuuuu banget dan super pengertian dari perubahan lokasi yang awalnya di venue, ke rumah, lalu memutuskan kembali ke venue dalam H-6 hahaha. As expected, PERFECT. Sesuai yang ada digambaranku.. gamau menggunakan banyak properties yang bikin kaku, jadi minta Nicca pergunakan semua properties yang udah ada di venue with lush of flowerssssssss and it turns out so beautiful huhu. Gamau move on, rasanya mau bikin acara terus dan di decor sama Nicca haha. Much love from us. Semoga kita berjodoh lagi dilain waktu dan acara!!
    adyzka
    21 October 2020 | Client at Adyzka marshalivia Wedding

    5/5⭐️

    Selalu puas dengan decor dari nicca, pertama kali di decor waktu lamaran, terus pengajian pra nikah dan siraman terus baru baru ini decor untuk acara tasyakuran kehamilan. Always beyond my expectations sih. Belum lagi owner nya kak meskhi yang super baik dan ramah. Decornya selalu rapih, cantik dan gak monoton. Walaupun udah sering decor pake nicca tapi semua decor nya vibe nya tetep beda beda. Thankyou nicca and kak meskhi yang sudah selalu mempercantik acara ku dengan decor decornya:)
    Jenny Kartika
    25 May 2020 | Bride at Peter & Jenny Wedding

    Trusted and recommended!

    Di tengah kebahagiaan sekaligus kebingungan dalam persiapan pernikahan kami, hanya vendor dekor yang cepat kami putuskan. Nicca aja! Awalnya lihat di instagram, diskusi lalu ketemuan. Namanya mba Meskhi, yang mau banget dengerin dan mengerti maunya kita gimana dan bantu untuk direalisasikan jadi dekor wedding kita yang begitu cantiknya dan tanpa perlu cemas lagi semuanya OK sesuai yang kita mau (malah ditambahin hehe :) Padahal beberapa minggu sebelum hari-H dengan dadakan perubahan kita, tetap saja bisa bantu dan open. Para tamu, WO, keluarga juga ikut terkesan dan bilang bagus. Venue jadi 'hidup' dengan properti yang ada + kreasi dekornya yang buat kita happy. Terlebih mba Meskhi juga punya koneksi yang baik sehingga venue pun turut percaya, yang tentunya menguntungkan juga buat kami. Terima kasih mba Meskhi Nicca, luar biasa! -Hallf Patiunus, 070919-
    Badzlina Anindyka
    10 April 2020 | Bride at Badzlina & Ikbar Wedding

    Dekor Akad Resepsi Nicca terbaik ❤️

    Waktu lagi bingung nentuin dekor buat akad resepsi karena beberapa pilihan yang belum sreg, tiba2 senior ku nawarin dekor Nicca ini. dari awal ketemu Teh Meskhi sbg ownernya Nicca, udah langsung percaya kalau dekor nya bakalan bagus. Waktu itu memang Nicca baru banget mulai, tapi pengalaman Teh Meskhi di dunia dekor ini udah ga diragukan lagi, hasilnya bagus semua, ga cuma bikin template, tapi beneran niat ngikutin apa yang kita mau. Dekornya didesign sesuai kepengen kita banget. Dan bener aja, salah satu vendor terbaik waktu nikahan ya dekornya Nicca ini. Aku dan suami, juga keluarga besar dan tamu suka dan puas sama hasilnya. Teh Meskhi dan Nicca terbaik ❤️
    Audrey Muchlisa
    10 April 2020 | Bride at Audrey & Dipo Wedding

    Beyond Expectation

    Initially, i planned to have Nicca only for my engagement and the decor that Kak Meskhi brought us was unreal! It was super beautiful that all our family (even neighbours) complimented a lot!!! Then decided to have Nicca again for my quran recitation and akad! One of the best decision i’ve made my whole life❤️. I’m a client with tons of request, but Kak Meskhi noted them all very well! For my akad, i requested javanese modern look and the flower color theme should be soft but vibrant. Was very hard to choose color combo but in the end again, i was brought to tears by the final look! It was pouring rain a bit on the akad day making everything feel more sacred and beautiful! 💖💖💖💖 Thankyou so much Kak Meskhi and team! And i just can’t stop recommending Nicca to all my bride to be girls😘

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Event concept & design,  Event décor,  Event planning
    When was your business established?
    July 2018.
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes We try to never come to a meeting emptyhanded. With that being said, even before our first meeting, we do site visits to ensure the client we know what we are going to deal with on the event.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Modern,  Romantic
    What makes your services unique?
    Our main goal is to make the wedding as personalized as it can be, within any budget our clients have prepared. So we do our designs based on research, both from the client’s preferences and also from the venue’s potentials.
    Do you offer consultations?
    Yes We love helping our clients create the wedding of their dreams. We offer discussions starting from the elements of the traditions used to the color palette of the wedding which helps in deciding the shades of the uniform to the combination of the flowers
    Do you provide sample arrangements?
    No Instead, will provide a detailed image of all the flowers that will be used for your event.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes We also accept inquiries from Jakarta as we also have a team ready to serve our clients.
    Address
    Jalan Rambutan no. 11 40114
    Location(s)

    We specialize in making a unique and personalized wedding. Our decoration is based on research. High-end quality with moderate budget will be our main goal in every project.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.