All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (19)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Moist Decoration Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    sahira humaira
    20 August 2021 | Bride at Sahira & Yodie Wedding

    Best decor so far

    Thank you for moist decor for your hard work, decoration that made my engagement party beautiful and aesthetic. Your the best
    Astrid Allyssa Amalia
    19 August 2021 | Bride at Astrid & Brian Wedding

    Beautiful decoration

    Terima kasih untuk Moist Decoration karena sudah menyempurnakan akad nikah kami dengan dekorasinya yang sangat manis dan indah. Semoga sukses selalu!
    Dita Putri Adila
    08 July 2021 | Bride at Dita & Bimo Wedding

    Astonished by the result! ✨

    I can't explain how much I love my engagement overall decoration. Hanya request ke Moist Decor ingin lavender theme because its my fav colour and they made it happen!! To manage the ballroom looks very lilac and lavender, from the first layout langsung suka and always came with idea and solutions. Every guest at my engagement party complimented the decoration of the ballroom 😍 Thank you for being part of my wedding journey, Moist Decor's professionalism exceed my expectations! 💜💜
    Alifia Fara Maharani
    06 July 2021 | Bride at Alifia & Harry Wedding

    Exceeded Our Decor's Expectation!

    Dari awal meeting, Tim dari Moist Decoration ini udh solutif bgttt dgn kasih opsi-opsi dekor yang ngecover request-request kita yg lumayan ribet. Dari segi harga, bener-bener paling masuk akal dan sesuai bgt sama hasil yg kita dapetin. Moist Decoration paid a great attention to even the smallest details in the decoration. Thank you, Moist Decoration! Your work of art perfected our E-day!
    Tiara Sae
    29 June 2021 | Bride at Tiara & Byan Wedding

    Beautiful & just what we need!

    Suka sekali dengan decor dari Moist Decoration. Dari awal meeting bicarakan konsep yang di inginkan sampai hari H semuanya sempurna. Thank you mas Davin & Team!
    Nabilah Yandini
    28 June 2021 | Bride at Vito & Nabilah Wedding

    Elegant

    Sangat beryukur dipertemukan dengan tim dekorasi yang super oke, baik, ramah dan fast respon. Awalnya agak ragu, tp tim moist sangat bisa meyakinkan keraguan aku. Dekorasinya sesuai banget sama yg aku inginkan simple, ga pasaran tp elegant. Tim moist sangat bisa diajak diskusi, mereka sangat menerima saran dan masukan serta menjawab semua kegalauan aku ahaha. Saat tim moist kasih sketch bener2 blm kebayang sm aku tp aku pasrah aja. Pas dekor di h-1 aku udh bener2 percaya aja bahwa mereka akan memberikan yg terbaik. dann... pas di hari H aku bener2 speechless gabisa berkata apa2 selain bagus banget dekornya, CANITIK!! pokoknya sesuai apa yang aku ekpetasikan bahkan lebih. Warna colour palette ya jg sesuai apa yg aku mau dan designnya jauh lebih bagus dr yg aku inginkan. Pokoknya aku & keluarga puas bgt bahkan banyak tmnku yg bilang dekornya super cantik. So thankyou tim moist, udh bisa bikin dekorasi cantik di hari specialku. Seee youuuu <3

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event concept & design
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Modern
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    What is your payment terms?
    Booking fee IDR 500.000, DP 50%, D-7 Full Paymenet. Payment can't be refund
    Address
    Matraman, Jakarta Timur 13150
    Location(s)

    Modern Traditional • Rustic Modern etc. We always provide new design for your memorable day

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.