All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (933)
  • reviews (45)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Luxe Voir Enterprise Review(s)

    45 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    06 March 2019 | Bride at Ervan & Ninny Wedding

    Perfect!

    Thank you for Tasha & team yang telah membantu dalam mensukseskan resepsi kami! Tasha sangat baik dan informatif.. wedding band nya juga menyanyikan semua lagu dengan bagus sekali! semua tamu saya puas dan bilang suara penyanyi nya bagus sekali 😍 sound system yang digunakan juga mengeluarkan suara yang jernih dan tidak mengalami kendala sedikit pun! Gak menyesal menggunakan jasa Luxe Voir sebagai wedding band kami ☺
    15 February 2019 | Groom at Kenny Kristella Wedding

    Recommended Entertainment

    Saya sebagai groom mengucapkan tetima kasih yg sebesar besar nya kepada luxe voir entertainment, mereka sangat profesional, seluruh lagu yg dibawakan sangat sesuai dgn tema yg kita inginkan, kualitas dari vocalist sampai dgn seluruh personil band nya sangat bagus sekali, dari segi sound sampai crew yg bertugas sangat profesional Bagi kalian yg mau wedding nya di isi oleh entertainment profesional, kalian wajib memakai luxe voir sebagai salah satu dream wedding kalian Sukses terus utk luxe voir entertainment. GOD Bless 🙏🙏🙏🙏
    07 February 2019 | Client at Harry & Fiona Wedding

    Recomended Entertainment

    Sbg wedding planner yg groom and bride nya ga tinggal di Indonesia jujur aja agak susah utk nunjukin portfolio vendor2. Tp kebetulan dulu pernah dtg ke resepsi tmn yg pake Luxe Voir & lgs suka bgt sama entertain nya, berkesan bgt.. Pertama kali saya contact, , Luxe Voir respon dgn cepat & ramah.. Yg paling bikin tenang, Luxe Voir ini (Olympic) bnr2 menguasai sisi entertainment nya, yaitu tau alat2 musik, dan tau lagu2 jg jenis genre nya serta bisa jelasin utk org ga yg terlalu paham sama musik (menurut saya ini penting bgt!!).. Komunikasi jg sangat baik, bs ikutin kemauan bride spt apa, mau melayani request lagu dan mereka bs kasi masukan tanpa memaksa ke penganten, mrk jg blg utk liat video mrk dulu sblm memutuskan utk pakai mrk.. Jd kita bs tau kira2 nanti dapetnya bakal kyk apa.. Luxe Voir ini salah satu vendor yg sangat membantu ketika client saya resepsi kmrn, uda ga pusing lg hrs mikirin lagu dll.. MC nya mrk jg hebat and seru bisa bikin suasana ga boring saat sitting party kmrn (biasanya suka boring kan klo makan duduk gt).. Recomended Entertainment utk para calon pasangan pengantin lain yg mungkin saat ini masi bingung untuk cari vendor entertainment :)
    02 February 2019 | Bride at Astrid & Bagus Wedding

    Great performance!

    Thankyou Luxe Voir, keren bgt performance nya, teamnya sangat profesional, semua request kami bisa dipenuhi dengan baik, overall we’re so satisfied, thank you!
    20 January 2019 | Bride at Stenly & Melissa Wedding

    Wonderful collaboration!

    Thank youu luxevoir!! We were stunned and very satisfied with your performances & voices. Great collaboration and choices of songs. Specially, Thank you Ompi for everything! You guys r AWESOME!
    19 January 2019 | Bride at Ericfernaventure Wedding

    Superb!

    Thank you Olympic n team for providing us the best service ever. All the musicians are top of the line. Proffesional, beautiful voice. Ga ada deh yang namanya kesakitan denger entertainment d wedding. I experienced that before and it’s not nice. Thanks for making sure to sing all my requested songs as well. Super recomended buat ALL yg lg cari entertainment :)

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band,  Other Acoustic
    What is the size of your musical ensemble?
    1-40 persons
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Blues,  Classic rock,  Country,  Folk,  Gospel,  Hip hop,  International,  Jazz,  Oldies,  Orchestra,  Pop,  R&B/Soul,  Reggae,  Rock,  Funk,  Punk rock,  Big band,  Latin,  Swing,  Motown,  Dance,  Cultural - Javanese
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  International
    What services do you offer?
    DJ,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals,  Dance performance,  Ceremony music,  Karaoke services
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Manado, Bali, Malaysia
    Do you have your own equipment?
    Yes
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Lighting,  Microphones,  Sound/PA system,  Projector
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance would be a great advantage for the client and for the service provider as well to ensure the scheduling and managing the details
    What is your repertoire?
    Classic love songs, Top 40, Jazz, Blues, Oldies
    What rate do you usually charge at?
    We have different packages. We usually provide our service for 2-hours
    What is your usual attire?
    Basically anything depends on client's request
    What makes your services unique?
    We provide thematic live music entertainment from jazz, top40, country folks, oriental, house music, DJ, traditional music, etc. All based on request.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% Down-Payment to bind the date. The rest must be paid 1 week before the event date.
    When was your business established?
    Luxe Entertainment established since 2007
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Performing in Monophone Jazz Festival, Malaysia, performing in Ismail Marzuki Jazz Festival 2017
    Entertainment (DJ)

    What music genres are in your collection?
    Soulful house,  Hip hop, Classic disco,  Trance,  Jazz,  EDM,  Nu disco,  Electronic,  Lounge,  Progressive,  Chill out,  Techno,  Top 40,  Dub/reggae,  RnB,  Dubstep,  Deep house,  UK Garage,  House
    What music genres are in your collection?
    Soulful house,  Hip hop, Classic disco,  Trance,  Jazz,  EDM,  Nu disco,  Electronic,  Lounge,  Progressive,  Chill out,  Techno,  Top 40,  Dub/reggae,  RnB,  Dubstep,  Deep house,  UK Garage,  House
    Is there a limit to the number of songs that can be requested?
    No but normally 30 songs is enough for a wedding
    Do you have a replacement DJ in case you become unavailable on the event day?
    Yes of course we have replacement up to 10 DJs
    Do you have a minimum time to DJ for?
    1 hour
    Do you bring your own equipment?
    Yes we have dj equipment. also you can add for a sound system
    Are there any special equipments included in your service?
    Lighting,  Sound system
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta, Bali, Surabaya, Bandung
    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian, Chinese Mandarin
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Other International
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes Yes (please give details if any)
    How far in advance should your client contact you?
    6 months in advance would be great, but if they must, the latest they can contact us 1 week before D-DAY.
    What rate do you usually charge at?
    Usually for profesional MC rate, we start at IDR 2.500.000,-
    What is your usual attire?
    Basically anything depending on client's request.
    What is your mc style during a wedding?
    Depending on client's request
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% down-payment once deal to bind the date. Rest 50% at least 3 days before D-DAY
    When was your business established?
    Our business started way back in 2007
    Address
    Kalideres 11510
    Location(s)
    Jakarta​.​Singapore​.​Surabaya​.​Bali

    We provide professional MC and session player for Wedding, Event, Gathering, etc

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.