All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (63)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 7

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    KittyCat Entertainment Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    03 August 2018 | Groom at Stephanie Sofian Wedding

    Thank you Kitty Cat

    Suka sekali dengan performance dan penampilan dari kitty cat entertainment, musiknya jazzy banget, suara vokalisnya mantap, team responsif dan friendly, ga nyesel deh pilih vendor ini. Really recommended ! Thank you so much kitty cat

    Vendor Reply

    03 August 2018
    Sama2 mas nelwan.. Tenkyu yah udah mau mempercayakan ke kami.. happy wedding yaa pak dan bu dokter...
    01 July 2018 | Groom at Rama Wedding

    Really Recommended

    Contact person by WA mbak Fanie responsif banget, sangat ramah, baik bangeet, dan sangat membantu kita2 para calon pengantin biar ga pusing2 ngurusin soal entertainment. Semuaaaa dibantu di urusin. Team Kitty Cat juga semua baik2 walaupun ga sempet ketemu tapi mereka main dengan baik dan sama sekali ga ngecewain. Soal penampilan? Kaya yg udah ditulis sebelum ya SAMA SEKALI GA MENGECEWAKAN! Mereka main bagus bangeeet, hampir semua lagu yg di request mereka mainin dengan super apikkkk. Wedding song dikemas dengan elengant dan kekinian. Sampe2 dipelaminan tanpa sadar goyang2 sendiri ikutin lagu yg lagi mereka mainin. Makasih banyaaak kitty cat, super recomme ded dan super happy wedding kami bisa diiringin dengan musik keren dan indah kalian.

    Vendor Reply

    01 July 2018
    Terima kasih banyak mas Rama dan mba Yella.. iya kemaren kita ga sempet foto bareng yah.. trima kasih bnyak dan semoga mas Rama dan mba Yella langgeng sampe kakek nenek yaahhh aminnnn...
    19 March 2018 | Bride at Syfa & Shahrizal Wedding

    Vendor Music <3

    Having them as one of my best vendor in my wedding day! Thankyou very much, dear Kitty & team for ur beautifull voice & performance. Aku dan mas ichal sekeluarga suka dan puas sm penampilannya, taamu ku banyak yg comment katanya music nya jazzyyy bangeeet. Sesuai dengan permintaan tema musik yang dipengengin bride to be, ditambah Kitty ngakomodir lagu-lagu fav yg di request bride&grooms nyaaaa. Super thankyou so muchhhhh yaaaaa, Kitty & team. Recomended❤️

    Vendor Reply

    19 March 2018
    Thank You So Much mba Syfa & Mas Ichal , Happy Ever After yaa mba
    11 February 2018 | Bride at Icha&brian Wedding

    Terimakasih atas kerjasamanya

    Terimakasih atas kerjasamanya untuk tim kittycat entertainment, tim yg profesional yg mampu memikat semua yg hadir dengan iringan musik yg berkolabolarasi dengan indah, terimakasih semoga semakin suksed

    Vendor Reply

    12 February 2018
    Hatur nuhuh pisaann mba icha..
    13 June 2016 | Bride at Rheza Wedding

    Recommended

    Fast response, kordinasi yang baik dan tidak sulit (bahkan waktu itu by phone aja), bisa memilih komposisi alat musik sesuai kebutuhan, lagu yang aku dan suami suka juga mostly dibawain, suara penyanyinya bagus (kami pilih penyanyi pria) dan harga relatif terjangkau dengan kualitas yang baik. Tidak mengecewakan :)
    06 June 2016 | Bride at CA-GB Wedding

    Recommended Vendor

    Flexible banget dari mulai harga, band arrangementnya, terms pembayarannya, dan mba fani nya bersahabat banget, jadi enak ngobtolin perncanannya dari awal. Recommended!

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Duet,  Quartet
    What is the size of your musical ensemble?
    2 performers to 10 performers
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Jazz,  R&B/Soul,  Funk,  Gospel,  Big band,  Rock,  Swing,  Classic rock,  Oldies,  Dance,  Pop,  Reggae,  Blues
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  R&B/Soul
    What services do you offer?
    DJ,  Ceremony music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Vocals,  Cocktail hour music
    Do you have your own equipment?
    Yes
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system,  Other Other (please specify)
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    1 month before your special day
    What is your repertoire?
    jazz, soul, pop, rock alternative and RnB
    What rate do you usually charge at?
    We charge per packages, depends with the clients needs, give us a call for the details
    What is your usual attire?
    Formal Dress
    What makes your services unique?
    we played top 40's music and twist it with jazz arrangements or if you liked it, we could do it in any other kind of arrangements
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, Credit card payment
    What is your payment terms?
    20% on contract signing, 80% 1 day before D-Day
    When was your business established?
    We played professional music and perform at weddings, cafes and events since 2006, but we established our business since 2013
    Can I pick my own players formation?
    Of course you can, in fact, we encourage you to do so, because for your special day, we wanted you to have something different.
    Can I have special song request?
    You can. Just give us your playlist and tell us how you want it. We can make a special arrangement just for you.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you accept Credit Card Payment?
    Yes.. effectively this May 2018 we accept credit card payment
    Are these prices negotiable?
    Of course.. Don't hesitate to contact us and we will give you our best price..
    Address
    Jalan Diwangsa IV no.11A Nusa Indah Residence 16154
    Location(s)

    KittyCat Entertainment adalah konsultan entertainment untuk hari special anda. Kami menghadirkan performers untuk acara spesial anda, big band, full band, accoustic, chambers, atau formasi yang anda inginkan. Sound system dan juga MC dapat kami hadirkan untuk anda. Konsultasikan kebutuhan anda, dan kami akan memberikan solusi dan biaya terbaik untuk anda. Kami hadir di JaBoDeTaBek. Kami menerima pembayaran menggunakan Credit Card melalui Bridestory Pay.. And our price list is still negotiable.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.