All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (8)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Littlecloud Event Organizer Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Jefferson Axelius
    08 October 2021 | Groom at Jeff & Cia Wedding

    Recommended EO

    Got a recommendation from my brotha and found this EO. I wanna say thank u for making my wedding more special. It was a great moment. My wife got worried about situation of this pandemic but u guys made them like everything will be ok haha thanks a lot for the service!

    Vendor Reply

    14 October 2021
    Dear Mr. Jeff, thank you for your kind review! It means a lot to us. Wishing you always have a great day!
    Merry Chrisanta
    04 October 2021 | Bride at Kevin & Merry Wedding

    Sangjit / lamaran

    Wah trnyta littlecloud uda ada di bride story juga ya skrng, wktu itu blm ada hahaha tau littlecloud krna liat ads nya di ig ku & lg ada promo pas itu.. ini eo gokil sih, ga neko2, gapake ribet aplg buat kita yg lg byk kerjaan kemarin. Kesel bgt, ga si koko ga teamnya jago bikin aku & doi ku luluh hahahhaa fam ku jg blg seneng sma little cloud. Luv bgt!

    Vendor Reply

    08 October 2021
    Hi kak Merry! Thank you so much for your honest review! Senang bisa terlibat dalam moment spesial kalian! ❤️
    Vania Marcella
    04 October 2021 | Bride at Vania & Joy Wedding

    Testimoni Juni 2021

    Little cloud ok bgt. Dr awal sy hub utk skdr tny2 sj tp responnya welcome, pdhl saat itu blm fix hehe. Price yg di ksh bnrn affordable & cocok sm kita. Kerja nya ok & cepat, tersusun jg. Smoga makin sukses ya ko Hen & team little cloud, senang bs ktmu kalian 😄

    Vendor Reply

    08 October 2021
    Hi kak Vania, terima kasih atas penilaiannya! Sebuah kehormatan bagi kami bisa mendapat kepercayaan kalian! ❤️
    Luzy Huang
    03 October 2021 | Bride at Luzy & Rendy Wedding

    Profesional WO

    Thanks little cloud sudah bantu kita siapin acara sangjit bulan lalu, walau ada kendala dikit tp tanggung jwb team nya besar & cukup professional, pdhl problem nya ga yg trlalu gmn. Surprisingly, ownernya juga super friendly, buat kita sangat2 nyaman utk discuss apapun. Pokoknya big thanks to ko Henry & team.

    Vendor Reply

    08 October 2021
    Halo kak Luzy! Terima kasih atas review & kepercayaannya telah menggunakan Littlecloud EO, kami akan lebih meningkatkan pelayanan kami kedepannya! ❤️
    Hensty Pandey
    01 October 2021 | Client at Hensty & Hardy Wedding

    Wedding Anniversary

    Thank youu Littlecloud eo, seneng bgt pas liat hasilnya sangat sesuai dgn yg saya request. Padahal bener2 dadakan bikin acaranya, salut sama ownernya walaupun msh muda tapi sangat inovatif dan terlihat selalu update mengikuti perkembangan jaman👍🏻👍🏻👍🏻

    Vendor Reply

    08 October 2021
    Dear Ms. Hensty, terima kasih sudah mempercayakan perayaan Anniversary kalian kepada kami! ❤️
    Maria Angeline
    01 October 2021 | Bride at Maria & Steven Wedding

    Wedding

    Thankyou so much ko Henry dan team, sempet ada drama kalau married di tunda karena ppkm tapi ko Henry sabar banget bantuin kita :D, sukses selalu Littlecloud..

    Vendor Reply

    08 October 2021
    Hi Kak Maria, thank you so much for your kind review! ❤️

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    30 to 1000 guests.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    The ideal time is about 6 months, but we are attainable too to help prepare your day in our fastest time which is about 30 days.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    When was your business established?
    Littlecloud was established in the bustling city of Jakarta in 2017 and we are available now for Jabodetabek.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full day service until the event is over.
    What is your payment terms?
    Minimum 30% for the down payment, and the rest payment is 1 - 2 weeks before your day.
    What is required for booking your services?
    Kindly contact us to get our clear information about the booking service.
    How to get in touch with us?
    You can contact us by WhatsApp at (+62)895-3435-34808 (free consultation) or go to our website at www.littlecloudeo.com for immediate digital service.
    Address
    Jalan Ternate No 2A, Cideng, Gambir 10110
    Location(s)

    Littlecloud merupakan EO berbasis pengembangan teknologi dari PT. Kreasi Inovasi Bangsa dan memiliki layanan asistensi platform digital yang cepat, fleksibel dan customizable untuk menjawab setiap tantangan dan kebutuhan client. Sesuai dengan tagline kami yakni "Make Event Accessible For Everyone", Littlecloud ingin setiap pasangan bisa mewujudkan pernikahan impian yang premium namun tetap affordable. Littlecloud siap membuat setiap moment Anda menjadi lebih bermakna bersama kami!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.