All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • Product (1)
  • reviews (102)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    La Oficio Entertainment Review(s)

    102 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Dwitya Ambarwaty
    25 October 2020 | Bride at Angga & Ambar Wedding

    Recommended Vendor for Entertainment Music

    Very grateful to be able to find a music vendor like La Oficio. Tidak di recommended oleh siapa2, karena kita memang sudah sangat ribet dengan persiapan pernikahan kita di dua tempat yang berbeda. However, when I first encountered La Oficio's performance on YouTube, my husband and I immediately clicked on this vendor. Tanpa keraguan dan pikir panjang, akhirnya kita meminta La Oficio untuk bergabung sebagai salah satu vendor di acara resepsi pernikahan kita. Dan ternyata, tidak mengecewakan! Kita sangat puas dengan performance La Oficio, para tamu undangan baik yang muda sampai lanjut usia juga sangat menikmati hiburan musik dipernikahan kami. Tidak hanya itu, beberapa teman kami yang merupakan calon pengantin juga menghubungi kami untuk menanyakan tentang Vendor Music yang kami gunakan kemaren... So, Terima Kasih banyak untuk Mas Ian dan Tim La Oficio yang sudah memberikan yang terbaik pada acara resepsi pernikahan kami. Music, suara dan semua tim very friendly and helpful. I hope we can meet and work together at other times and events.

    Vendor Reply

    26 October 2020
    Terima kasih banyak Mba Ambar dan Mas Angga. Kami senang sekali bisa turut menjadi bagian dari hari bahagiamu. Sampai bertemu di kesempatan lain ya \ud83d\ude0a\ud83d\ude4f\ud83c\udffb Stay safe!
    Adeline Pannadhika
    09 October 2020 | Bride at Ronald & Adeline Wedding

    PROFESIONAL, SUPERB VENDOR

    SO THANKFUL nemu La Officio dari Bridestory! Pelayanannya profesional banget dari awal perencanaan, pemilihan lagu, instrumen & penyanyi, super duper helpful & flexible, especially in this difficult time. Can't thank you enough. Wedding band nya semua BAGUS, singernya suaranya bagus, musiknya juga bisa ikut menyesuaikan, bisa bantu kasih insights pilihin lagu yang pas juga, aransemen pop, jazz, akustik juga bagus, suka banget pokoknya. Thank you so much La Officio, Mas Iyan!

    Vendor Reply

    09 October 2020
    That\u2019s a very kind of you, Kak Adel. Kita juga sangat berterima kasih atas kepercayaannya pada kami untuk mengisi musik di hari spesialnya. Sesi 1 dengan nuansa jazz yang kental dan sesi 2 dengan pop groovy vibes. We certainly loved all the songs you picked! See you around, Kak Adel dan Kak Ronald!
    JP Wedding Enterprise
    20 September 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    Outstanding & Professional

    It was very fun working with La Oficio! Iyan was very professional & great taking his part. Not only have an Excellent team that brought fun vibes, he knows very well what songs to recommend & mix with our client's picked songs. Overall the atmosphere on our client's intimate wedding went smooth & joyful thank to La Oficio as one of the contributor! Look forward to work with you all again!

    Vendor Reply

    20 September 2020
    Thank you so much James and JP Wedding Enterprise team! We had a great time as well, thanks to your great cooperation. See you soon at upcoming events!
    Dicky Prionggo
    19 September 2020 | Groom at Mitzi & Dicky Wedding

    Excellent!

    They were so friendly and helpful from the beginning. They gave us solutions and very responsive. Such a great vendor!

    Vendor Reply

    20 September 2020
    Thank you so much for the kind words, Kak Dicky. So glad we could be part of your big day despite the uneasy Covid situation \ud83d\ude01\ud83d\ude4f\ud83c\udffb
    Erdo Prameswara Widodo
    19 September 2020 | Groom at Erdo & Dea Wedding

    Luar Biasa

    dari awal kontekan dengan mas iyan sangat ngebantu banget karena kita bener” ga paham sama ngurusin wedding, akhirnya kita percayain aja ke mas iyan dan tim nya dan alhamdulillah acaranya semua lancar , sukses terus la oficio

    Vendor Reply

    19 September 2020
    Terima kasih banyak atas kepercayaannya Mas Erdo dan Mba Dea \ud83d\ude01\ud83d\ude4f\ud83c\udffb
    resty
    14 September 2020 | Bride at Resti & Ivan Wedding

    The best entertainment and great team ever !!

    thank you a lot buat la oficio team, dr awal cek2 ignya dan youtubenya udah satu kata \"elegan\" dan langsung jatuh hati bgttt, bisa bawa suasanya nikahan ambiencenya super cozy, trs bener2 deh semua personilnya super talented❤️❤️ makasih bgt sudah mengabulkan permintaan kami dengan songlist yang mungkin gak common, dan dengan sabar mengulik dan hasilnyaaa, beyond expectation, semua bisa, hehehehe cool pokoknya la oficio, stay safeee everyonee and you are THE BEST!!💗💗💗

    Vendor Reply

    14 September 2020
    Thank you so much Mba Resty & Mas Ivan \ud83d\ude4f\ud83c\udffb\u2764\ufe0f

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Other Acoustic, Orchestra
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    What is your repertoire?
    We provide a wide range or repertoire from the all-time favourite wedding love songs, to current billboard charts. You can propose your own favourite song list to us.
    What is your speciality? (max. 3)
    Jazz,  Pop,  R&B/Soul
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you have your own equipment?
    Yes Sound system & band equipments
    What is your usual attire?
    Suit & tie for evening events, semi formal, or custom attire requested by the client, adopting the wedding color theme.
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Big band,  International,  Jazz,  Pop,  R&B/Soul,  Swing,  Blues
    How far in advance should your client contact you?
    At the latest 1 month before the event
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Rates will be adjusted to event location
    What rate do you usually charge at?
    We have several packages. Please see our Price List section for details.
    What is the size of your musical ensemble?
    minimum of 3 to 4 persons up to 15 persons
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    What makes your services unique?
    We always listen to our clients and provide song recommendation to ensure the best song list is played on their big day. We also provide customized music arrangement to make each performance unique.
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals
    What is your payment terms?
    30% upon contract agreement and 70% by 2 weeks before the event
    Entertainment (MC)

    What makes your services unique?
    We always try to understand the client at the personal level so we can give the best performance which represents client's personality.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Bogor, or any other cities in Indonesia (with adjusted package price)
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    What is your usual attire?
    Formal, cultural, or specific attire required by the client
    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    What is your payment terms?
    40% upon contract agreement and 60% by two weeks before the event
    What rate do you usually charge at?
    Please see our Price List section for details.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How far in advance should your client contact you?
    Preferably at least one month before the event
    Address
    Jl. AMD V No. 2A Petukangan Utara 12260
    Location(s)

    La Oficio started as a band formed by a couple of office mates who love jamming at our office corner. We provide a wide range of musical performances, MC and sound system for your memorable moments such as wedding, office gathering, birthday party, you name it. Let us #ShareTheTunes and lead your moment into perfection! Visit our website for more info and performances: www.laoficio.com For booking and inquiries, please contact us at laoficio@gmail.com or 081287706540

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.