All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (27)
  • reviews (119)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    La Oficio Entertainment Review(s)

    119 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Dilafitria Fauza
    18 August 2021 | Bride at Dila dan Dias Wedding

    La Oficio entertainment review

    Seneng banget menggunakan jasa La Oficio sebagai vendor entertainment di hari pernikahan kami. Awalnya aku cari random di bridestory dan langsung cek youtubenya. Ternyata main musiknya rapi banget dan langsung aku kontak CP nya (mba Angel). Super fast response dan La Oficio bisa mengakomodasi keinginan kami untuk bisa menghadirkan band instrumental. Karena pernikahan di masa pandemi, kami memilih untuk tidak ada singer. Hasilnya tetep bagus banget walaupun tanpa singer dengan personel band yg sedikit. Susunan lagu yg kami request pun bisa dimainkan dengan baik dan pastinya nilai plusnya adalah sangat cocok dengan budget kami hihi! Thank you dan sukses terus La Oficio 🤍

    Vendor Reply

    18 August 2021
    Terima kasih banyak Mba Dila, kita seneng banget bisa memberikan nuansa instrumental di hari bahagiamu 🙏🏻❤️
    Irenia Tennovia
    18 August 2021 | Bride at Irenia & Dhia Wedding

    La oficio Wedding Vendor

    Seneng banget sama kerja team dari la oficio. Dari awal cari cari vendor entertainment lgsg jatuh hati sm la oficio dengan respon yg komunikatif banget dr mas ryan & team. Kemudian banyaknya pilihan2 lagu yg diberikan sebagai masukan, walaupun sebenernya aku udh punya list sendiri tp mereka tetep kasih input yg positif. Lalu team yg emang keren banget pas tampil bener2 ngebawa suasana jd lebih hidup. So glad to have you in my wedding!

    Vendor Reply

    18 August 2021
    Thank you so much Mba Iren! 😁🙏🏻 Kita happy banget bisa ngiringin dirimu nyanyi di pelaminan juga! ❤️
    Farasila Rashofa
    31 May 2021 | Bride at Fara & Satrio Wedding

    Fav entertaiment vendor

    First of all thank you so much mas iyan, & team for being my music vendor at my wedding. Sangat puas dengan la oficio, ramah banget sejak awal kontak dan sangat membantu dari awal bantu pilih lagu bikin pas banget dengan playlist kami dan pas perform juga keren sekaliii, dari singer mike, pemusik dan semuanya. Terbaikk pokoknya. Terimakasih banyak la oficio 👍🏻😊

    Vendor Reply

    31 May 2021
    Terima kasih banyak Mba Fara dan Mas Satrio. It was surely our pleasure as well ☺️🙏🏻
    Felianie Aji
    30 May 2021 | Bride at Kevin & Felianie Wedding

    Superb !!!

    Udah lama ngincer La Oficio, udah kepo2 dan kontak Barzian. Eh ternyata menang giveaway juga , jadi emang jodoh dan happy banget bisa pakek La Oficio. Mereka sangat supportive, kasih input buat lagu2 juga cucok, bisa provide sound system juga, MC pun juga , intinya client terima beres , dan mereka juga sangat2 kooperatif ❤️ Thankyou La Oficio , sukses terus ya kalian👍

    Vendor Reply

    31 May 2021
    Hai Kak Felie dan Kak Kevin, thank you so much for having us 🙏🏻 Kita suka banget sama playlist kalian ❤️ Sampai bertemu di lain kesempatan ya!
    husnun tsani
    29 May 2021 | Bride at Husnun & Bintang Wedding

    Best wedding band

    Pernah liat la oficio tampil di wedding temen ku, ga pake ragu pas nentuin vendor entertainment wedding aku lgsg hubungin kak iyan. Mulai dari pelayanan yang professional dan suara suara vokalis nya oke oke banget. Terus aku kasih playlist ku yang agak indie, la oficio pas hari h bener bener well performed. Buat yang nyari vendor entertainment langsung aja pilih la oficio 😍. Thank u kak iyan & team !!

    Vendor Reply

    31 May 2021
    Thank you Mba Husnun for trusting us 🙏🏻 Kita juga suka banget sama playlist-mu. We had ao much fun!
    luna
    25 May 2021 | Bride at Luna & Bryan Wedding

    Love at first sight

    When I first watched La Oficio's performance videos on youtube, I instantly fell in love. The way they perform is on another level. This was also proven when they sang on my wedding day. Despite being exhausted during the reception, I couldnt help but humming along when they sang my favourite songs. On top of that, Mas Iyan was being so responsive throughout the process. Good job, La Oficio. Keep it up!

    Vendor Reply

    31 May 2021
    Thank you so much for the kind words, Mba Luna.. The pleasure was certainly ours, as well 🙏🏻❤️

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Other Acoustic, Orchestra
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    What is your repertoire?
    We provide a wide range or repertoire from the all-time favourite wedding love songs, to current billboard charts. You can propose your own favourite song list to us.
    What is your speciality? (max. 3)
    Jazz,  Pop,  R&B/Soul
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you have your own equipment?
    Yes Sound system & band equipments
    What is your usual attire?
    Suit & tie for evening events, semi formal, or custom attire requested by the client, adopting the wedding color theme.
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Big band,  International,  Jazz,  Pop,  R&B/Soul,  Swing,  Blues
    How far in advance should your client contact you?
    At the latest 1 month before the event
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Rates will be adjusted to event location
    What rate do you usually charge at?
    We have several packages. Please see our Price List section for details.
    What is the size of your musical ensemble?
    minimum of 3 to 4 persons up to 15 persons
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    What makes your services unique?
    We always listen to our clients and provide song recommendation to ensure the best song list is played on their big day. We also provide customized music arrangement to make each performance unique.
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals
    What is your payment terms?
    30% upon contract agreement and 70% by 2 weeks before the event
    Entertainment (MC)

    What makes your services unique?
    We always try to understand the client at the personal level so we can give the best performance which represents client's personality.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Bogor, or any other cities in Indonesia (with adjusted package price)
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    What is your usual attire?
    Formal, cultural, or specific attire required by the client
    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    What is your payment terms?
    40% upon contract agreement and 60% by two weeks before the event
    What rate do you usually charge at?
    Please see our Price List section for details.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How far in advance should your client contact you?
    Preferably at least one month before the event
    Address
    Jl. AMD V No. 2A Petukangan Utara 12260
    Location(s)

    La Oficio started as a band formed by a couple of office mates who love jamming at our office corner. We provide a wide range of musical performances, MC and sound system for your memorable moments such as wedding, office gathering, birthday party, you name it. Let us #ShareTheTunes and lead your moment into perfection! Visit our website for more info and performances: www.laoficio.com For booking and inquiries, please contact us at laoficio@gmail.com or 081287706540

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.