All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (44)
  • reviews (61)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    La Oficio Entertainment Review(s)

    61 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    04 December 2018 | Groom at Martin & Novita Wedding

    FIVE-STAR Performance & Service!!

    **Martin & Novita** Kami sangat puas. (btw, La Oficio itu jaga kualitas banget). Bandnya top! MC-nya top! Malah saya pribadi yang belakangan merasa ga enak, karena pada hari H begitu ribet & sibuk, sampai akhir acara ga sempat mengucapkan terima-kasih secara langsung sama La Oficio Band+MC. Terimakasih La Oficio.. Big thanks to Mas Iyan..

    Vendor Reply

    04 December 2018
    Terima kasih banyak Mas Martin & Mba Novi atas kepercayaannya kepada La Oficio ya
    04 December 2018 | Bride at Andre & Neva Wedding

    Thankyou so much La Oficio

    duhhhhhhhhh trimakasi banyak laoficio \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f aku dan suami suka banget , di pelaminan jadi pengen ikutan nyanyi hahahhahahaaha , makasi banyak ya mas iyan dan mas edi, makasi udah sabar banget ya ngadepin maunya ak sama ibu , hihihihi makasi banyak pokonya bantuannya . La Oficio terbaiklahhhh acara jg rame banget karna performance La Oficio luar biasa bgt \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f salam untuk team La Oficio kmarennnn keren2 semua huhu*terharu

    Vendor Reply

    04 December 2018
    Hai Mba Neva dan Mas Andre, thank you juga udah mempercayakan La Oficio yaa.. salam buat keluarga semua yah
    28 November 2018 | Bride at Ika & Edho Wedding

    SUPERSTAR PERFORMANCE

    They made my simple intimate wedding become extraordinary because of their performance. Special thanks to Mas Iyan and the team, so friendly yet super professional. Highly recommended!!

    Vendor Reply

    30 November 2018
    Mbak Herlina, this means a lot to us! Thank you so much for trusting us in your super beautiful garden wedding
    26 November 2018 | Bride at Idham Priandana Wedding

    Superrrr friendly service

    Thank bgttt buat mas ian , mba vini, mas christ dan segenap la oficio team yang sudah membuat acara resepsi ku hiduuuup. Apalagi pas mas christ bisa bawain lagu daerah banjarmasin sesuai dengan request ayahku wkwk TOP BGT. Dari awal udh banyak nanya dan banyak mau tapi la oficio tetep sabar dan berusaha menuhin keinginan akuuuu. Happy bgt akutu. Thank you bgt yaaa la oficioooo !

    Vendor Reply

    26 November 2018
    Terima kasih juga Mba Dina atas kepercayannya yaa.. Kami juga senang sekali bisa turut serta di hari bahagia Mba Dina & Mas Idham
    06 November 2018 | Bride at Gerrets & Fiona Wedding

    One of the best vendor

    Thanks La Oficio for making our wedding memorable. Special thanks untuk Mas Iyan yang super helpful, Mba Puspa yang suaranya bagus bgt. Performancenya keren. Super recommended

    Vendor Reply

    26 November 2018
    Kak Fiona, thank you banget sudah mempercayakan La Oficio yaa.. lagu-lagu pilihanmu juga bagus banget, kita super enjoy bawainnya!
    04 November 2018 | Groom at Georgius Dicky Tio & Angela Agnes Wedding

    The best music for our wedding

    Ownernya baik banget, musicnya keren dan pilihan lagunya bnyak. Sukses terus La Oficio

    Vendor Reply

    26 November 2018
    Terima kasih banyak Kak Dicky.. Kami juga senang sekali bisa jadi bagian dari momen bahagia kalian berdua

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Duet,  Other Acoustic
    What is the size of your musical ensemble?
    minimum of 3 to 4 persons up to 15 persons
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Big band,  International,  Jazz,  Pop,  R&B/Soul,  Swing,  Blues
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Rates will be adjusted to event location
    Do you have your own equipment?
    Yes Sound system & band equipments
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    At the latest 1 month before the event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% upon contract agreement and 70% by 2 weeks before the event
    What rate do you usually charge at?
    We have several packages. Please see our Price List section for details.
    What is your usual attire?
    Suit & tie for evening events, semi formal, or custom attire requested by the client, adopting the wedding color theme.
    What is your repertoire?
    We provide a wide range or repertoire from the all-time favourite wedding love songs, to current billboard charts. You can propose your own favourite song list to us.
    What makes your services unique?
    We always listen to our clients and provide song recommendation to ensure the best song list is played on their big day. We also provide customized music arrangement to make each performance unique.
    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Bogor, or any other cities in Indonesia (with adjusted package price)
    How far in advance should your client contact you?
    Preferably at least one month before the event
    What rate do you usually charge at?
    Please see our Price List section for details.
    What is your usual attire?
    Formal, cultural, or specific attire required by the client
    What makes your services unique?
    We always try to understand the client at the personal level so we can give the best performance which represents client's personality.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    40% upon contract agreement and 60% by two weeks before the event
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Address
    Jl. AMD V No. 2A Petukangan Utara 12260
    Location(s)

    La Oficio started as a band formed by a couple of office mates who love jamming at our office corner. We provide a wide range of musical performances, MC and sound system for your memorable moments such as wedding, office gathering, birthday party, you name it. Let us #ShareTheTunes and lead your moment into perfection! Visit our website for more info and performances: www.laoficio.com For booking and inquiries, please contact us at laoficio@gmail.com or 081287706540

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.