All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (47)
  • reviews (66)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    La Oficio Entertainment Review(s)

    66 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    08 February 2019 | Groom at Dian & Rendy Wedding

    worth every penny

    La Oficio has been really cooperative, proactive, and helpful from the beginning we met. They can give advice and adjust with our needs. On the wedding day, the performance was going well as expected. Thank you for the good service!

    Vendor Reply

    16 February 2019
    Hai Rendy, thank you so much for the kind words
    04 February 2019 | Bride at Syifa & Ardi Wedding

    Terkesan sama La Oficio

    Sepuas itu sama La Oficio bener-bener bagus banget dan semua lagu yg aku pingin mereka bisa semuaaaa, dan penyanyi serta bandnya bener-bener handal banget keren pokoknyaaa. Apa lagi mas Iyan yg baiknya super duper baik pake banget. Semua temen-temen ku pada memuji penampilan dari La Oficio.. sebagus itu merekaaa. Thanlyou so much La Oficio & mas Iyan

    Vendor Reply

    16 February 2019
    Hai Mba Syifa, thank you so much for the kind words ya
    22 January 2019 | Bride at Tanya & Kiky Wedding

    S U P E R B !

    Highly recommended entertainment vendor! trust me, Ladies. Awalnya ketemu di wedding expo, dilayani sama mas Iyan yang ramah dan helpful banget. Aku ditawari bisa pilih singer yang aku suka dari genre yang bervariasi. Sangat komunikatif waktu tek-tokan buat arrange playlist, technical meeting sampe hari H. Di hari H, mereka on-time (penting banget), singer & bandnya keren, mainnya rapi dan padat (break-nya ga kelamaan) dan yang terpenting: bisa mainin semua playlist pilihan kami. Thank you La Oficio, we are a happy client :) Cheers, Tanya & Kiky

    Vendor Reply

    22 January 2019
    Hai Mba Tanya, thank you so much for the kind words yaa! Wow ga terasa udah setahun lalu kita ketemu di pameran yah. So happy to be part of your big day, too Mba
    15 January 2019 | Bride at Diva & Reva Wedding

    Thank you la oficio!

    Thanks bgt utk mas iyan mba vinny dan team la oficio yg udah bantu isi acara diweddingku. Yaampun bagusnyaaa. Aku senenggg, keluarga dan tamu jg enjoy denger nyanyiannya. Ponakanku yg nyanyi bareng kalian aja sampe mau nyanyi lagi loh krn cocok sm iringan kalian

    Vendor Reply

    15 January 2019
    Hai Mba Vania, thank you so much for trusting us ya! Kita juga seneng banget di-challenge dengan format yang ga biasanya, seru banget! Sampai bertemu di lain kesempatan ya :)
    26 December 2018 | Bride at Natasha & Roni Wedding

    Thank you so much La Oficio

    Kita berdua mau bilang terima kasih banyak buat La Oficio yang sudah membantu dalam memeriahkan Resepsi Pernikahan kita berdua 10 November 2018 lalu. Jadi inget banget tahun lalu saya dan pasangan lagi cari-cari vendor entertainment untuk resepsi kita.. Sempet ada beberapa pilihan tapi semua kita seleksi secara seksama dengan dengerin portfolio-nya di youtube :D. Kita berdua emang paling detail kalau masalah musik, soalnya suka komplain kalau ke nikahan orang terus entertainmentnya nyanyiin lagunya kurang pas atau terkadang suka maksa (akhirnya ga enak). Lalu terpilihlaa La Oficio jadi first and last choice kita, waktu itu bulan Oktober kita tek-tokan dengan ownernya sendiri Mas Iyan, yang super friendly dan informatif bangett.. nanya apapun akan di jelasin sama mas iyan.. dan kebetulan kita berdua pilih Mas Iyan buat yang nyanyii juga.. Suaranya mantul banget, dan kebetulan kita milih La Oficio karena liat video yang Mas Iyan nyanyi.. dan ga pake lama bulan oktober itu kita langsung deal dengan La Oficio. Emang bener ga salah pilih Entertainment, hari H semua berjalan dengan lancar. dan lagu-lagu yang dimainin pun bagus-bagus.. walaupun ga 100% dengerin, tapi dari pendapat pada tamu pun Entertainmentnya bagus.. We are really satisfied with the Entertainment! Semoga bisa ketemu lagi di acara berikutnya kalau ada.. :) Thank you Mas Iyan for everything, from the preparation and the day! Really appreciate it! sukses selalu buat La Oficio.. :)

    Vendor Reply

    26 December 2018
    Hai Mba Natasha, thank you soo much for the kind words ya.. Kami pun sangat senang bisa mendukung suasana romantis di hari bahagia kalian. Once again, happily ever after! ❤️
    04 December 2018 | Groom at Martin & Novita Wedding

    FIVE-STAR Performance & Service!!

    **Martin & Novita** Kami sangat puas. (btw, La Oficio itu jaga kualitas banget). Bandnya top! MC-nya top! Malah saya pribadi yang belakangan merasa ga enak, karena pada hari H begitu ribet & sibuk, sampai akhir acara ga sempat mengucapkan terima-kasih secara langsung sama La Oficio Band+MC. Terimakasih La Oficio.. Big thanks to Mas Iyan..

    Vendor Reply

    04 December 2018
    Terima kasih banyak Mas Martin & Mba Novi atas kepercayaannya kepada La Oficio ya

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Duet,  Other Acoustic
    What is the size of your musical ensemble?
    minimum of 3 to 4 persons up to 15 persons
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Big band,  International,  Jazz,  Pop,  R&B/Soul,  Swing,  Blues
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Rates will be adjusted to event location
    Do you have your own equipment?
    Yes Sound system & band equipments
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    At the latest 1 month before the event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% upon contract agreement and 70% by 2 weeks before the event
    What rate do you usually charge at?
    We have several packages. Please see our Price List section for details.
    What is your usual attire?
    Suit & tie for evening events, semi formal, or custom attire requested by the client, adopting the wedding color theme.
    What is your repertoire?
    We provide a wide range or repertoire from the all-time favourite wedding love songs, to current billboard charts. You can propose your own favourite song list to us.
    What makes your services unique?
    We always listen to our clients and provide song recommendation to ensure the best song list is played on their big day. We also provide customized music arrangement to make each performance unique.
    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Bogor, or any other cities in Indonesia (with adjusted package price)
    How far in advance should your client contact you?
    Preferably at least one month before the event
    What rate do you usually charge at?
    Please see our Price List section for details.
    What is your usual attire?
    Formal, cultural, or specific attire required by the client
    What makes your services unique?
    We always try to understand the client at the personal level so we can give the best performance which represents client's personality.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    40% upon contract agreement and 60% by two weeks before the event
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Address
    Jl. AMD V No. 2A Petukangan Utara 12260
    Location(s)

    La Oficio started as a band formed by a couple of office mates who love jamming at our office corner. We provide a wide range of musical performances, MC and sound system for your memorable moments such as wedding, office gathering, birthday party, you name it. Let us #ShareTheTunes and lead your moment into perfection! Visit our website for more info and performances: www.laoficio.com For booking and inquiries, please contact us at laoficio@gmail.com or 081287706540

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.