All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (38)
  • reviews (54)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    La Oficio Entertainment Review(s)

    54 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    27 September 2018 | Bride at Listy & Dika Wedding

    Sovereign Plaza 22 September 2018

    Great Perfomance!!! semua iringan musiknya pas banget sama moment2nya; mulai dari kirab, potong kue, pouring champaigne juga dance..waktu mengatur mood floornya semua pas musiknya dan bagus soundnya.. professional dan performance dari personilnya juga rapi pokoknya keren sesuai sama tema wedding kita..gak salah kita milih La Oficio sebagai band di acara wedding kita..

    Vendor Reply

    27 September 2018
    Terima kasih banyak sudah mempercayakan kami ya Mba Listy & Mas Andika
    10 September 2018 | Bride at Anggun & Ryan Wedding

    Great Performance !

    The team on the day were wonderful! Love the performance, the arrangement and the vocals chilled a lot. Not even a slight of regret came in mind after choosing La Oficio. Highly recommended! Thanks Mas Barziyan and Team. Warm Regards, Ryan & Anggun
    08 September 2018 | Bride at Riris&Hasbi Wedding

    Best Wedding’s Band

    Mas Iyan baik banget and the band is awesome! Great performance by La Oficio. Semua lagu request kita dapat dibawakan dengan baik. Beberapa lagu tambahan juga sesuai dengan acara. Dari yang tua sampai muda menikmati iringan lagu lantunan musik dari La Oficio. Terimakasih La Oficio!
    23 August 2018 | Bride at Janarto wicaksono boediarto Wedding

    Intan&tito puri ardhya garini 19-08-2018

    Terimakasih untuk laoficio pertama kali tau laoficio searching di instagram langsung suka gatau kenapa kayanya enak sound nya dan rapih perfomancenya terus mas ivan nya jg luar biasa ramah sekali melayani klien nya yg banyak nanya sperti saya suara singer female dan malenya jg bagus pokoknya ga salah pilih request lagu apa aja jg bisa hehe makasih laoficio sukses terus semangat !!

    Vendor Reply

    27 August 2018
    Terima kasih banyak Mbak Intan dan Mas Tito atas kepercayaannya untuk La Oficio
    19 August 2018 | Bride at Donny Wedding

    Super Great Team!

    Team dari La Oficio memang uda ga perlu dipertanyakan lagi deh. Sejak awal pilih La Oficio, uda yakin pasti hasilnya akan memuaskan. Managernya juga super ramah dan rapi banget dari mulai urus list lagu, saat technical meeting, sangat membantu kami. Apalagi suami dan saya yang adalah musisi juga sehingga kami mau perform duet dan kami minta musisi La Oficio untuk mengiringi kami di Big Day ini. Mereka menyanggupi semua yang kami request dan memainkannya dengan baik sekali. SATISFIED!! Untuk kamu yang sedang melihat ulasan ini, segera contact no telp yg tertera di samping ini, dijamin kamu ga akan nyesel pake La Oficio deh :)

    Vendor Reply

    19 August 2018
    Thank you Patty dan Donny atas kepercayaannya buat La Oficio ya. Seru banget bisa ngiringin kalian perform di hari bahagia kalian
    18 August 2018 | Bride at Risa dan Ivan Wedding

    Five Stars Performance

    Thank you very much La Oficio! What an amazing performance! Penampilan La Oficio membuat pesta pernikahan kami jadi extraordinary... Permainan music yang sangat bersih dan professional menghibur seluruh tamu, keluarga juga kami... Kami sangat merekomendasikan La Oficio sebagai vendor entertainment di acara apapun.. Sukses terus untuk La Oficio!

    Vendor Reply

    19 August 2018
    Terima kasih banyak Mbak Risa dan Mas Ivan

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Duet,  Other Acoustic
    What is the size of your musical ensemble?
    minimum of 3 to 4 persons up to 15 persons
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Big band,  International,  Jazz,  Pop,  R&B/Soul,  Swing,  Blues
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Rates will be adjusted to event location
    Do you have your own equipment?
    Yes Sound system & band equipments
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    At the latest 1 month before the event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% upon contract agreement and 70% by 2 weeks before the event
    What rate do you usually charge at?
    We have several packages. Please see our Price List section for details.
    What is your usual attire?
    Suit & tie for evening events, semi formal, or custom attire requested by the client, adopting the wedding color theme.
    What is your repertoire?
    We provide a wide range or repertoire from the all-time favourite wedding love songs, to current billboard charts. You can propose your own favourite song list to us.
    What makes your services unique?
    We always listen to our clients and provide song recommendation to ensure the best song list is played on their big day. We also provide customized music arrangement to make each performance unique.
    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Bogor, or any other cities in Indonesia (with adjusted package price)
    How far in advance should your client contact you?
    Preferably at least one month before the event
    What rate do you usually charge at?
    Please see our Price List section for details.
    What is your usual attire?
    Formal, cultural, or specific attire required by the client
    What makes your services unique?
    We always try to understand the client at the personal level so we can give the best performance which represents client's personality.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    40% upon contract agreement and 60% by two weeks before the event
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Address
    Jl. AMD V No. 2A Petukangan Utara 12260
    Location(s)

    La Oficio started as a band formed by a couple of office mates who love jamming at our office corner. We provide a wide range of musical performances, MC and sound system for your memorable moments such as wedding, office gathering, birthday party, you name it. Let us #ShareTheTunes and lead your moment into perfection! Visit our website for more info and performances: www.laoficio.com For booking and inquiries, please contact us at laoficio@gmail.com or 081287706540

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.