All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (27)
  • reviews (111)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    La Oficio Entertainment Review(s)

    111 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Aulika Desthahrina Nareswara
    14 February 2021 | Bride at Rifqi & Aulika Wedding

    Literally Best Vendor

    One of the best vendor in our wedding day. Definitely kalo ditanya orang vendor pertama yg akan direkomendasikan adalah La Oficio! Dari awal nyari2 vendor musik & entertainment pas nemu La Oficio udh jatuh hati dengan aransemen & pilihan lagu2nya. Ditambah lagi Mas Iyan & Mba Angel yg supeeeer friendly dan sangat baik pelayanannya ke client literally ❤️ Gak cuma kita sebagai pengantin yang puas dengan La Oficio tapi semua tamu mengakuinya. Terimakasih sekali lagi untuk La Oficio sukses melejit terus! ❤️❤️

    Vendor Reply

    14 February 2021
    Terima kasih banyak Mba Aulika dan Mas Rifqi atas kepercayaannya ya. Kami juga jatuh hati sama lagu2 yang kalian pilih sebagai wedding playlist! Semuanya bagus ❤️
    ibnu abbas
    06 January 2021 | Groom at Putri & Ibnu Wedding

    Our wedding day

    Mulai dari awal persiapan acara, entertainment salah satu vendor yang kita concern banget dan sangat sulit menemukan vendor musik yang masuk di taste musik kita sampe akhirnya satu waktu ngeliat la oficio dan langsung klik banget dan suka banget dengan penampilan dan pembawaan musiknya, everything was so perfect

    Vendor Reply

    11 January 2021
    Terima kasih atas kepercayaannya, Mas Ibnu & Mba Putri. It was surely our pleasure to be a part of your big day! 🙏🏻😊
    Aufar
    22 December 2020 | Groom at Meisita & Aufar Wedding

    Super Duper Amazing Performance

    Mostly, sangat puas sekali dengan perform La Oficio di acara pernikahan kami. Pertama kali disambut dengan ramah oleh tim La Oficio, sangat informatif dan banyak membantu acara pernikahan kami. Thanks to mas Barzian, Mba Vinni, dan mba Angel sudah banyak membantu kami. Suka banget sama suara merdu dan rambut uniknya Kakak Hany Pattikawa, bikin suasana enjoy & relax. Cocok banget komposisi musik dan suaranya. Pokoknya highly recomended music entertaiment vendor banget, sangat professional. Terima kasih dan sukses terus La Oficio.

    Vendor Reply

    23 December 2020
    Terima kasih banyak sudah mempercayakan La Oficio untuk acaranya ya Mas Aufar dan Mba Mei 😊🙏🏻
    Aulia Akbar
    18 December 2020 | Groom at Ayu & Akbar Wedding

    Superrr!!!

    First of all, sangat kooperatif terkait pemilihan lagu dan soal performance La Oficio juga cukup baik, soal sound engineeringnya juga oke. So far claritynya bagus, dan gak kerasa bising untuk event outdoor. Sukses lah buat La Oficio, semoga bisa kerja sama lagi di lain waktu.

    Vendor Reply

    19 December 2020
    Terima kasih Mas Akbar dan Mba Ayu atas kepercayaannya 😊🙏🏻❤️
    lavinia adjie
    18 December 2020 | Client at Lavinia & Amanta Wedding

    Excellent Service

    Feel grateful, happy , satisfied and gak nyesel sama sekali made my decision to have La Oficio as my wedding band and MC on my special day. Found them pas lagi scrolling IG (means they have an effective promotion :D), then langsung tertarik n contact mreka tanpa banyak pikir. Why? Style dan kualitas music nya aku suka banget, fits my taste! And Yes, pada saat process arrangement, komunikasi sangat lancar dan fleksibel. Very professional and highly recommend! Thanks so much guys to deliver your excellent service.. Sampai ketemu di lain kesempatan yaaa :))

    Vendor Reply

    18 December 2020
    Terima kasih atas kepercayaannya Mba Vinni dan Mas Manta. It was our pleasure to be a part of your beautiful intimate wedding! ❤️
    Intan
    14 December 2020 | Bride at Intan&bayu Wedding

    Vendor musik terbaikkkkk!!

    Awal tau la oficio itu dari salah satu vendor foto punya sahabatku dan aku langsung cek video videonya di youtube. Saat itu juga setelah cek performance mereka di youtube tanpa cek vendor musik lain karna kebetulan persiapan ku cuma 1.5bulan aku langsung chat ka iyan yang ternyata super helpfull dari awal pertama aku tanya jadwal karna udah pasti fix bgt maunya sama mereka, walaupun aku ga dapet penyanyi yang aku mau tapi ka iyan PASTI SELALU KASIH YANG TERBAIK huhu love you kak!! percaya deh untuk yang masih bingung buat tentuin vendor musik langsung sama la oficio aja karna ga akan nyesel, aku cuma pake TRIO tapi gila banget mereka bener bener totalitas bikin suasana jadi hidup. Once again, thankyou so much LA OFICIO & ka Iyan <3

    Vendor Reply

    14 December 2020
    Kak Intan, thank you so much for the kind words ❤️ We were so happy to be a part of you intimate wedding! 🙏🏻

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Other Acoustic, Orchestra
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    What is your repertoire?
    We provide a wide range or repertoire from the all-time favourite wedding love songs, to current billboard charts. You can propose your own favourite song list to us.
    What is your speciality? (max. 3)
    Jazz,  Pop,  R&B/Soul
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you have your own equipment?
    Yes Sound system & band equipments
    What is your usual attire?
    Suit & tie for evening events, semi formal, or custom attire requested by the client, adopting the wedding color theme.
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Big band,  International,  Jazz,  Pop,  R&B/Soul,  Swing,  Blues
    How far in advance should your client contact you?
    At the latest 1 month before the event
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Rates will be adjusted to event location
    What rate do you usually charge at?
    We have several packages. Please see our Price List section for details.
    What is the size of your musical ensemble?
    minimum of 3 to 4 persons up to 15 persons
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    What makes your services unique?
    We always listen to our clients and provide song recommendation to ensure the best song list is played on their big day. We also provide customized music arrangement to make each performance unique.
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals
    What is your payment terms?
    30% upon contract agreement and 70% by 2 weeks before the event
    Entertainment (MC)

    What makes your services unique?
    We always try to understand the client at the personal level so we can give the best performance which represents client's personality.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Bogor, or any other cities in Indonesia (with adjusted package price)
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    What is your usual attire?
    Formal, cultural, or specific attire required by the client
    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    What is your payment terms?
    40% upon contract agreement and 60% by two weeks before the event
    What rate do you usually charge at?
    Please see our Price List section for details.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How far in advance should your client contact you?
    Preferably at least one month before the event
    Address
    Jl. AMD V No. 2A Petukangan Utara 12260
    Location(s)

    La Oficio started as a band formed by a couple of office mates who love jamming at our office corner. We provide a wide range of musical performances, MC and sound system for your memorable moments such as wedding, office gathering, birthday party, you name it. Let us #ShareTheTunes and lead your moment into perfection! Visit our website for more info and performances: www.laoficio.com For booking and inquiries, please contact us at laoficio@gmail.com or 081287706540

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.