All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (6)
  • projects (36)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Kolibree Enterprise Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    wenny oktavia
    27 June 2022 | Bride at Jekky dan wenny Wedding

    W0

    Thanks banged buat kolibree.. Saya dan pasangan mempercayakan kolibree untuk bantu handle acara .. And wow hasilnyaaaa sangat amat memuaskan.. crew nya ramah dan super sabar .. jadwal juga jadi aman terkendali .. Super duper fast respon.. Sangat amat membantu buat pasangan yang lagi cari bantuan untuk acara weddingan 😀😀 Thanks buat semua crew yang dengan senang hati membantu dengan sepenuh hati .. seperti keluarga sendiri yg melayani dengan baikkkkkkkk .. sangat amat terimakasi :) Sukses terus buat kolibree..
    Vicia Gloria
    31 May 2022 | Bride at Willy Yahya Wedding

    Best wedsing planner

    Kolibree is the best.. Detail dan berulang2 ingetin perintilan A-Z, baik banget ngeladenin pertanyaan dan kegelisahan yang suka muncul mendadak.. Vendor yang ditawarkan juga top banget melebihi ekspektasi kita.. Tim wo di hari H yang sangat suportif mau direpotin, mau pengantennya nyaman.. Mengusahakan yang terbaik lah pokoknya.. Thank youuu banget Kolibree!!
    Memey Engelin
    20 May 2022 | Bride at Rony & Memey Wedding Wedding

    Awesome Wedding Organizer

    Feeling so grateful and so satisfied with the hard work of you guys as a team! Especially for Kak Ezra yang bener2 dari awal bantuin. Gak cuma sebagai PIC tapi jadi supporting system buat kami jadi berasa bgt kayak keluarga sendiri. Definitely one of my recommendation to all my friends yg mau married Thankyou so much! Sukses terus! Jesus bless you abundantly..
    Rony Aprianto
    20 May 2022 | Groom at Rony&Memey Wedding

    Fast Respond

    saya sangat dibantu sekali dengan tim ini. dr segi perencanaan, penjadwalan, reminding, caring dan lain2. sangat puas dengan kinerja tim kolibree. dan yg saya lihat mereka sangat bekerja keras untuk membuat acara pernikahan saya ini sukses dan semua tamu yg dtg merasa nyaman. apalagi saat ada problem mereka langsung sigap dengan cepat untuk menyelesaikan permasalahannya seperti acara games yg smpat gk ada signal. hahahaha Good Job Kolibree! Thank you so much udah support acara pernikahan kami. GBU
    ghea aprillia
    20 May 2022 | Bride at Ghea & Ilham Wedding

    10/10 ⭐️

    Super duper puas dengan service dari Kolibree Team. Dari hal kecil dan detail semua di bantu sama Kolibree terutama Ka Lena & Ka Ezra yang baik banget ngasih saran dll deh pokonya gak ngerti lagi baiknya 🥹💚 Wedd daynya pun dikasih team yang luar biasa, especially Ka Damai yang udah aku repotin & ngebantu banget 🥰🥰 Persiapan weddingku termasuk mepet sih, we changed many things at first but they adapted and made unforgettable moments huhu terharu We really love every details on our special day. Great team and great service. From 10 stars, I've decided to rate 10 stars ⭐️ Sukses terus Kolibree!
    tania hanyani
    27 April 2022 | Bride at Ade & Tania Wedding

    Fast Response and Dedication

    We enjoy good cooperation with good attitude of all Kolibree team. They succeed to make our wedding event very memorable and they really have dedicate team to execute all planning nicely. Once any problem happened they will give immediate response to solve. Really professional team.

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Soloist,  Duet
    What is the size of your musical ensemble?
    1-15 orang
    What music genres do you offer?
    Rock,  Acoustic,  Big band,  Blues,  Gospel,  Orchestra,  Pop,  Classic rock,  International,  Classical,  Jazz,  R&B/Soul
    What is your speciality? (max. 3)
    Pop,  Jazz,  Acoustic
    What services do you offer?
    Rehearsal dinner music, DJ,  Vocals,  Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  Dance performance,  MC
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning, WO, EO Corporate & Birthday, MC, Music Entertainment, Sound System, Lighting
    What sort of planning do you cover?
    Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding, Holy Matrimony, Sangjit, Teapai, Reception International, Akad, Pemberian Gelar,, Siraman, Holy Matrimony (Catholic & Christian)
    Does a client need to schedule an appointment?
    Klien mohon mencantumkan tanggal, jam, & tempat melalui direct message Bride Story messenger atau direct chat / call ke nomor WA ( 085693825543 - Kolibree's Officer)
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 1000 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    English
    Do you provide services in other cities or countries?
    Jakarta, Tangerang, Bogor, Depok, Bekasi, Bandung
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 months
    When was your business established?
    Since 2014
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Start dari make up pengantin sampai selesai acara resepsi pernikahan Full day : est. (12-14 hours) Half day : est. (6-8 hours)
    What is your payment terms?
    After confirmation of contract : 10% from total contract agreement
    Address
    @lobby cafe - 2nd floor, Jl. Klp. Puan Raya Blok AF1 No.26, Pakulonan Bar., Kec. Klp. Dua, Tangerang, Banten 15810
    Location(s)

    We provide service excellence - Wedding Planner, Wedding Organizer, & Music Entertainment Kolibree Enterprise and Entertainment, continue to maintain good work ethics to achieve the satisfaction of each of our clients. Our main goal is to make every wedding / social event memorable, and full of success, starting with the dreams and desires of our clients. Following our motto, “Each of our client events is a part of our life that we have to work on with all our heart, mind, and energy.”

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.