All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (103)
  • reviews (23)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    FLorganizer ~ Wedding Planner & Organizer Review(s)

    23 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    21 May 2019 | Groom at vinny Wedding

    FLorganizer best

    sangat terbantu dengan kehadiran florganizer.. semoga semakin maju kedepan dan semakin jaya
    21 May 2019 | Bride at clausen & clarina Wedding

    satifaction from a customer

    Puass bgtt sm tim florganizer ini \nflexibel bgt \nkita minta ini,\nminta itu okehh d siapkan hahaha\nownerny sndri pun msih ikut bantu atur dr jauh \nmeskipun keadaan dy tuh juga lg pusing ngurusin \nkeluargany yg sakit \ntapi untung ny ud baik\" aja yaa papany hhhee \n\ndan yg paling penting \nSemua Lancarr! No Drama saat acara \nVery well manage! \nGood job guyss!\nSukses terusss yaaa!\nGBU ALL
    31 January 2019 | Bride at Leonardus & Anita Wedding

    Recommended Wedding Organizer

    Hi FLorganizer! Sorry for our late review. Kita beruntung lho bisa ketemu dgn FLorganizer. Mereka membantu kami dr persiapan sampai hari H dgn baik. Organized dan helpful pastinya. Leader dan team nya kompak sehingga acara kami jg berjalan dgn lancar. Tdk ada yg terlambat dan berantakan di hari H hehe. Thank you so much! So, brides and grooms to be, you can choose FLorganizer as your wedding organizer without hesitation. ;) Sukses terus ya Sisca, William and team.
    01 December 2018 | Bride at Asya & Dito Wedding

    Sangat membantu

    Seneng bgt bisa tau Florganizer dr temen yg pernah pakai jasa mereka. Kami memakai jasa mereka sebagai Wedding Organizer kami pada hari H kami. Mereka semua baik baik bgt. Sangat cekatan dalam menghadapi semuanya. Very helpful in everyway, detailed oriented, dan mereka standby dihubungin jam berapapun pasti dibales. Dihari H pun juga semua berjalan lancar. Saya dan pasangan saya sangat diperhatikan even dalam hal2 kecil pun mereka juga sangat care kepada kami. We’re very happy bisa dpt vendor wedding yg sangat cocok dengan kami. Semoga Florganizer makin sukses ya.
    28 August 2018 | Bride at Andrew Christianto Arie Putranto Wedding

    Memuaskan

    Florganizer Keren Abiez....kerjanya memuaskan....on time...hal2 kecil yang sering terlupakan sangat terbantu... TOP Banget deh pokonya...
    28 August 2018 | Bride at Aditya & Melissa Wedding

    Highly Recommended WO - super organized & helpful!

    Truly worry-free wedding day! Ton of thanks untuk Florganizer yang sudah mensupport Big Day kami. Sejak sebulan sebelum hari H, Florganizer sudah proaktif menghubungi vendor2, keluarga, mengatur Gladi Resik pemberkatan, dan Technical Meeting. Florganizer juga menyediakan checklist lengkap sebagai referensi, dan aktif memfollow-up memastikan tidak ada kekurangan. Di hari H semuanya berjalan lancar, tepat waktu, dan tidak ada yang terlewat. Teamnya ramah dan ringan tangan. Bahkan setelah hari H pun Florganizer masih membantu kami mentrack barang-barang, semua tercatat dan diingat karena mereka sangat organized. Highly recommended WO!

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Planner & Wedding Organizer
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    Min. 50 guests private party & Max. 2500 guests ever handled in the past events.
    How many weddings do you plan a year?
    Max. 50 weddings in a year. Our exclusive services just for you.
    How soon should I book your services?
    For wedding planner, as soon as couples plan and have a date of their marriage. For wedding organizer fullday & halfday, max. one year or min. one month prior to your wedding date.
    What service do you provide?
    Partial planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding Cultural wedding,  Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 4000
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes Bahasa, English, Chinese Mandarin, Hokkien
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Indonesia, Singapore
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time is 6 - 24 months prior the wedding, but it's possible for us to plan it 2 - 6 months before as long as we're available on that date
    How many hours are included on the day of the wedding?
    WO Fullday for a whole day, usually around 16 hours. WO halfday for 8 hours work.
    What makes your services unique?
    We like to take an extra mile on weddings, meetings conducted before d-day, we make sure our team are professional and reliable, we always do what it takes to make sure that every couple and family gets the best out of our plan
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    20% after confirmation contract, 80% on 14 days prior to wedding. Also availble installment per month until your wedding day.
    When was your business established?
    Our business started way back in 2009 and we are currently one of the most prominent vendors in our field
    Address
    BY APPOINTMENT ONLY Jl. Jembatan II Komp. Harmoni Mas Blok D 16 Jakarta Utara 14450
    Location(s)

    FLorganizer is one of leading wedding planner & organizer base in Jakarta. Starting business on 2009, we had arranged hundreds of weddings, and we believe that every details matters and every groom & bride want to be treated profesionally & exclusively. Rest assured and thank you for considering FLorganizer!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.