All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (62)
  • reviews (22)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Kimi and Smith Pictures Review(s)

    22 Review(s), sorted by :
    Latest Review

    Professional

    Team nya profesional dan enak diajak kerja sama Pokoknya top banget deh..................................... See u next event :)
    28 June 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Hasil karya yang kreatif

    Saya suka angle fotonya, kreatif, Kimi & Smith Pictures keren
    06 June 2017 | Bride at Mega & Ankri Wedding

    Highly recommended

    I give my credit to Kimi & Smith for their profesionalism, their skill in capturing the right moment in a right timing, and bringing such a warm and romantic feelings into each scene of our pictures. More plus points for them was that they could really bring a relax and comfortable moods during the shoots and they could execute our requests even more than expected. The results are amazing. Love it!
    18 May 2017 | Bride at Ratna & Sapto Wedding

    The professional, vintage, & friendly photographer

    Three things to describe Kimi & Smith pictures; professional, vintage, & friendly. Professional since I saw David has never failed to send us the final picts in timely basis. He come to the events very punctual or even sooner than expected. For us, it is the MOST matter things of all. Vintage, since our concept on our wedding is white on white with champagne touch, we do love vintage so much n how basic colors contributed to our wedding. Kimi & smith portfolio shows vintage touch that we LOVED. Friendly, one thing that David has as its photographer, we did communicate & he can accomodate our requests & make the most lovable, funny, yet comfortable moods during the shoots. Our engagement & wedding photos wouldn't be adorable without him. Thank youu!
    04 April 2017 | Bride at Albert & Stacey Wedding

    VERY FUN PRE-WEDING SESSION AND GREAT RESULT ALSO :)

    Saya ketemu David sudah dari tahun 2015 , which is 2 tahun yang lalu dan langsung book deal dengan dia karena dari semua photographer yang saya temui, dia yang paling ngerti maunya tone warna yang saya mau ( agak2 brownie gitu deh). Akhirnya setelah 2 tahun berlalu, kejadian juga foto pre-wed sama David. Gw mengenal David memang sbg pribadi yang asik & orangnya luwes. Dan memang terbukti pada saat gw pre-wed. Menurut gw, photographer itu bukan hanya dilihat dari handalnya dia capture & edit foto, tapi bagaimana dia komunikasiin maksud dia ke kita , as a model untuk dapet gaya & pose yang OK. Dan menurut gw, David cukup oke di hal itu. Initiative nya dia bawa speaker bluetooth ke setiap lokasi untuk bawa suasana jadi lebih hidup, dan ternyata it works banget. Pokoknya gw sangat enjoy selama pre-wedding session gw. Percayalah, pre-wed itu melelahkan. Gw lelah sih, tapi happy - thanks to David :) Tentang hasilnya, David kasih semua raw files nya ke kita ( soalnya itu concern gw juga ketika sebelum deal, gw mau semua raw files nya). Cepet banget, 3 hari setelah pre-wed dia langsung kasih semua files ke gw. Dan hasilnya hampir semua gw suka sih. Dia bisa banget milih angle, pilih spot dia ambil foto yang ternyata bagus. Well, great Works David! I am a very satisfied customer. PS : David ini punya pacar MUA (Vita Ester MUA) , bisa buat prewed make up juga. Dan hasil nya gw suka banget- flawless banget , karena dia pake produk2 yang bagus, jadi sepanjang prewed dari pagi sampe sore , muka gw sama sekali gak kinclong karena minyak. Thanks David & Vita :)

    Vendor Reply

    04 April 2017
    wahhhh Makasi banyak Stacey, terharu bacanya
    20 March 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Good results & Great taste

    One of the best photography vendor in Indonesia for sure. Good quality and service! Two thumbs up !!

    Vendor Reply

    04 April 2017
    thankyou calia!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Prints
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Natural
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Natural
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Beauty shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We'll try to make our couple be as comfortable as possible, we'll usually design the moment and take some candid photos of it
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes contact us by email or whatsapp
    What is your payment terms?
    30% for book the date
    When was your business established?
    kimi and smith pictures started from 2015
    Service(s)
    Address
    Werkspace Pluit B-G 168, Jl. Pluit Indah Raya, Jakarta 14450
    Location(s)

    Holla We are group of photographers who love to capture your moment to make it the best reminisence We'd love you to be your self, and we'll give you the best we can do :)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.